directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

El CCN demana als empresaris del Cercle d’Economia que apostin per l’estat propi

Envia cartes als empresaris demanant que pressionin Piqué perquè retiri l’informe on aposta pel pacte fiscal. El CCN satisfet perquè Piqué anuncia que deixa la presidència del CE.

Comentaris 40  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El Cercle Català de Negocis continua la política de pressionar les organitzacions empresarials que poden entrebancar el procés cap a la consecució de l’Estat propi, convençut com està el CCN que només amb un Estat propi Catalunya és econòmicament viable. Fa unes setmanes el CCN va decidir, com així ha fet, enviar cartes a les empreses membres del Cercle d’Economia per demanarlos-hi que deixin de donar suport a Josep Piqué, actual president del CE, i el forcin a retirar el document Crisi econòmica i conflicte polític. Reflexions després del 25N.
© @acn

Comparteix
   


Documents relacionats

Etiquetes
Ja no és hora del pacte fiscal

El CCN, que ja va denunciar públicament el text l’endemà mateix de presentar-se, considera que Josep Piqué ha fet servir el Cercle d’Economia per afavorir els interessos de la minoria d’empreses que tenen interessos a Madrid i que no representen la majoria del teixit industrial català, que es troba en un atzucac perquè Espanya ha conduït Catalunya a un carreró sense sortida, com repetidament ha denunciat el President de la Generalitat i el cap de l’oposició.

A la carta enviada als empresaris del Cercle d’Economia -i que també s’ha enviat al mateix Josep Piqué-, l’organització empresarial sobiranista assegura que li consta que una part d’empreses del CE estan molestes pel contingut de l’informe que va presentar Piqué i que “no ha estat consensuat entre els socis de l’entitat”. Tanmateix, pregunta als destinataris de la carta si van ser consultats abans de l’elaboració de l’informe.

El CCN es posa a disposició dels empresaris del Cercle d’Economia que no s’hi sentin còmodes, als quals recorda que el CCN treballa per recuperar el dinamisme econòmic  del país amb l’assoliment de l’Estat propi.

Contents que Piqué plegui

Els dirigents del Cercle Català de Negocis es feliciten pel fet que, coincidint amb l’enviament de les cartes, Josep Piqué hagi anunciat que plega de la presidència del CE abans de finalitzar el mandat. Pel CCN, “els dirigents d’altres organitzacions empresarials amb ànims encaixistes haurien de seguir l’exemple del senyor Piqué” i permetre, d’aquesta manera, que “el procés cap a l’Estat propi tingui el suport de totes les organitzacions empresarials”. Al Cercle Català de Negocis estan convençuts, “perquè així ho diuen les enquestes”, que la majoria d’empresaris d’aquest país “estan al costat del poble” per bé que “les cúpules d’algunes organitzacions empresarials es mostrin contràries a les aspiracions nacionals dels catalans”.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#40
18 d'abril de 2013, 17.38 h

#39 Sí, sóc el Gran Otetes, O terror dos Franquistas Mal Resicladus, i he vingut a menjar-me el teu fetge (amb tomàquet, això sí) i els teus ulls (amb musselina d'all).

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhh aparteu les criatures que ve l'Otetes que fa poooooooor.

ah ah ah ! ah ah ah ! ah ah ah !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
18 d'abril de 2013, 15.42 h

#38 NO TE MUERAS NUNCA , OTETES , ERES , DE LARGO , EL TÍO MÁS SIMPÁTICO DEL DIGITAL !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
18 d'abril de 2013, 11.43 h

#31 Mira que és divertida la IGNORÀNCIA d’aquesta colla de franquistes mal reciclats : el pobre #31 Aragoneses (el nivell intel.lectual del qual no comento, doncs és evident), diu que en F.Otetes va seguir escrivint “pero con seudónimo”... ah ah ah!!! Els pobres desgraciats es pensen que aquell que els matxucava es dèia Otetes de cognom!!! No saben que un fotetes és algú que pren el pèl als pobres desgraciats ignorants com ells. Per això quan s’hi refereixen l’anomenen “O... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
18 d'abril de 2013, 09.31 h

#35 Ah ah ah... com l'al.lucines el tal Otetes!! es nota que et va picar fort la cresta, eing taradeta? et va fer mal, eing? i el teu masoquisme fa la resta, funcionària corrupta i incompetent. Ja no pots viure sense veure fantasmes amenaçadors que et castiguin dia i nit... que divertit!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
Jordi fletxa CATALUNYA
17 d'abril de 2013, 11.21 h

#31
#32 el"SOC UN POBRE DESGRACIAT QUE ESCRIU(MALAMENT)EN ANGLÈS PER APARENTAR SER QUELCOM MÉS QUE UN MERDA",l'alcohòlic marxista oficial del blog.També conegut com Amaya Salazar,àlies montella.Àlies "aragoneses",àlies biel,ion,anna,homo apm,oriol,també conegut per l'indigent hermafrodita de l'Hospitalet,500....Pressumptament fill de Kim-jong-Il i la que escombra la línia del paral.lel 38.L'ínclit predicador etílico-comunista no ha pogut passar la nota de tall per accedir a la plaç... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
17 d'abril de 2013, 11.17 h

#31 No , no ... Yo creo q ha faltado una temporada ; aún con pseudónimo , se le detectarían aquellas chaladuras , su sentido del humor casposo sus legendarios " oh , oh ... Oink , oink y ah , ah , ah " y lo de " franquistes " ... Le debieron trasladar a otro pabellón y le habrán dado el alta ; eso si , estarás conmigo en q era gracioso , no como el pajillero , que es pesado y no tiene vida propia , sólo esto ...además , yo creo q otetes es muy buena persona ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
mario fletxa barna
17 d'abril de 2013, 11.10 h

BÉ, anem BÉ, ja és hora que es vagin posicionant, acceptar la DIMISSIÓ de Piquer és un bon començament. Ja es veurà el resultat. Si el govern, l'església l'empresariat, petites i mitjanes empreses i alt standing estan a favor del poble, tot ha d'anar bé....SI!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Synera fletxa Barcelona
17 d'abril de 2013, 09.56 h

Tots a signar a Europa pel dret a decidir:

www.europeancitizensdecide.eu/ca/


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
17 d'abril de 2013, 09.51 h

#29

yO NO LE LLAMO jORDI, LE LLAMO GORDI ,COMO HACIA LA ANA TARRES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
17 d'abril de 2013, 09.50 h

#25

NUNCA SE FUE, ESTUVO ,PERO CON PSEUDONIMO



Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.