directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 07:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

Escrivint la Independència, pedagogia al Canal Català TV

Aquest dimecres a la nit comença aquest nou programa dirigit i presentat per Igor Llongueres, on s’explicarà l'actualitat del procés independentista

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 16 vots )
carregant Carregant

El programa parlarà amb els protagonistes principals del procés, recopilarà les notícies més importants, repassarà algunes de les piulades més interessants i també recuperarà fragments de programes de TV i vídeos de la xarxa que facin referència al procés. La primera temporada d'Escrivint la Independència s'inicia aquest dimecres 15 de maig i arribarà fins el dimecres 31 de juliol. Seran un total de 12 programes al llarg de tres mesos. El programa tornarà el mes de setembre coincidint amb la celebració de la diada per arrencar la segona temporada.
Escrivint la Independència, pedagogia al Canal Català TV
Escrivint la Independència, pedagogia al Canal Català TV

Comparteix
   


Etiquetes
El seu objectiu és explicar de manera planera el procés que viu el país.

Quants partidaris té la consulta? Tenim el dret a decidir? Cal una confrontació amb l'estat espanyol o serà possible el pacte? Hi haurà finalment un referèndum? És imprescindible posar data com abans millor? Què farà Europa? Podrà la legitimitat democràtica batre la legalitat espanyola? Té prou suport la independència? Mas arribarà fins al final? Som en un carreró sense sortida o en un camí sense retorn? La independència és una via per a començar a sortir de la crisi?

No és un programa dedicat exclusivament als independentistes, sinó a tothom que tingui un interès pel que està succeint a Catalunya. Aquest procés afecta a tots els catalans. En aquesta primera edició, el programa es desplaça a Balaguer per parlar amb el seu alcalde, Josep Maria Roigé, vicepresident de l'Associació de Municipis per la Independència.Rebrà al plató el periodista Salvador Cot, director de NacióDigital.cat.

Des del Cercle Català de Negocis, el responsable d’Estudis del grup, Albert Macià, ens explicarà una dada econòmica que posarà de manifest la necessitat d'assolir com abans millor la independència de Catalunya. El president de l'Associació de Municipis per la Independència i alcalde de Vic passarà el Test del programa. El programa compta amb el suport del CCN i l'AMI i l’Assembla Nacional Catalana.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
L. fletxa .
15 de maig de 2013, 19.24 h


Està molt bé que facin programes així, perquè sembla ser que encara queden persones fins i tot alguns catalans que encara no se n'han adonat dels mil i una ventatge de ser independents. Sembla impossible, però és.



Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
15 de maig de 2013, 15.05 h



#2 Vols que tornem a parlar d'en Fèlix i la Beatriz, potser, funcionari corrupte i INCOMPETENT, cervell fluix i patós, personeta tarada i casposa amb "intirigensia " ínfima, insuficient ja no per a un CNI, sinó ni tan sols per a fer d'escombriaire de manera autònoma, sense tenir algú que et dirigeixi.

Aragonesita: la teva patositat tu la vols equilibrar per la falta de vergonya. No t'importa fer el ridícul una i dues i cent vegades, només t'interessa la nòmina de cada mes, corre... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Jordi fletxa CATALUNYA
15 de maig de 2013, 11.04 h

#2 Ara et veiem bé!! http://youtu.be/-SSLQjQpTqk

PERICONS NORDGIBRALTARENCS:GRÀCIES PER FER-NOS CAMPIONS(EM SAP GREU QUE NO REBREU LA CISTELLA DE L'AMO BLANC,ESPERO QUE AMB EL LOT DE CONSERVES CADUCADES PASSEU LA RESTA DE L'ANY).
GIBRALTARENCS DEL NORD,PODEU TENIR TOT EL DIA LAPOLLA(LENGUA ARAGONESA PROPIA DE OTROS LINDOS LUGARES DE ARAGON) A LA BOCA FINS QUE QUEDEU BEN IMPREGNATS DE LLET(LENGUA LITERÀRIA DE LA ESPAÑA TORERA).

... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
mario fletxa barna
15 de maig de 2013, 10.58 h

#3 T'haig de rectificar que FORCADES és una monja benedictina que viu a Montserrat. Anem fent via, jo crec que bastant de pressa, un Estat no es pot fer en 24 hores s'ha d'anar construint, i estem molt preparsts i treballant a marxes forxades per adequar-lo quan sigui necessàri, no et preocupis.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
pasbort fletxa Vila-real
15 de maig de 2013, 10.23 h

I.....jo NO el podré veure perque visc a la COMUNA VALENCIANA FRANQUISTA!!!
Perquè aquest FORCADES NO ENGEGA ell el Paratlt SOCIALISTA? si no sap que és això que ho pregunte a quí ho sàpiga (no als SOCIOLISTOS que son calcats als del P. P. de franco)encara que JO crec que o tindria que FER el l´ANC o SIA TOTA LA SOCIETAT....si NO ho feu ràpid això acabarà com el ROSARI de l´AURORA


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
15 de maig de 2013, 09.31 h




zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 20
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
14 de maig de 2013, 21.29 h

http://www.youtube.com/watch?v=oByXYjBUxkY

In 2014 Catalonia will commemorate the 300 years since the loss of its sovereignty. At the moment, the biggest part of the political parties in the Parliament of Catalonia want to make a referendum on independence in 2014, but Spain prohibits this.

This video makes internationally aware the tireless battle for the liberty of the catalan people. All the support that you can give ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 24   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.