directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 07:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Periódico, unionisme peti qui peti

Seguint les passes de La Vanguardia, el diari del Grup Zeta s’apunta en la mateixa línia a fer descarrilar el procés sobiranista, ara resulta que el Govern Espanyol s’obre al diàleg

Comentaris 22  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 16 vots )
carregant Carregant

En un doble article signat per Neus Tomas i Josep Mª Ureta el diari referent dels suposats progressistes intenta fer creure que cada cop més gent dins de CiU està en contra del procés pel dret a decidir, i  per fer-ho utilitza el paper del conseller Gordó i la fal·làcia que Madrid s’ha obert al diàleg i està disposat  a trobar una sortida al pacte fiscal. Segons la periodista “A la reunió del Consell de la Transició Nacional es va constatar que a la Generalitat no tots tenen la mateixa pressa”  i, en un intent de fer creure que el procés cap a l’estat propi no és possible, insisteix en que cal negociar amb  Madrid per aconseguir millores importants. Intentar fer-nos creure que podem esperar alguna cosa de Madrid és voler prendre el pel als catalans
Captura art. Ureta que desmenteix Sáez
Captura art. Ureta que desmenteix Sáez

Comparteix
   


Etiquetes
Ureta i EL Periódico a favor que els grans lobbys empresarials guanyin el que no poden guanyar a les urnes

En la crònica d’aquest diumenge, el periodista Josep Mª Ureta contradiu al seu director adjunt Albert Sáez que fa uns dies en un article parlava del fracàs de la reunió de Fonteta (trobada del lobby de poder amb Mas i altres consellers a l’Empordà) deia "Han passat dos mesos i el resultat de la conjura de l'Empordà ha estat certament desastrós. Moure-li la cadira a Mas ha estat un mal negoci."  En el seu intent de convèncer a Mas per tal que fes retirada en el procés sobiranista. Ureta desmenteix Sáez i posa la trobada de Fonteta com el principi del pas enrere de Mas i el seu procés sobiranista.

Qui té la raó Ureta o el director adjunt Sáez? 

És evident que el director adjunt ha estat desqualificat per la doble pagina que avui diumenge publica el diari, Sáez defensava que malgrat la pressió de la trobada de Fonteta, el President Mas havia aguantat i no solament això sinó que s’havia activat en el procés cap a l’estat propi. Ureta periodista gens partidari del procés sobiranista diu el contrari en base a simples especulacions, de la mateixa manera que fa en la seva peça Neus Tomàs. Sens dubte l’article del director adjunt és molt més creïble.

Disposats a pagar per impedir el dret a decidir

Fa unes dies el director adjunt de El Periódico, Albert Sáez, parlava de tots aquells que estan disposats a pagar per impedir el procés cap a l’estat propi i que tenien en Duran i Lleida el seu màxim representant, tot i no aportar noms se sap que fa mesos s’estan invertint diners per impedir la voluntat majoritària dels catalans per l’estat propi. Malgrat que aquesta majoria va quedar avalada per unes eleccions, alguns intenten amagar aquesta realitat omplint els grans mitjans d’opinadors contraris al dret a decidir. En la tramitació de l’estatut “el Lobby Puente Aéreo” ja va forçar al que aleshores era el cap de l’oposició, Artur Mas, a l’acceptació de les retallades, ara intenten rebentar el procés sobiranista creant una atmosfera de dubtes sobre el Govern del president Mas i el seu acord amb ERC.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#22
Isabel fletxa Barcelona
29 d'abril de 2013, 14.27 h

Aquesta gent que no els importa que els ciutadans de Catalunya estiguem pasant una situació tan dolenta només pel maltractament que ens dona Espanya i que encara vulguin defensar seguir formant part d'un Estat maltractador amb el poble català.
Quina mena de persones son? que no els importa que els propis treballadors que viuen a Catalunya i que mots son votants dels partits espanyolistes surtin perjudicats, per les mentides que els hi diuen, en contra d'una terra que podria donar als seus c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Jaume fletxa Barcelona
29 d'abril de 2013, 11.53 h

Com es deia al col.legi, l'URETA UN CAGUETA.

