directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 11:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Govern porta a la Fiscalia la distribució dels fulletons de Garcia Albiol a Badalona

També podria fer-ho el ministeri d'Exterior de Romania

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

La conselleria d'Acció Social i Ciutadania portarà davant de la Fiscalia Coordinadora del Servei Especial de Delictes d'Odi i Discriminacions la distribució dels fulletons contra el col·lectiu romanès que el dirigent del PP de Badalona Xavier Garcia Albiol va repartir el cap de setmana passat, juntament amb a presidenta del partit, Alícia Sánchez Camacho. Els fulletons, en els quals el PP vinculava immigració i delinqüència, van aixecar una gran polseguera, i van obligar Sánchez Camacho a demanar disculpes, tot i que s'ha afanyat a donar per tancada la polèmica sense aclarir si Albiol serà sancionat. Fonts del ministeri d'Exteriors de Romania han explicat a l'ACN que també estudien portar el cas davant de la Fiscalia.
pamflet, immigració, racisme, pp, badalona


Comparteix
   


Etiquetes
D'altra banda, ICV ja ha fet aquest pas perquè considera que 'constitueixen delicte perquè inciten a l'odi i al racisme' amb l'objectiu que Xavier Garcia Albiol sigui 'inhabilitat', segons el portaveu d'ICV al Congrés, Joan Herrera.

La conselleria presentarà la denúncia aquest dijous al matí. La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, va ser qui va proposar aquest dimarts durant la celebració del Consell de Govern portar el cas davant de la Fiscalia pel repartiment dels fulletons i per les declaracions als mitjans de comunicació.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
29 d'abril de 2010, 11.27 h

A molts comentaris dels diferents articles d'aquesta publicació d'avui, i també a la d'altres dates, molts comentaristes, critiquen que es facin certes coses per cost que les mateixes representen sense que comportin cap benefici substancial, especialment quan es tracte d'atacar i criticar ERC. En canvi, em sorprén que ningú digui res sobres aquest article, on es malbarataran uns diners públics, per portar a judici un fulletó que ataca "la sensibilitat" dels rumanesos. Polítics, sabeu què... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.