directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 04:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

Un internauta es tanca deu dies en una habitació per demostrar que pot viure només amb Internet

Coincidint amb la celebració del Verge 2007

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Un internauta voluntari es tancarà a partir d'aquest dilluns a les dotze del migdia en una habitació d'hotel amb un ordinador portàtil, una connexió a Internet i un cactus en un repte per demostrar que es pot sobreviure i comprar de tot a través de la xarxa. D'aquesta manera es vol constatar l'abast de les noves tecnologies en les relacions comercials. Es tracta d'una iniciativa emmarcada en el programa de Verge 2007 que el dia 27 de setembre portarà a Barcelona professionals de reconegut prestigi per debatre a l'entorn de les noves tecnologies i el seu abast en la comunicació amb els consumidors i com afrontar els desafiaments digitals que dia a dia van creixent. Verge 2007 és el fòrum de debat d'OgilvyOne WorldWide. L'evolució del voluntari fins que comenci el fòrum es podrà seguir a través de eldesafiodigital.es.
criptografia dades ordiandors codis secrets desxifrar
La criptografia representa la seguretat de la transferència de dades en els ordinadors i Internet

Comparteix
   


Etiquetes
Verge va néixer a Nova York el juny de 2004. L'objectiu d'aquest fòrum és reunir els principals actors del sector de la comunicació, experts en tecnologies digitals, anunciants, centrals de mitjans, operadores i agències de publicitat per analitzar la transformació del mercat i de la indústria de la comunicació. Una transformació que afecta en gran mesura les relacions entre els consumidors i les marques.

Els canvis en el consum vénen marcats per l'aparició de les noves tecnologies, la implantació d'Internet a les llars a través de la banda ampla, la TDT amb nous canals, la imminent apagada analògica, la televisió interactiva, el vídeo digital, els mòbils de nova generació, els sms, els mms i amb fenòmens com Google, YouTube, SecondLife, Messenger, MySpace, blogs...

A Verge 2007, conferenciants de reconegut prestigi parlaran sobre el present d'aquesta tecnologia i com incorporar-la en la relació amb uns consumidors cada cop més conscients del seu poder. Verge 2007 es fa al la Torre Agbar el dia 27 de setembre d'enguany. La benvinguda anirà a càrrec d'Enric Pujadas, president del grup Bassat Ogilvy.

A tres quarts de deu Jordi Urbea, director general d'OgilvyOne parlarà sobre el desafiament digital. Entre les deu i dos quarts de dotze es farà una taula rodona sobre les plataformes digitals amb Àlex Marquina, director comercial de CCRTV, Àlvaro Yusti, director de marqueting de Canal +, Felix Muñoz, director de marqueting relacional i promocions de Telefónica Movistar i Nacho Azcoitia, director general de Yahoo a l'estat espanyol. A partir de les dotze Daniel Ilar, director general de zattoo.com per als països de parla hispana parlarà de la televisió per IP, Matthias Kurwig, director de Neo Ogilvy parlaràs sobre el mitjà natural dels nous consumidors i Michael Kutschinsky, director creatiu d'Ogilvy Frankfurt, sobre les noves creacions. Finalment Antonio Ruiz Ba, director de màrqueting de grans clients de Gas Natural, Miguel de Jaime, director de màrqueting de Heineken i Mretitxell Ripoll, directora d'E-La Caixa parlaran sobre marques avançades en la implantació de noves tecnologies en la comunicació amb els clients.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
18 de setembre de 2007, 08.28 h

Quina burrada de notícia, no m' acabo de creure. Quan han pagat aquests per introduir una notícia Sabeu q os desprestigien completament. A més q us Foten un .es buuuuffff, al menys q paguin els 50euros q costa el un .CAT. i 1000E traduir la web al CAT Quina poca vergonya. Fa 4 anys pot ser aquí hagués sigut un petit repte tancar-se 3 mesos per saber q teníem al banc, per tramitar hisenda, pagar el lloguers ó presentar propostes de projectes de recerca a Brussel·les. Poc experts deuen ser... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.