No sé qui és aquesta Tomàs, però que el Ureta, en principi un paio enraonat i calmat, escrigui aquestes coses, i a més a El Períodico, el diari més ranci del 'españolismo progresista', és lamentable. Qui ho havía de dir que El Períodico publiqui això.

A més, pensar que España s'avindrà a quelcom semblant a un Pacte Fiscal és fer volar coloms. Ja veureu el merder que s'armarà intentant pasar del 1,2% del dèficit de les autonomíes ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
29 d'abril de 2013, 08.58 h

#16 #17 Res a fer amb tu, eh ignorantassa? No vols escoltar els meus consells i acabaràs essent MARE SOLTERA d'un pobre fill inadaptat com tu, que ja haurà vingut a aquest món fet una piltrafa sense tenir-ne cap culpa.

Ets una desgraciada amb ganes de parir un desgraciat. T'haurien de tancar per evitar que fessis mal a nens innocents.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Jordi fletxa CATALUNYA
29 d'abril de 2013, 06.53 h

#17
#16 espanya només reconeix les derrotes,i n'ha reconegut tantes....
"ARAGONESES" TU QUE PARA MÍ A LA IZQUIERDA ERES UN CERO,
DIME SI AUN TE LLAMA TU PADRE EL BUTANERO.
L'èxit d'aquest Sant Jordi:"On és en marhuenda?".També en gibralterenc del nord per inadaptats.
El secret de pporka ibèrica és un plat sobrevalorat.
el"SOC UN POBRE DESGRACIAT,QUE SE LA PELA LLEGINT"EL CAPITAL" QUE ESCRIU(MALAMENT)EN ANGLÈS PER APARENTAR SER QUELCOM MÉS QUE UN MERDA",l'alcohòlic marxista oficial de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
29 d'abril de 2013, 01.09 h

http://www.youtube.com/watch?v=nMCxUD0omYo

Catalonia lost its sovereignty in 1714
when it was conquered by the Spanish Bourbon Kingdom (with french troops collaboration), since then, Spain has not treated with respect the catalan nation. Now, 300 years after, Catalonia is ready for independence.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
28 d'abril de 2013, 23.49 h


También conocido como TOD, el TONTO OFICIAL del DIGITAL = Jordi » CATALUNYA

També conegut con el XIMPLE OFICIAL del DIGITAL = Jordi » CATALUNYA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 24
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
28 d'abril de 2013, 23.48 h


A Catalunya no hi ha cap diari que digui la veritat, tots estan subvencionats pels nazionalistes.

Cal llegir premsa de fora de Catalunya per saber que és el que passa realment aquí i quins polítics roben mes o menys (roben tots)


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 27
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Synera fletxa Barcelona
28 d'abril de 2013, 21.24 h

Estatut, pacte fiscal i encare no ho veuen que no hi a res a fer. El gobern espanyol no vol simplement perquè no podria ni tornar el deute a Europa. Però auest no ha de ser un problema a coste nostre i dels nostres successors. El que no ho vegi i visqui aquí ha ee ser molt burro.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
28 d'abril de 2013, 20.47 h

L'Ureta no sé quin titol té pero segur, segur que li van regalar; uns articulets de primaria, ridiculs, estupids i llepaculs, encara sonmia que torni el tripartit de la golferia, la imbecilitat i la gilipollada; recordo un articulet sobre les ARES, o els 80.000 habitatges que volia construir el nefast i ridicul montilla i que va valdre un dineral en projectes, i que sort a la crisi no es van poder fer; habitatge social deien!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Jaume fletxa BARCELONA (ex- Barcelonés)
28 d'abril de 2013, 20.31 h

Si ets català que se't conegui per la premsa que llegeixes.
I tots aquests que ara es belluguen tant per aturar Mas i el procés sobiranista, perquè no es van bellugar fa 6 mesos per tal què Rajoy acceptes allò que és just i imprescindible per Catalunya?
Qualsevol oferiment de finançament “just” que faci Espanya no serà per resoldre un greuge antic, serà només per aturar el procés i un cop aturat, santornemhi a les putades. Ja ens coneixem tots, que són més de 300 anys!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 24   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.