directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 17:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Impedir una Catalunya independent #Espanyajocbrut

Us presentem el darrer dossier del directe!cat, el joc brut de l’estat contra el procés independentista català cada cop és més evident

Comentaris 36  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 19 vots )
carregant Carregant

El País, Interviú, mitjans internacionals o el dia a dia, evidencien com Espanya segueix en la seva línia tradicional de no negociar més democràcia sinó tot el contrari, imposar el seu ideari i lògicament rebentar mitjançant el joc brut el procés català cap a l’estat propi. I no parlem d’una especulació política o periodística, parlem de fets, des de l’asfixia econòmica de la que ja en parlava en Trias Fargas i que confirma la catedràtica Núria Bosch, passant per l’augment del pressupost en diners i recursos humans del CNI a Catalunya, i acabant amb actituds de xantatge per evitar la presència catalana a l’exterior, impedint per la via del joc brut el no reconeixement internacional de les seleccions catalanes. Espanya ho té clar, tot menys democràcia i els catalans no tenen dret a la seva  llibertat, per això han activat tota la maquinaria de les clavegueres de l’Estat per fer saltar pels aires el procés català cap a l’estat propi. Dossier directe!cat #Espanyajocbrut
Dossier directe!cat #EspanyaJocBrut
Dossier directe!cat #EspanyaJocBrut

Comparteix
   


Etiquetes
Dossier directe!cat #Espanyajocbrut 

Espanya busca catalans per espiar Catalunya?


Fa uns mesos, segons ens han explicat un dels assistents, és va convocar a Barcelona una reunió informativa sota l’excusa de la realització d’un futur màster per aprendre a convertir la informació en coneixement per competir en el món empresarial, la reunió és va convertir en una sessió per explicar les bonances de treballar pel Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI), una sessió descaradament publicitària, segons alguns assistents, per captar catalans per la causa nacional espanyola.

Ibarretxe i Carod enemics núm. 1 d’Espanya

En la reunió informativa prèvia al màster,que avui ja sabem que començarà a Barcelona el proper mes de setembre, és van presentar els diferents perills que afecten a la societat espanyola del segle XXI. Un cop el mateix CNI té clar que ETA ha optat per la fi de la violència, cal treballar els nous escenaris, una vegada ja tenen emmarcat el terrorisme internacional, el que preocupa als màxims dirigents del CNI espanyol -la Vicepresidenta Sáenz de Santamaria i també destacats membres e la FAES- és els separatismes per la via pacifica i democràtica, que cada dia tenen més força a Euskadi i Catalunya. Per il·lustrar aquest nous perills als assistents, entre diverses imatges projectades, aquests van ser “obsequiats” amb una fotografia conjunta del lendakari Ibarretxe i de l’ex líder república Josep Lluís Carod Rovira, com a mostra d’un perill potencial. Segons alguns dels testimonis presents, aquesta sessió informativa tenia la intenció de fer un tanteig de cara a captar espies catalans per part del CNI.

Infiltrats als Mossos, un greu error que pagarem car

En els darrers anys les diferents promocions de la policia catalana han incorporat membres d’altres cossos de seguretat i altres de dubtoses procedències segons ha estat reconegut per diferents persones coneixedores del tema, no solament va passar en les darreres legislatures del President Pujol, que van abaixar la guàrdia, sinó que també duran el mandat del President Montilla i el Conseller Saura. El cos dels Mossos d’Esquadra van ser una porta oberta a l’entrada de persones no desitjables per a un cos policial al servei d’un país que busca aconseguir la seva llibertat. Ho vam denunciar ja fa mesos, Espanya no respectarà la decisió democràtica dels catalans. 

Núria Bosch destapa el full de ruta del joc brut d’Espanya contra Catalunya

La catedràtica d'Hisenda Pública de la Universitat de Barcelona Núria Bosch en un article al diari ARA titulat “ El joc brut d’Espanya”, explica l’estratègia de l’estat espanyol per anorrear el procés sobiranista a Catalunya. A falta de tancs, que són difícils de justificar en els temps que corren Espanya ha optat pel joc brut. Bosch explica quins són els blancs i els objectius i la finalitat última i també quina és l’alternativa:”L'única sortida és anar cap a l'estat propi. Alguns diuen que la prioritat és la crisi i que l'independentisme és només una qüestió de sentiments. No és així. Precisament, si la prioritat és la crisi hem d'anar cap a la independència perquè Catalunya esdevingui un estat pròsper, i com més de pressa millor. Així evitarem molt joc brut d'Espanya.”

“Pedro J. Ramírez al desnudo” la clau per entendre com funciona el joc brut de l’Estat

Sense saber qui és i com actua Pedro J Ramírez no és possible entendre bona part del que està passant, per això cal el llibre de José Diaz, “Pedro J al desnudo” d’editorial FOCA on s’hi pot trobar qui és el personatge, les seves amistats, les seves influencies, els seus xantatges periodístics i, en definitiva, com ha creat un poder a l’ombra que s’ha infiltrat tant al PSOE com al PP i fins i tot a la resta dels grans mitjans de comunicació. Ell va descobrir com utilitzar el poder de tenir informació, i ha sabut utilitzar aquesta informació per convertir el seu mitja de comunicació en l’eina per controlar el poder sorgit de els urnes.

