directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 13:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

La Caixa compra el 4% d'un banc a Hong Kong

Aquesta acció s'emmarca dincs dels plans d'expansió internacional que té l'entitat catalana

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

En el marc dels seus plans d'expansió internacional, La Caixa ha adquirit un 4% d'un banc a Hong Kong que disposa de sucursals a la Xina, un dels mercats potencialment més interessants. Ho ha fet a través de Criteria Caixa Corp., que agrupa les participacions empresarials de l'entitat financera. L'operació de compra d'aquesta participació del Bank of East Asia (BEA) requerirà una inversió de 250 milions d'euros. El BEA és un dels quatre bancs estrangers que han rebut l'autorització de les autoritats xineses per operar com a entitats locals sense associar-se amb bancs del país per oferir serveis a particulars.
la caixa pensions catalunya banc
Logo de La Caixa

Comparteix
   


Etiquetes
Potser des de La Caixa no són capaços d'aconseguir que es jugui el Catalunya - Estats Units però sí endinsar-se a l'economia emergent més gran del món. L'entitat catalana amb la compra del Bank of East Asia (BEA) disposa d'una important xarxa de sucursals (més de 30 oficines) a la Xina. A més, el Bank of East Asia és el primer banc de Hong Kong en el finançament de particulars i comerços, les àrees en què La Caixa té més experiència. L'operació de compra s'ha desenvolupat mitjançant la compra d'accions a borsa i el seu import puja a 250 milions, amb una capitalització borsària total d'uns 6.200 milions d'euros.

A banda, fonts financeres han confirmat contactes entre els responsables de l'entitat catalana i el banc asiàtic presidit per David K.P. Li amb l'objectiu d'aconseguir "algun tipus de col·laboració" com ara acostar-se a la important comunitat xinesa resident a Espanya.

El BEA té actualment més de 8.000 treballadors i els seus actius ascendien a finals del 2006 a més de 27.200 milions d'euros. El seu benefici net es va situar en 317,9 milions.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.