directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 15:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Espanya no reconeixerà mai Kosovo, per si un cas...

Rajoy assegura que malgrat les peticions de la comunitat internacional Espanya no reconeixerà Kosovo perquè "no creu en les declaracions unilaterals d'independència".

Comentaris 47  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha dit que "Espanya té una posició en aquesta matèria que va ser fixada ja fa anys i que el seu govern manté i seguirà mantenint en el futur". També ha respost les paraules del president de la Generalitat, Artur Mas, en motiu de la Diada de Sant Jordi recordant que no permetrà que "es privi els ciutadans de Catalunya de la seva condició d'espanyols" ni "la seva pertinença a la UE", i l’ha emplaçat a buscar una reforma de les lleis a les Corts. Amb el seu discurs mancat de sentit democràtic Rajoy sembla que ens empenyi a prendre al via Kosovar.
 

Comparteix
   

Cap cas al Parlament Europeu

Rajoy ha fet aquestes manifestacions a la roda de premsa posterior a la reunió que ha mantingut amb el primer ministre de la República Eslovaca, Robert Fico, que és, juntament amb Espanya, un dels cinc països que no reconeixen la independència de Kosovo. Ho ha fet després de l'acord del Parlament Europeu per instar Espanya i Eslovàquia precisament a canviar de postura i admetre Kosovo com un estat independent.

Rajoy ens empeny a prendre la via Kosovar

El president espanyol també ha comentat el discurs del president de la Generalitat, Artur Mas, en motiu de la diada de Sant Jordi, on ha tornat a defensar el dret a decidir. Malgrat que ha apuntat que "no té sentit contestar", ha recordat que la seva posició "està clara" i és "la d'una gran majoria de la societat espanyola".

En aquest sentit ha reiterat que Espanya "és la nació d'Europa que porta més temps vivint junta" i a Catalunya i a Espanya "els uneixen moltes coses" com per exemple aquests últims 30 anys que "han estat els millors de la història".Segons Rajoy, malgrat que ara "estem en un procés que és difícil i on hi ha un crisi econòmica que afecta a tothom" a Catalunya i a Espanya els uneix "la sortida d'aquesta crisi, el progrés i el projecte europeu".

A més ha reiterat que "no vol que es privi els ciutadans de Catalunya ni de la seva condició d'espanyols, ni de la seva pertinença a la UE ni de les seves relacions personals ni d'un futur amb molt més benestar i progrés". "Aquesta és la meva posició, que és la que defensen els textos en vigor i si algú no hi està d'acord aquests textos preveuen la possibilitat de reformar-los", ha conclòs.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#47
Eli fletxa Sabadell
25 d'abril de 2013, 11.38 h

De fet aquet error historic no es el primer que fa aquest govern, no sap ni papa , en una ocasió vaig sentir un comentari historic del " Consejo de Ciento" que feia morir de riure, sembla mentida que sàpiguen tant poca historia


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
Sóm i serem fletxa Catalunya
24 d'abril de 2013, 20.36 h

Gràcies Jaume per aquest comentari instructiu i històric. si em permets afegiré que per descomptat aquest inepte ignorant i calçaces d'en Rajoy tampoc parla anglés i així van fent el ridícul pel món, un president rera l'altre......(segons declaracions a Obama : El president del Govern, Mariano Rajoy, reconeix que no parla anglès, però que l'està estudiant) penós. Aixó són els que manen i de la resta de ciutadans mortals d'Apaña ja se'n va encarr... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
Pepo fletxa Terrassa
24 d'abril de 2013, 18.20 h

Doncs quan Sèrbia acabi reconeixent Kosovo, que manca molt poc temps, España es quedarà sola en el no reconeixement. Sempre tan "al lloro" aquests espanyols!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
Ll.B. fletxa Granollers (PaÏsos Catalans)
24 d'abril de 2013, 16.50 h

#42 HI HA PERÒ UNA ALTERNATIVA: EL SENYOR RAJOY AMB LA SEVA MAJORIA POT FER I APROVAR UN ESTATUT PER CATALUNYA QUE PERMETI LA NOSTRA VOLUNTAT, FINS I TOT LA D'INDEPENDÈNCIA, I LLAVORS EL REFRENDEM A CATALUNYA. CAP PROBLEMA.
Obviament he comés un error, no vull dir que el senyor Rajoy faci un Estatut per Catalunya, sino que modifiqui "LA CONSTITUCIÓN" per que ens poguem independitzar si aquesta és la nostra voluntat. I s'ha acabat el bròquil, no li calen els vots dels partits catalans a Ma... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
Jaume fletxa Barcelona
24 d'abril de 2013, 16.44 h

MARIANO RAJOY UN PALETO QUE SUSPÉN EN HISTÒRIA (Cero patatero Mariano!!!)

El Mariano és un paio increïblement divertit, un veritable pallasso. Dues perles:

1) diu "España es la nació d'Europa que porta més temps vivint junta". Mariano; España no va ser una nació fins 1714, i només ho va ser per guerra (Succesió) i per la força de les armes de l'infaust Felip V i del seu avi Lluís XIV (hi ha qui diu que Felip V solet encara estaría assetjant Barcelona). Abans d'això, 'España' e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
Ll.B. fletxa Granollers (PaÏsos Catalans)
24 d'abril de 2013, 16.43 h

no permetrà que "es privi els ciutadans de Catalunya de la seva condició d'espanyols" ni "la seva pertinença a la UE", i l’ha emplaçat a buscar una reforma de les lleis a les Corts.
1 - HAURIA DE PERMETRE QUE SIGUIN ELS CIUTADANS ELS QUE DICTAMININ SI VOLEN SEGUIR SENT ESPANYOLS. PERÒ A NIVELL INDIVIDUAL NO PERILLA CAP NACIONALITAT, A NO SER QUE EL SENYOR RAJOY ELS HI VULGUI RETIRAR COM A CÀSTIG PER VIURE A UNA CATALUNYA QUE PRETÉN FER UN REFERÈNDUM.
2- NO HI HA CAP PARTIT DELS MÉS ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
Ll.B. fletxa Granollers (PaÏsos Catalans)
24 d'abril de 2013, 16.28 h

" a Catalunya i a Espanya "els uneixen moltes coses" com per exemple aquests últims 30 anys que "han estat els millors de la història".Segons Rajoy,".
HO DIU EL SENYOR RAJOY. CREC QUE NO CAL AFEGIR GRAN COSA. SI AQUESTS DARRERS 30 ANYS HAN ESTAT ELS MILLORS DE LA HISTÒRIA FIGUREU-VOS COM HAN ESTAT LA RESTA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
Ll.B. fletxa Granollers (PaÏsos Catalans)
24 d'abril de 2013, 16.25 h

"En aquest sentit ha reiterat que Espanya "és la nació d'Europa que porta més temps vivint junta"
Pot-ser sigui cert, en la seva particular interpretació del que és Espanya, que aquesta sigui la més antiga. Més que França? Ho desconec. Personalment no m'en fio.
Per cert diu referint-se a Espanya que "és la nació d'Europa que porta més temps vivint junta". JUNTA AMB QUI?, POT-SER ES REFEREIX A DIFERENTS PARTS, AMB ENTITAT "PROPIA" (per considerar-les que van "juntes"), I QUE CONFORM... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
miroure fletxa Banyoles
24 d'abril de 2013, 14.28 h

el títol diu: per si un cas
i ha de dir per si de cas


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
24 d'abril de 2013, 13.41 h

El que cregui o deixi de creure el govern español té molt poca importància davant de la realitat dels fets.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.