directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 17:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Bonet contradiu Lucena i busca un acostament del PSC a Mas

Demana a Mas que se sotmeti a una moció de confiança per buscar complicitats amb PSC i ERC i pactar el dret a decidir

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

L'exdiputada i membre de l'Executiva Nacional del PSC, Laia Bonet, ha convidat aquest dimecres al president de la Generalitat, Artur Mas, a sotmetre's a una "moció de confiança" al Parlament. En un article publicat al seu bloc, la socialista creu que aquesta seria una bona manera de buscar complicitats amb PSC i ERC, a qui Mas ha ofert de nou entrar al Govern. D'aquesta manera, creu Bonet, el president podria "fer propostes que podrien aplegar voluntats i majories". A més, considera que demanar a PSC i ERC que entrin al Govern amb CiU "no té sentit" sense cercar "el mínim comú denominador" dels tres partits amb la consulta i el dret a decidir. 
Laia Bonet, quan era diputada al Parlament.
Laia Bonet, quan era diputada al Parlament.
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
No tothom està d'acord amb la línia de Pere Navarro i el sector partidari de fer la competència a PP i C's

L'última entrada al bloc de Laia Bonet publica les reflexions de la dirigent socialista al voltant de la presentació del Pla de Govern que dimarts va fer Artur Mas. Arran d'això i de l'oferta del president perquè socialistes i republicans acompanyin a CiU a l'executiu de la Generalitat, Bonet s'ha dirigit directament a Mas per reclamar que "passi de les declaracions, als fets". "En política, això només es possible, en bona part, al Parlament. Cal una moció de confiança del president Mas en la qual faci propostes que puguin aplegar voluntats i majories per abordar, amb força, la nostra triple crisi: la situació econòmica, la qüestió nacional i el procés per a garantir la consulta, i la crisi de confiança en la política", ha escrit la socialista, tot exigint a Mas que "vagi al Parlament i comprovi si pot desencallar el timó, i no aferrar-se a ell per anar enlloc".

I és que per Laia Bonet no "té sentit" que CiU demani a PSC i ERC entrar al Govern si aquesta crida no va "acompanyada de la clara voluntat d'estar, si més no, disposat a cercar una posició en relació a la consulta que exemplifiqui el que podríem considerar el mínim comú denominador de les propostes que en aquest àmbit han formulat els partits a qui fa la crida (inclosa UDC que forma part del mateix govern)".

"Vagi al Parlament, i demani una moció de confiança si vol mantenir i recuperar la que li queda. O haurem de pensar -i patir- que la seva incapacitat per a reconèixer els seus errors, els pagarà el país en forma de decepció i legislatura perduda", conclou Bonet al seu bloc. 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Pepo fletxa Terrassa
12 de juny de 2013, 23.29 h

Cada dia que passa (i ho dic literalment), la guerra interna a can psc-PSOE és més i més heavy. Les veus de que s´està gestant un grup intern que es dirà Socialistes pel SÍ, cada vegada són més insistents. No és bò que passi això amb aquest partit, però si s´ha d´esberlar, que sigui aviat, doncs la trencadissa ens pot fer mal a tots.
Visca la Terra i el Poble Lliures!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
12 de juny de 2013, 19.36 h




Més bé aniria el PSC si el dirigís la Laia Bonet que no pas amb el poca-solta de'n Navarro.

És clar que aleshores potser molt de vot obrer espanyolista passaria a Cp's o al PP, ...CONTRA el dret a decidir...

Potser millor deixar-ho com està i no intervenir-hi ni amb l'opinió.



Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.