directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 13:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ridao: "no podem oblidar que en finançament Catalunya segueix patint un fort dèficit fiscal"

Considera que l'acord és "satisfactori" però cal "blindar-lo"

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El candidat d’Esquerra al Congrés i portaveu al Parlament, Joan Ridao, assegura en el seu bloc personal (joanridao.cat) que ‘l’acord assolit entre el Govern de Catalunya i el Govern d’Espanya pel que respecta als Pressupostos Generals de l’Estat per al 2008 és satisfactori pel que fa a les inversions en infraestructures. Des d’Esquerra així ho hem manifestat. Ara el que cal és blindar-lo i per això reclamarem una clàusula de garantia jurídica mitjançant una addicional en la Llei de Pressupostos de l’Estat per a que aquesta inversió es porti a terme en els propers set anys tal i com marca l’Estatut’.
joan ridao
Comparteix
   


Etiquetes
Tot i això, Ridao recorda en la blocada que porta per títol 'acord satisfactori en infraestructures. No oblidem el dèficit fiscal’ que ‘no podem perdre de vista que una cosa són les inversions en infraestructures i l’altra el finançament. Hem de tenir present que el dèficit fiscal anual que pateix Catalunya se situa al voltant dels 19.000 milions d’euros. Vaja, que a cada català li costa ser espanyol prop de 3.000 euros l’any. Amb aquests ingressos que es deixen de rebre per part d’Espanya es podria anar molt més enllà i arribar a consolidar Catalunya com a referent europeu de l’estat del benestar’.

En aquest sentit, Ridao explica en la blocada que ‘recordo ja en temps de l’Àngel Colom que en Josep Huguet va ser el primer en parlar de dèficit fiscal, a començament dels noranta. Li van dir de tot des de tots els partits. El temps ens va tornar a donar la raó i ara qualsevol persona amb un mínim de rigor i dos dits de front reconeix el fortíssim dèficit fiscal que pateix Catalunya’, ha conclòs.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jordi fletxa Manresa
21 de setembre de 2007, 13.03 h

I tu Ridao, com a bon sociata, fas veure que protestes, però a l'hora de la veritat investeixes president a qui provoca aquest dèficit.
En Ridao és gairebé insuperable en la seva mentida compulsiva, demagògia, cinisme, i mentida. Supera fins i tot als seus amos sociates.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.