directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 20:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Es presenta 'Finestres amb Història', un audiovisual interactiu

L'acte de presentació serà avui a les 17 hores, a l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

'Finestres amb història' és un audiovisual atrevit i ple de sorpreses. En format CD-ROM, el contingut és una barreja de poesia entre imatges, narració i música. A partir de les fotografies del realitzador de televisió i periodista Jordi Navarro Fisas, l'escriptor Isidre Grau s'ha inspirat per a escriure 50 narracions breus, cada una amb una fotografia, carregades d'emoció i narrades amb excel·lència amb la veu de l’actor Jordi Dauder i acompanyades per les creacions musicals del compositor Gerard Sesé. Un bonic viatge per diferents finestres del paisatge catalano-aragonès.
finestres amb historia gerard sese jordi navarro isidre grau jordi dauder
Comparteix
   


Etiquetes
Finestres amb història” és un audiovisual en format CD-ROM, a partir de les fotografies del realitzador de televisió i periodista Jordi Navarro Fisas, que han inspirat les narracions breus de l’escriptor Isidre Grau, ara narrades amb la veu de l’actor Jordi Dauder i acompanyades per les creacions musicals del compositor Gerard Sesé.

Les fotografies corresponen a diferents finestres de l’entorn rural, captades en territori català i aragonès, en el triangle format per Vilafranca de Conflent, La Muela i Fredes. Són 50 imatges que donen pas a 50 històries, que es poden seguir en un únic recorregut aproximat d’una hora de duració, però que també estan pensades per obrir circuits interactius, dins d’un conjunt que s’ha concebut com un entreteniment didàctic.

L'autor de les acurades fotos, Jordi Navarro explica: 'De camí a la Vall d’Ordesa, em vaig aturar a Graus per fer un tomb per la població i amb la mirada del fotògraf em vaig trobar davant de dos edificis esberlats, com si hagueren sofert un terratrèmol, i tot d’una, amb la visió de les dues finestres, em va venir al cap el projecte de les finestres i el munt d’històries que s’hi van anar afegint. Del més d’un centenar de fotografies, si més no totes semblants i totes diferents, durant els dos anys de troballes, em vaig decidir per una cinquantena: les que millor expressaven una història i formaven part d’un tot.'



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.