directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 12:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ribó convida Fernández Díaz a dimitir #Espanyajocbrut

Per la filtració a 'El Mundo' de l'informe policial sobre Mas i Pujol. El Síndic de Greuges diu a Cospedal que "violentar el vot" és filtrar informacions falses abans d'unes eleccions

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 13 vots )
carregant Carregant

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, considera que el ministre de l'Interior del govern espanyol, Jorge Fernández Díaz hauria de dimitir si no troba els responsables de la filtració al diari 'El Mundo' d'un suposat informe policial en què s'acusava al president Artur Mas i a la família Pujol Ferrussola de tenir comptes a Suïssa. En declaracions al programa 'El Suplement' de Catalunya Ràdio, Ribó s'ha referit també a les paraules de la secretària general del PP, Maria Dolores de Cospedal, que considerava que les accions d''escrache' de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) contra alguns polítics no feien més que "violentar el vot". 
Rafael Ribó, Síndic de Greuges de Catalunya des del 2004, en una imatge d'arxiu
Rafael Ribó, Síndic de Greuges de Catalunya des del 2004, en una imatge d'arxiu

Comparteix
   


Etiquetes
El joc brut d'Espanya

Rafael Ribó s'ha mostrat contundent i ha valorat, en resposta a Cospedal, que potser el Partit Popular va ser el que va intentar "violentar el vot" dels catalans en les darreres eleccions al Parlament de Catalunya. "Intentar manipular vots en un moment tant important per a la democràcia", ha dit. El Síndic ha afegit que encara és "més greu" que "ningú fins avui ha explicat d'on, perquè i com sobre aquest informe" i, com a conseqüència, "ningú ha assumit cap mena de responsabilitat".

Per aquest motiu, Ribó considera que si es descobreix l'autoria de la filtració de l'informe del sindicat de la policia al diari 'El Mundo', el ministre Jorge Fernández Díaz "hauria de veure qui del seu ministeri hauria de dimitir" i, si no es troba als responsables s'hauria "d'acabar amb la dimissió del propi responsable del ministeri". Una decisió que respondria, segons Ribó, a una acció de "maduresa democràtica", que s'ha vist ja en altres països.

En la conversa radiofònica, Ribó ha enumerat els ajuts per la Llei de Dependència, la Renda Mínima d'Inserció (PIRMI) i altres qüestions sobre serveis socials com els àmbits que més queixes han derivat els ciutadans al Síndic. 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Gentil fletxa Centelles
15 d'abril de 2013, 11.44 h

Estic completament d'acord que Fernandez Diez dimiteixi, però aprofito per convidar també a Ribó a que deixi d'una vegada el càrrec de defensor del poble, ja que ell sap prou bé que és un càrrrec que costa mnolts diners al poble i no defensa res de res, és com un càrrec honorífic a la seva persona, per què? no ho sé, però Ribó ha de veure que des que es va morir en Franco que viu endollat a la política i això és nefast per la democràcia d'un país i més per Catalunya. RIB... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
14 d'abril de 2013, 14.01 h

http://www.youtube.com/watch?v=ocwfRVwM_1k

Tots i cadascú de nosaltres som els millors embaixadors que té Catalunya.

Difonguem el nostre missatge al món sencer, expliquem als turistes qui som i què volem els catalans. Quan viatgem a l'estranger presentem-nos com a catalans, difonguem videos sobre la independència de Catalunya en anglès i d'altres llengües, aprofitem qualsevol oportunitat per fer-nos conèixer c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
14 d'abril de 2013, 12.16 h

http://www.youtube.com/watch?v=Z18K2cn9hb8

La continua, premeditada i reiterada espoliació fiscal ens comdemna a la misèria i a la destrucció del nostre sistema de benestar social.

Objecció fiscal enfront d’Espanya i convocatòria a un any vista d’un referèndum que demani obertament als catalans si volen que el seu país sigui independent.

Prou d'acatar les lleis de la metròpoli, desobediència civil i alli... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.