directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La Vegueria del Penedès ja té el suport de 54 ajuntaments, el 87% de la població

Vol agrupar el Garraf, el Baix Penedès, l'Alt Penedès i l'Anoia

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El suport a la Vegueria Penedès continua creixent, malgrat Montilla vulgui obviar-ho. Després de ser aprovades per unanimitat les mocions als ajuntaments d'Argençola (Anoia) i Carme (Anoia) la setmana passada i la de Sant Pere de Ribes (Garraf), la Plataforma per una Vegueria Pròpia ja compta amb el suport d'un total de 54 ajuntaments, cosa que representa el 87% de la població d'aquestes comarques. Al Garraf és on la Plataforma té més suport i arriba al 97%, al Baix Penedès és del 96% i a l'Alt Penedès del 85%. El lloc on el suport és menor és a l'Anoia on, de moment, només representa el 67%.
vegueries vegueria penedes
Comparteix
   


Etiquetes
A l'Alt Penedès, vint ajuntaments ja han aprovat la moció per incloure la comarca dins la Vegueria del Penedès, mentre que quatre ho han votat en contra i tres més resten pendents.

Pel que fa al Baix Penedès, dotze ajuntaments han manifestat el seu suport, mentre que encara en queden pendents dos més. A cap dels ajuntaments on s'ha presentat la moció per la Vegueria del Penedès s'hi ha votat en contra.

La comarca del Garraf compta amb el suport de cinc municipis i encara n'hi ha un que està pendent d'aprovar la moció.

Finalment, dels 33 municipis que hi ha a l'Anoia, setze estan a favor que l'Anoia formi part de la Vegueria del Penedès mentre que encara n'hi ha disset que estan pendents de presentar la moció al seu ple municipal.

Les quatre capitals de les comarques, El Vendrell, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú i Igualada ja han aprovat la moció per a la integració de la seva comarca a la Vegueria del Penedès, així com els quatre consells comarcals. La Plataforma per una Vegueria Pròpia, a més, compta amb el suport de 1.500 empreses, més de 100 entitats i quasi 12.000 ciutadans a títol personal.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Xavier fletxa Cubelles
20 de setembre de 2007, 21.04 h

Davant d'aquesta posició unànime dels municipis, seria una gran porcada que el PSC s'oposès a la vegueria Penedès al Parlament. Que s'ho rumiïn abans de fer-ho, perquè tothom sap ben clar que només s'hi oposen per interessos propis de partit.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.