directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 21:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

El setmanari 'Dossier Econòmic' celebra aquest mes el seu desè aniversari

Editarà un especial '10 anys d'Economia Catalana' al novembre

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El setmanari català d'informació econòmica Dossier Econòmic celebra aquesta setmana el seu desè aniversari, coincidint amb la data de fundació, el 24 de setembre de 1997. Coincidint amb la celebració, Dossier Econòmic publica en la seva edició del 22 de setembre un especial de 32 pàgines amb el més destacat del seu passat, present i futur, amb les millors informacions, dades, protagonistes, firmes del diari i personalitats de la societat política i civil que diuen la seva respecte a aquests deu anys de vida de la publicació.
dossier econòmic
Comparteix
   


Etiquetes
Coincidint amb els seus deu anys, el diari canviarà aviat el seu disseny, inaugurarà una nova pàgina web i ampliarà el seu àmbit geogràfic i temàtic. El setmanari canviarà en el fons i en la forma per, mantenint les essències d'aquesta dècada, adaptar-se a les noves demandes del mercat.

Amb motiu del X aniversari, el Grup Dossier editarà també durant el mes de novembre l'especial '10 anys d'Economia Catalana', on es repassarà l'evolució dels factors i sectors econòmics claus de la dècada.

D'altra banda, les instal·lacions del Grup Dossier estan acollint al llarg de 2007 trobades sectorials on els principals agents de cada sector debaten sobre el passat, el present i el futur dels seus àmbits d'activitat.

Per cloure l'any, la X Nit de l'Economia i l'Empresa serà una edició especial d'aquesta festa de l'economia catalana que any rere any ha organitzat Dossier Econòmic. El 21 de novembre serà, a més del reconeixement habitual al més destacat de l'any, l'oportunitat per homenatjar a tots aquells que han fet possible 10 anys de publicació i de Nit de l'Economia.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.