directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 16:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Vidal-Quadras vol acabar “la broma separatista” per la força

La "recepta" Vidal-Quadras passa per culminar l’asfixia econòmica de Catalunya, deixar que entri en fallida i intervenir-la immediatament

Comentaris 27  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El vicepresident primer del Parlament Europeu, Alejo Vidal-Quadras, ha fet gala del seu tarannà poc democràtic assegurant quest dilluns en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio'que "S'acaba la broma aquesta separatista: 'si vostè continua amb aquesta línia de desafiament a la Constitució, de desafiament a la llei, vostè no tindrà ni un euro i quan faci la fallida, jo, el govern central, intervindré la Comunitat, vostè se n'anirà a casa seva i jo, durant sis mesos, durant un any, em faré càrrec d'això i una vegada hagi posat orde, tornarem a fer eleccions i a veure què passa'". Vidal-Quadras creu que si s'intervé Catalunya, "no passaria res perquè la gent vol que les coses funcionin".

Comparteix
   


Etiquetes
Fer complir la llei per la força
 
Vidal-Quadras assegura que si el Govern de Mas convoca la consulta per la independència, Madrid l'anul·larà i farà complir la llei per la força, i augura que "S'intervindrà la Generalitat, vindran aquí uns senyors de Madrid que es presentaran a les conselleries i diran 'bon dia', el Senat es reunirà, votarà tal com està a l'article 155, i vindran aquests senyors i diran 'jo ara em faig càrrec d'això' i al conseller li diran 'marxi a casa que ja l'avisarem' i ja està". El popular considera que això és el que faria  un govern seriós i amb les idees clares. Continuem pagant el govern nacionalista perquè amb els diners dels espanyols avanci en el seu procés separatista. És una cosa masoquista i delirant", ha dit, i ha assegurat no entendre "aquesta política de pagar un ganivet perquè te'l clavin". Segons Vidal-Quadras, si s'arribés a aquest punt "no passaria res perquè el que vol la gent és que les coses funcionin" i per això assegura que "ho entendria".


El PPC un partit marginal a Catalunya
 
Vidal-Quadras, d'altra banda, ha qualificat d'"evolució molt decebedora" la que ha tingut el PP de Catalunya després que ell aconseguís els millors resultats per a la formació l'any 1995. En aquest sentit, ha recordat que ell va triplicar els escons i que des d'aleshores el partit "s'ha quedat estancat".

"Que durant 18 anys encara no s'hagi superat el percentatge de vot de l'any 95 no és per fer triomfalismes. Això és el que allunya el ciutadà dels partits", ha apuntat, ja que, "fa que els partits polítics sembla que no tinguem capacitat per entendre les coses", ha apuntat. També en referència al PP català ha lamentat que ara sigui un "partit marginal" i que té "una actuació molt limitada" a Catalunya.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#27
Ll.B. fletxa Vallès Oriental. Països Catalans.
28 de maig de 2013, 17.34 h

Hi ha un petit problema. I SI QUAN ENS RETORNEN EL PODER L'INDEPENDENTISME CONTINUA?
Per a molts diners que posin durant aquest mig any o més d'intervenció, la gent no es tonta, i sabrà veure la jugada. Si ho "fan tant bé" (apoiats pel nostre capital que ells dominen) els podrem demanar "de seguir intervinguts" indefinidament mentre la bossa soni.
Però no crec que Espanya vulgui invertir en Catalunya massa temps, més enllà d'una operació de propaganda. Quan s'acabi l'operació "RESCATE... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Jaume fletxa Barcelona
28 de maig de 2013, 15.28 h

UNA MANERA D'ACABAR AMB LA "BROMA VIDAL-QUADRAS" PER LA FORÇA

Donat que aquest desgràcies no para de dir bestiesses, i donat que aquest pobre estúpit és físic, proposo que puji a una sonda espaial molt potent i enviar-lo, tot dient-li però que arribarà a Madrid en 2 minuts, directament al Sol (a veure si així es torrefacta) o a un forat negre de la nebulosa X-174-Oleta-89 d'on per descomptat mai en sortirà. Amb sort, potser ho farà quan l'Univers es contraigui de nou dintre d'uns 10.... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Jaume fletxa Barcelona
28 de maig de 2013, 15.07 h

AMB TANTA AIXELLA SUADA, I DE PPERRROS, QUINA PUDOR!!!

Quina altra foto, Deu meu. Veient tanta aixella suada, ni m'imagino la pudor fetilent que devia fer per allà. Compadeixo al pobre fotograf que va fer aquesta aquesta horrible fotografía.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Pep Lluis fletxa Olesa de Montserrat
28 de maig de 2013, 13.46 h

Ja n'esteu trigant massa. Això seria com posar una guinda al nostre pastís de l'independència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Jordi fletxa barcelopna
28 de maig de 2013, 10.43 h

La deriva autoritària d’Espanya cada dia es reforça més. El nerviosisme que mostren es un signe preocupant del que poden arribar a fer com antidemòcrates.

http://jordicolomines.blogspot.com.es/2013/04/guerra-bruta-ofec-economic-i-el-dret.html

I un recull de les propostes espanyoles per a Catalunya

http://jordicolomines.blogspot.com.es/2013/05/la-proposta-espanyola-per-catalunya.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
pasbort fletxa Vila-real
28 de maig de 2013, 10.11 h

GRACIES POLITICS....
Per mantindrens vius per poder escoltar avui als "VIDALs CUADRAs" demà....què cosa agradable ens PREPAREU? gràcies, gràcies, cràcies... si....es menester MIL VEGADES US VOTAREM!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Josep Pinyol fletxa Cornellà de Ll.
28 de maig de 2013, 08.50 h

El general Primo de Rivera ja va fer el que proposa el Sr. Vidal Quadras l'any 1923, després que Acció Catalana, amb Rovira i Virgili al capdavant, guanyés unes eleccions a Catalunya. Va eliminar la Mancomunitat i va instaurar una Dictadura sense canviar la constitució vigent, amb la conformitat del rei. Vuit anys després Francesc Macià va proclamar la República Catalana. No ens aniria malament una deslegitimació tant brutal del Regne d'Espanya com la que proposa Vidal Quadras. Constitu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
28 de maig de 2013, 07.20 h

Esser milionari de per vida, esser un golfo com el vidalet de la quadra, porta a comportar-te com un chimpacé que parla en sudamericano; No entenc com el seu papa li permet aquestes estraperlades; ara no entenc, com en Trias manté i peonalitza el carrer dels Vidalets de les quadres de marranos a Sarrià; Cal treure totes les plaques als feixistes, franquistes, racistes i traficants il.legals del negres dels vidalets de les quadres de marranos


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Santi Vidal fletxa Barcelona
28 de maig de 2013, 06.09 h

Després de condecorar la "División Azul" ara toca posar una medalla al pit de Vidal-Quadras. Llanos de Luna ja triga massa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
28 de maig de 2013, 01.03 h

http://www.youtube.com/watch?v=LPifZhF1vo4

Denunciem la guerra bruta que l'Estat espanyol està duent a terme contra el nostre poble. INTERNACIONALITZEM la nostra lluita. Difonguem videos en anglès que expliquin el que està passant.

GUANYEM-nos el suport de la opinió pública internacional. GUANYEM-nos la llibertat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.