directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 09:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El 29-J, un Camp Nou per la independència

L’Assemblea Nacional Catalana juntament amb Òmnium enllesteixen un gran acte per omplir l’estadi del F.C. Barcelona amb la col•laboració especial de Lluís Llach

Comentaris 42  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 29 vots )
carregant Carregant

Aquest acte forma part del full de ruta de l’ANC que us vam avançar des del directe!cat, tot un seguit d’actes i accions per a mobilitzar el i escalfar motors de cara la cadena humana de la Diada i donar una empenta al procés de construcció d’un estat propi. L’objectiu omplir el Camp Nou amb un Gran Acte Nacional en col·laboració d’Òmnium Cultural i altres entitats, el 29 de juny. L’esdeveniment durarà mitja jornada i tindrà parades i espectacles diversos, finalitzarà amb un espectacle únic i singular basat en un projecte que Lluís Llach va treballar amb el poeta miquel Martí i Pol, anomenat “Arrels d’Univers”. En aquests moments queda per confirmar el vist i plau de l’actual junta del F.C. Barcelona per confirmar l’acte o buscar un espai alternatiu, però seria un lleig considerable que l’actual president del Barça, Sandro Rosell és negués a cedir el camp 

Comparteix
   


Etiquetes
29-J: Omplir el Camp Nou, “Concert per la llibertat nacional”

L'acte consistiria en una jornada que s'iniciaria a la tarda i finalitzaria a la nit amb un espectacle singular i únic. Amb la possibilitat de celebrar una gran Fira d'entitats a la zona d'accessos al Camp, amb espais de difusió de diverses iniciatives, recollida de signatures, actuacions i accions diverses a l'interior del camp i com a cloenda, s'estrenaria un espectacle basat en un projecte anomenat “Arrels d'Univers” que van treballar conjuntament Lluís Llach i Miquel Martí i Pol però que va quedar inacabat degut a la mort del poeta. Aquest espectacle compta amb la direcció artística de Lluís Danés i Gerard Quintana i la implicació de Lluís Llach, i contempla la participació d'artistes de molt diversos àmbits: del país i d'internacionals.

Full de ruta per mobilitzar el país  (publicat 4-abril-2013)

Recuperar la memòria històrica del moviment

L’ANC és hereva de tres processos històrics del país: l’Assemblea de Catalunya, La Crida i les Consultes. Enguany coincidint amb els 20 anys de la seva dissolució, i com va fer en el seu moment l’Assemblea de Catalunya, està previst que La Crida doni el seu relleu simbòlic a l’ANC.
De Catalunya al Món, suports per a la independència

L’ANC també té previst fer saber al món que Catalunya té la voluntat d’esdevenir un nou estat, en aquest sentit la campanya De Catalunya al Món explicarà els motius històrics i actuals que ens han portat a aquesta voluntat inequívoca. Altres objectius de la campanya són demanar empara al món per a aconseguir el referèndum, denunciar el setge a que l’estat espanyol té sotmesa Catalunya. La campanya també inclou una recollida massiva de suports sota el lema “signa un vot per a la independència”.

Cadena humana durant la Diada del 2013

L’acció pensada amb l’objectiu de tornar a posar Catalunya al centre mediàtic mundial, demostrar la unitat del poble i mostrar al món la voluntat de Catalunya i accelerar el procés polític capa a la independència, es desenvoluparà previsiblement de la Sènia a les Alberes per la costa, amb possibilitat d’estendre’s per la resta dels Països Catalans
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#42
Ll.B fletxa Granollers. Països Catalans
24 d'abril de 2013, 17.35 h

La cadena humana diu que "es desenvoluparà previsiblement de la Sènia a les Alberes per la costa, amb possibilitat d’estendre’s per la resta dels Països Catalans".
VEIG EL PERILL DE QUE PER EXEMPLE, AL BARCELONÉS O LLOCS MOLT POBLATS I AMB BONES COMUNICACIONS, HI PUGUI HAVER MOLTA GENT I A D'ALTRES PARTS, NO TANT URBANES, POCA. I ES TRENQUI LA CADENA.
AIXÒ ES PODRIA INTENTAR MINIMITZAR DE DIFERENTS MANERES:
1- No creuant tot el territori. Sino fer una cadena entre les comarques pro... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
Jordi fletxa CATALUNYA
22 d'abril de 2013, 22.21 h

#40
#39 Home per xerrar amb la narcoguerrilla colombiana,el chavez,castro pinochet,videla,aznar...si que és útil l'espanyol.
Amb el Català els Catalans ens entenem,per a Europa,l'Anglès.
El secret de pporka ibèrica és un plat sobrevalorat.
el"SOC UN POBRE DESGRACIAT,QUE ESCRIU(MALAMENT)EN ANGLÈS PER APARENTAR SER QUELCOM MÉS QUE UN MERDA",l'alcohòlic marxista oficial del blog.També conegut com Amaya Salazar,àlies montella.Àlies "aragoneses",àlies biel,ion,anna,homo apm,oriol,tamb... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
22 d'abril de 2013, 14.40 h

#37 Ya , amigo pajillero ( es así como te llaman , no ) El problema es q Messi piensa : " ti pregúntame en catalán q yo ya responderé en lo q me salga de los cojones " casualmente , nunca en catalán ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
22 d'abril de 2013, 14.37 h

#38 Ya , pero ... Será verdad eso de que ninguno lo habla porque resulta que es una puta mierda que no sirve nada más que para presumir en el pueblo ? Es que es muy raro que ningún extranjero haya querido aprender semejante gilipollez ... Claro , a esos no hay cojones de obligarlos , verdad ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
22 d'abril de 2013, 08.52 h

Victor, cagar por la boca no es bueno, aunques seas un trogrodita español que hablas en sudamericano, idioma de los miserables del mundo; español, español no lo hablan en ninguna parte, incluso en andalucia hablans en andaluz; per cert golfito, les rates espanyoles llegeixen la Razon Putrefacta.es, saps?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
Jordi fletxa CATALUNYA
22 d'abril de 2013, 08.41 h

#36 De moment no n'hi ha cap que quan se'l pregunti en Català digui:"hablame en castellano que no te entiendo"com alguna inadaptats que viuen aquí des de fa 40 anys o han nascut aquí.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
22 d'abril de 2013, 07.35 h

Me parece una vergüenza que los futbolistas extranjeros del F.C Barcelona no aprenda NINGUNO el idioma catalán , incluso algunos como MESSI que lleva más de 10 años viviendo en Barcelona con la excusa de que " ese idioma es una gilipollez que no sirve para nada más que para una zona pequeña , cuando viajas por el extranjero te das cuenta de que eso es una mierda " ... ! Que falta de respeto ! Es indignante q NINGUN extranjero de los cientos que han pasado por el club lo haya aprendido , ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
21 d'abril de 2013, 23.38 h

http://www.youtube.com/watch?v=5dy6JfeON60

És aquest el documental del the Guardian, en anglès, on s'explica al món la relació entre el Barça i la lluita per la llibertat dels catalans.

INTERNACIONALITZEM-HO.

Fem tot el possible per difondre'l


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
mario fletxa barna
21 d'abril de 2013, 11.52 h

I és clar que SI, ho volem TOT! La GANA és més forta cada dia, vinga a fer un tast el dia 29." El dia vint i NOU al camp NOU" i si no hi cabem al carrer falta gent. Fins aviat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Salvi fletxa Besalú
21 d'abril de 2013, 11.51 h

#25 Mira: un pobre idiota que se'n riu de la gent normal. A Castella diu que d'aquests n'hi ha a grapats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.