directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

200.000 euros per proclamar que 'comença el canvi' a Catalunya

CiU presenta la seva precampanya enarborant la mateixa bandera de Pasqual Maragall el 2003 · Madí repta el PSC a firmar l''Acord pel joc net', que entre d'altres mesures demana austeritat

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

'Davant l'actual context de crisi econòmica, els partits hem de fer un exercici d'austeritat i, per tant, ens comprometem a no augmentar el pressupost de campanya respecte al de les darreres eleccions al Parlament'. Aquest solemne punt és un dels deu que conformen l'Acord pel joc net i la responsabilitat política, que David Madí va presentar la setmana passada al PSC i del qual encara no n'ha rebut resposta. Mentre l'espera, avui ha presentat la precampanya de CiU, valorada en 200.000 euros, en què Artur Mas enarborarà la mateixa bandera que Pasqual Maragall va brandar el 2003: la del canvi.
Joana Ortega, David Madí, CiU, comença el canvi
Comparteix
   


Etiquetes
CiU invertirà aquests 200.000 euros en proclamar el canvi 'per terra, mar i aire, perquè la gent té ganes de canvi sense matisos perquè té consciència que el país no va bé', segons Madí. Tot amb tot, el responsable de campanya de CiU és conscient que la voluntat de canvi que expressen les enquestes no l'encarna CiU al 100%. 'Representem parcialment les ganes de canvi que hi ha a Catalunya', s'ha sincerat.

Madí entén que el missatge de canvi és del tot útil a la federació, enfront al missatge que el PSC difon des de la setmana passada ('Segueixo creient'), que 'no ens diu res més que segueixen creient amb el tripartit per mantenir l’estat actual de les coses'.

DOCSessions
La precampanya es complementarà amb una sèrie de diàlegs amb Atrur Mas cada dimarts a les set de la tarda a Barcelona. 'No es tracta d'una conferència, d'una xerrada, d'una convenció ni, per descomptat, d'un míting' ha explicat Madí, que ha definit les sessions com 'un antimíting, uns diàlegs per al canvi'. Al mateix temps, Joana Ortega (UDC) ha informat que les DOCSessions 's'han inspirat en les jam sessions; s'han concebut com un seguit de converses amb Artur Mas desenvolupades en unes sessions confortables, sense limitacions, on es pot innovar'.

Les DOCSessions es faran en un dels plató que hi ha dins l’edifici Imagina i duraran 7 setmanes. En cada una d’elles es tractaran diverses temàtiques, que s’han agrupat en set conceptes seguint les sigles del lema 'Canvi sí': Cohesió, Atur, Nació, Valors, Institucions, Sostenibilitat i Innovació. 'Aquest és l’espai on es començarà a gestar el canvi', ha conclòs Ortega.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
27 d'abril de 2010, 16.43 h

Fa mesos que el camí de Catalunya ha començat i el polítics ni us heu assabentat!

Queda palès, per si algú en dubtava, que Catalunya vol ser lliure. No val a dir que si uns quants no han anat a votar o que si hi haguessin anat que hagués passat. Els vots que compten són els que estan dins l'urna i són els de la gent que se sent profundament democràtica, de debò.

Visca la Constitució catalana!
Visca la llibertat!
Visca Catalunya!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.