directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 06:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Quart Primera, Joan Dausà i Blaumut s’incorporen a l’Acampada Jove 2013

Pau Alabajos, El Veïnat i Kòdul també seran presents al cartell del festival de les JERC

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Quart Primera, Blaumut, Joan Dausà i els Típus d’interès, El Veïnat, Pau Alabajos i Kòdul seran els encarregats de posar la música al nou espai de l’Acampada Jove, la Carpa Tio Canya. Així ho han anunciat els organitzadors aquest migdia a Montblanc. D’aquesta forma, l’Acampada Jove presenta de nou un cartell musical de primera línia i amb més música que mai.

Acampada Jove
L'Acampada Jove reunirà el cartell més nombròs dels últims anys


Acampada Jove, Kòdul
Kòdul a l'Acampada Jove 2012 (Arxiu)


Acampada Jove
Gerard Gómez i Jordi Albalat amb el cartell de l'Acampada Jove 2013 (1)
© Acampada Jove

Comparteix
   


Etiquetes

Aquest migdia s’ha presentat a la vila de Montblanc el cartell complert de l’Acampada Jove 2013. En la roda de premsa, el director del festival i portaveu de les JERC, Gerard Gómez, acompanyat de l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, i el regidor de Joventut, Jordi Albalat, han desvetllat els sis grups que completaran l’oferta musical del principal festival reivindicatiu dels Països Catalans. Les noves incorporacions al cartell de l’Acampada Jove actuaran al nou escenari, la Carpa Tio Canya, que recuperen d’anteriors edicions del festival a Sant Celoni. Per altra banda, aquest espai també acollirà Discjòqueis

Les sis novetats musicals de l'Acampada

Els sis grups d’aquest nou espai són dos grups revelació d’aquest any com ho són en Joan Dausà i Els Tipus d’Interès, que presentarà a l’Acampada el treball Jo mai, mai i Blaumut, que presentarà el seu disc El turista que els ha fet saltar a la fama amb la cançó Pa amb oli i sal.

Així mateix, compartirà escenari amb ells el pop melòdic dels barcelonins Quart Primera i el conegut cantautor valencià Pau Alabajos que amb la seva banda Músics Furtius faran sonar les cançons del seu últim treball Una amable, una trista i una petit pàtria.

Per arrodonir la festa, Kòdul i el Veïnat afegiran el to més combatiu d’aquest escenari. Els primers, guanyadors del música jove 2011, presentaran el seu nou disc La nostra resposta, mentre que els segons, a base d’ska i reagge, faran sentir les injustícies que ens envolten. Aquests 6 grups, juntament amb les sessions de discjòqueis que allargaran la festa fins que surti el sol, seran el cartell del nou espai que estrena l’Acampada, la carpa Tio Canya.

En la roda de premsa el primer Tinent d’Alcalde de Montblanc, Francesc Benet, ha exposat que “l’Acampada ajuda a situar Montblanc al mapa cultural català”. Així mateix, el director de l’Acampada Jove, Gerard Gómez, ha destacat “la bona acollida que Montblanc dóna a l’Acampada Jove, factor clau per haver pogut consolidar el festival en aquesta població”, alhora que ha afegit que “aquesta bona sintonia ha permès poder fer créixer el festival” i ha posat l’exemple d’aquest nou espai, que representarà “un salt qualitatiu important, ja que permetrà encaixar noves bandes i estils que fins ara no havien tingut el seu lloc al principal festival del jovent dels Països Catalans”.

Entrades

L’Acampada Jove tindrà lloc a la vila de Montblanc els propers 18, 19 i 20 de juliol. L’abonament ja es pot comprar a la pàgina web de l’Acampada Jove pel preu de 40€ fins el proper 9 de juny. A partir del dia 9, el preu s’incrementarà a 50€





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Jordi fletxa CATALUNYA
13 de juny de 2013, 07.07 h

#2 Vols dir el Marc Parrot?que fàcil li va ser fer calers fent ballar els espanyolets,i és que us ho empasseu tot....


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
12 de juny de 2013, 22.47 h

i el xaval de la peca?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Espanya ens roba 16.000 milions cada any fletxa DADES OFICIALS MINISTERI D'ECONOMIA
12 de juny de 2013, 15.22 h

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Orw1mZ_VvJw

Espanya amaga sistemàticament les dades de l'espoli fiscal. L'únic any del qual s'han fet públiques les dades oficials de l'estat sobre l'espoli és el 2005 i les va fer públiques l'any 2008.

http://www.youtube.com/watch?v=vUm3VkVL3HY&NR=1&feature=endscreen


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.