directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 14:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Barcelona estrena el circuït europeu dels X games

Barcelona acollirà un dels esdeveniments esportius més espectaculars, el més gran concurs mundial d’esports d’acció. Serà a Montjuïc del 16 al 19 de maig .

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El que es denomina el “Jocs Olímpics dels Esports Extrems” estrena circuit a Europa després de celebrar-se des de 1995 en diferents llocs d’Estats Units. Els X Games d’enguany se celebraran, a més de Los Ángeles, a Barcelona, Munic i Foz de Iguaçu. D’aquesta manera els X Games es reinventen i estrenen una etapa d’expansió, passant de les tres competicions anuals a sis i amb una dotació pels premis de 1.600.000 dòlars. Coincidint amb els X-Games Barcelona també serà l’escenari del Gran Premi de Fórmula 1 a Montmeló, el Saló de l’Automòbil i el Dia Internacional dels Museus en uns dies que en el port de Barcelona atracaran més de cinquanta creuers, el que dóna mostra de la vitalitat de la ciutat



Comparteix
   


Etiquetes
El X Games els va crear i organitza la productora ESPN i te com a soci The Walt Disney Company. Les retransmissions de les proves es poden veure en 192 països i tenen una audiència d’uns 100 milions de persones. La col·laboració de l’Ajuntament ha estat determinant per que aquest esdeveniment se celebri a Barcelona en els propers tres anys.

Segons Maite Fandos, Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, “Barcelona és una capital esportiva que viu l’esport de manera activa i participativa, perquè involucra tot l’ampli teixit esportiu de la ciutat i perquè acull esdeveniments de primera magnitud internacional com els XGames. Els XGames suposen un nou format esportiu i organitzatiu, amb nous esports urbans que ja estan arrelats a la ciutat i que ens ajuden a projectar la capitalitat i el cosmopolitisme de Barcelona”.

Segons els organitzadors els X Games personifiquen la passió de la joventut pels reptes esportius: superar els límits i fer acrobàcies més ràpides i espectaculars on la paraula impossible sols és una opinió. En els diferents escenaris de la muntanya de Montjuïc (estadi olímpic Lluís Compannys, Palau Sant Jordi, Piscina Municipal de Montjuic i l’explanada de l’anella olímpica) acolliran al llarg de dotze sessions les setze modalitats que s’agrupen en quatre disciplines (skate, Bmx, Moto X y RallyCross).

Per Maite Fandos, “Barcelona compta amb un Pla Estratègic de l’Esport que contempla tots els vessants de l’esport com una manera de fomentar els hàbits saludables, la promoció de valors, però també el foment d’entitats i clubs, la projecció internacional de la ciutat i de l’economia gràcies a les activitats esportives que s’hi impulsen i s’hi celebren. Els XGames demostren que Barcelona compta amb una sòlida base per acollir grans esdeveniments. Uns esdeveniments que no solament són pur espectacle, sinó que consoliden la capacitat de la ciutat per promoure i viure l’esport com una part fonamental de la seva personalitat.”

Transport públic per gaudir dels diferents actes de Montjuïc

La muntanya de Montjuïc, durant la setmana del 16 al 19, serà el marc del Saló de l’Automòbil, dels X-Games i el 18 de maig del Dia Internacional dels Museus i la nit dels Museus. Per donar resposta a la coincidència d’aquests esdeveniments, l’Ajuntament de Barcelona  ha incrementat  els serveis públics per  facilitar l’accés als diferents escenaris on se celebren aquests actes.

També es recomana la utilització del transport públic tant per arribar a la Plaça d’Espanya com per moure’s per la muntanya. La línea d’autobús 150 farà de llançadora entre la cantonada de Plaça d’Espanya amb l’Avinguda Paral.lel i l’anella olímpica on es duran a terme els X-Games, per donar resposta al fet  que no es podrà accedir a la muntanya amb vehicles privats, tant cotxes com motos,  degut als talls de trànsit d’alguns carrers.

També hi haurà la possibilitat d’accedir a peu i amb les escales automàtiques des de la Plaça d’Espanya fins a l’anella olímpica per camins que també estaran senyalitzats.

En qualsevol cas es pot consultar el web bcn.cat, on s’ informarà de les solucions als problemes de mobilitat que es puguin generar per aquests esdeveniments.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Montse fletxa BCN
3 de maig de 2013, 11.21 h

és una molt bona notícia


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Pep fletxa Barcelona
3 de maig de 2013, 08.38 h

#1 Totalment d'acord i el que fariem si fossim independents


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Synera fletxa Barcelona
3 de maig de 2013, 07.47 h

Espanya, se pague coño!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
3 de maig de 2013, 07.36 h

Això és una capitall! A més, és creditora i no deutora, principalment de l'Estat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.