directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 08:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

El grup Enderrock vendrà les seves revistes a la xarxa en format digital i multimèdia

Els lectors podran tenir el número abans no sigui al quiosc

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El grup Enderrock ha presentat a Vic la nova edició digital de les seves revistes Enderrock, Folc i Jaç. Es tracta, segons el director del grup, Lluís Gendrau, d''un canal més de distribució de les nostres revistes'. L'edició digital és fruit d'un acord signat amb Zinio, líder mundial en la distribució de publicacions de paper en format digital. Aquesta tardor ja s'hi podran trobar les tres capçaleres. Les revistes es podran llegir a la pantalla de l'ordinador mitjançant un revolucionari programa interactiu. El preu de compra de la revistes en format digital serà gairebé la meitat del de format paper. La presentació s'ha fet dins dels actes del Mercat de la Música Viva de Vic.
grup enderrock
Comparteix
   


Etiquetes
Segons Gendrau, aquest sistema 'permet al lector tenir el número actual abans que surti al quiosc o li arribi la revista en paper a casa seva'. El responsable de la revista també diu que el nou format s'obre una nova via 'de subscriptors, exclusivament electrònics' que trobaran 'un còmode format de lectura interactiva i arxiu digital'. Gendrau també considera que pot ser una bona alternativa per 'catalans que viuen fora i que volen llegir la revista'.

Segons el grup Enderrock aquesta ambiciosa aposta digital serveix com 'una bona nova eina promocional per a l'anunciant' perquè permetrà 'arribar a nous públics amb funcionalitats multimèdia d'àudio i vídeo'. La digitalització de les capçaleres també permet l'enviament de revistes a qualsevol part del món i elimina les despeses d'impressió i paper 'fet que permet poder oferir els continguts de la revista pels lectors digitals a un preu més baix'.

El format Zinio permet una lectura còmoda a la pantalla de l'ordinador, recerca per paraules clau, arxiu sense papers, impressió i avís i descàrrega immediata quan es publica el número. La publicació es converteix en multimèdia i interactiva, i a més dels continguts escrits, s'hi podran trobar arxius d'àudio i vídeo i vincles amb pàgines web. El lector també tindrà la possiblitat de subscriure's a les revistes o comprar números solts de qualsevol d'aquestes capçaleres, i descarregar-les de manera immediata al ordinador per llegir-les posteriorment sense necessitat d'estar connectats a Internet.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.