“El País” confirma el joc brut d’Espanya contra Catalunya

Des del directe!cat portem mesos dient que Espanya practica el joc brut contra el procés independentista, i el diari “El País” d’avui ho confirma, informacions falses, muntatges policials, infiltracions als Mossos d’Esquadra i el més greu, segons el diari espanyol, que el Ministeri de l’Interior no ho controla, totes aquestes manipulacions han crescut arrel de la manifestació de l’11 de setembre. El País parla de d’elaboració d’informes sense proves i que són enviats als anomenats mitjans de l’odi o de la caverna mediàtica que insisteixen dia darrera dia que a Catalunya la corrupció arriba a tots els nivells polítics. En aquests moments els diferents mitjans de comunicació implicats tindrien fins a cinc documents que encara no s’han fet públics que intenten col·lapsar el procés endegat a Catalunya per exercir el dret a decidir.

Les clavegueres de l’estat contra Catalunya

Catalunya i el seu procés independentista és l’objectiu del CNI que lidera el general de l’exèrcit Félix Sanz, màxim responsable dels exercits espanyols en el govern de Zapatero, home preparat, intel·ligent i amb experiència als EUA i a Europa, que sap i ha plantejat al Govern Espanyol un pla per rebentar el procés català mitjançant les tàctiques d’intoxicació, divisions internes i creació de climes de caos institucional. En ple segle XXI no calen els tancs per evitar 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#36
Jordi fletxa CATALUNYA
15 de juny de 2013, 21.45 h

#35 Si,el nacionalisme espanyol és fotut eh?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
15 de juny de 2013, 21.43 h

Claro claro, todo es una conspiracion masonica y satanica de la maldita MadriZ que intenta aniquilar a catalonia... NaZionalismos, que se le va a hacer.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
Aniol fletxa l'Ametlla del vallès
11 d'abril de 2013, 11.52 h

RES DE NOU. AIXÒ ÉS AIXÍ DES DE FA SEGLES. EXEMPLE:
REBENTAR UN PANY, EN CATALÀ ES DIU ESPANYAR!
A LA BAIXA EDAT MITJA, JA VENIEN ELS CASTELLANS A REBENTAR ELS PANYS DE LES CAIXES DE CABALS D'ARAGONESOS I CATALANS. D'AQUÍ ELS HI VE EL NOM D'ESPANYOLS, QUE VOL DIR REBENTADOR DE PANYS.
HA QUEDAT PROU CLAR?
DE RES


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
10 d'abril de 2013, 10.58 h

#13 como valenciano te dire aragones asiatico que tanto camps como rita etc...son protegidos de castilla ,ellos hacen el juego sucio aqui en valencia para hacernos creer que no somos hermanos de los catalanes.....tienen carta blanca para robar,mentir,amenazar,insultar etc....a cambio deben ser fieles a castilla y al genocidio cultural contra la lengua nativa osease el valencia.
jamas seran condenados por un tribunal españolazo,como jamas un juez blanco de los eeuu del pasado condeno a un blan... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
10 d'abril de 2013, 10.28 h

al finan el odi a catalunya es lo que uneix a espanya!:
us abeu preguntat en qui es ficarien els espanyols amb una cataluya independent?,potser amb els valencians o malloorquis per parlar diferent als prepotents castellans?,posiblement si i aixo els uniria mes als seus germans de llengua i ja no funcionaria el divide y venceras que tans vons resultats els a dunat amb els ppcc.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Sóm i serem fletxa Barcelona
10 d'abril de 2013, 09.10 h

Estem inmunitzats d'escòria com tú Aragoneses. Ja pots anar dient. Ens rellisca gom una baba de llimac, que és el que sou.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Pepo fletxa Terrassa
9 d'abril de 2013, 21.46 h

És fortíssim, la "casta" dels ministerios no deixen la mamella ni que els matin i a més són els que manen en conjunt amb les 5 constructores. Aquests fins i tot han segrestat el nacionalisme espanyol, doncs ja no depén ni dels ciutadans espanyols.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Emili fletxa TERRASSA
9 d'abril de 2013, 20.55 h

ESPANYA HA JUGAT ALGUNA VEGADA NET?. . . Només al futgol amb nou del Barça ! ! ! !


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Pepo fletxa Terrassa
9 d'abril de 2013, 20.53 h

Jo ja m´espero que un estat faci aquestes coses i encara de pitjors, però això és acollonant en aquests temps, doncs hi ha 10.000.000 d´euros (o més)per desestabilitzar Catalunya, però no n´hi ha per soluciuonar problemes a la sanitat, l´educació o d´altres serveis al ciutadà. Que els hi expliquin als espanyols que es gasten aquesta "pasta" per aquest fet, a veure que en diuen, quan estan patint també fortes retallades.
Visca la Terra i el Poble Lliures!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Desobediència civil, movilització popular! fletxa No acatem les lleis de l'ocupant
9 d'abril de 2013, 20.11 h

http://www.youtube.com/watch?v=Z18K2cn9hb8

Si volem alliberar-nos haurem de desobeir les lleis de l'estat ocupant.

Desobediència civil. Insubmissió fiscal i resistència passiva i activa!

GUANYEM-nos la llibertat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 23   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.