directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 23:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Lobby per la Independència denunciarà els quarters de la Guàrdia Civil que no pengi la Bandera de Mallorca

Aquesta iniciativa sorgeix com a resposta a una edició de El Mundo, on s'hi podia llegir un comunicat de El Círculo Balear:

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El Lobby per la Independència, un moviment sobiranista de Mallorca, demanarà que a totes les casernes de la Guàrdia Civil, tots els quarters de la Policia, de l'Exèrcit espanyol i les seus de l'administració perifèrica de l'estat que hi ha a Mallorca i que pengin cada dia la bandera mallorquina. Si no ho fan, el Lobby els denunciarà a la Fiscalia. Tant hi ha d'aquí a Madrid com de Madrid a aquí. Des del Lobby creuen que 'si els forasters ens obliguen a penjar la seva bandera als nostres ajuntaments ells per contrapartida han de penjar la bandera de Mallorca a les seves instal.lacions'.
quartell guardia civil
Comparteix
   


Etiquetes
Fa unes setmanes que el Partit Popular (PP) va anunciar que presentaria un informe on es determinaria quins ajuntaments i institucions públiques no penjaven la bandera espanyola a les seves façanes. A més, el President de l'Estat espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, va donar suport al PP i va dir que 'faria acomplir la llei'.

Grups propis a aquesta ideologia està duent a terme una campanya per denunciar a la Fiscalia tots els ajuntaments de Mallorca que no pengen cada dia la bandera espanyola als seus balcons. Segons el Lobby per la Independència, aquesta provocació no pot quedar sense resposta i davant aquest 'atac intolerable dels colonitzadors forasters' el Lobby ha decidit respondre de la mateixa i denunciarà a la Fiscalia tots els quarters de la Guàrdia Civil, de la Policia, de l'Exèrcit espanyol i les seus de l'administració perifèrica de l'estat que hi ha a Mallorca i que no pengen cada dia la bandera mallorquina.

Tant hi ha d'aquí a Madrid com de Madrid a aquí. Des del Lobby creuen que 'si els forasters ens obliguen a penjar la seva bandera als nostres ajuntaments ells per contrapartida han de penjar la bandera de Mallorca a les seves instal.lacions'.

Aquesta iniciativa, com hem dit, sorgeix com a resposta a una edició de El Mundo, on s'hi podia llegir un comunicat de El Círculo Balear:

'Lunes, 17 de septiembre de 2007 Actualizado a las 02:17 POLÉMICAEl Círculo Balear llevará ante la Fiscalía a los alcaldes que no coloquen la enseña nacional. (...)
Ocho ayuntamientos de Mallorca no tenían ayer ningún símbolo en sus fachadas - Campos: 'Es una infracción legal y una irresponsabilidad que puede desatar una guerra de banderas'. Ademàs, Campos exige a Socías que haga cumplir la ley. El Círculo Balear denunciará ante la Fiscalía a todos los alcaldes de Baleares que incumplen la ley que regula el uso de banderas, según anunció ayer el presidente de la sociedad cultural, Jorge Campos, por medio de un comunicado.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.