directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 07:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Protestes contra els abusos de la banca i els fraus financers

La manifestació ha aplegat desenes de persones grans afectades per les preferents i les estructures piramidals de les filatèliques

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Unes 500 persones han recorregut aquest dissabte al matí el centre de Barcelona per protestar contra els abusos de la banca i els fraus financers. Desenes de persones grans afectades per les preferents, per les clàusules sòl i també del Fòrum Afinsa han fet sentir el seu malestar. La marxa ha sortit de la seu del Banc d'Espanya a Plaça Catalunya i ha arribat fins a la Plaça Sant Jaume, on han llegit un manifest. Entre les consignes, s'ha pogut escoltar: "Banca culpable, govern responsable" o "Banquers sou uns lladres". El coordinador d'ADICAE a Catalunya, Àlex Dauden, ha explicat que els consumidors han sortit al carrer per reclamar que "no volem pagar la penyora d'una crisi que no hem provocat". 
© @acn





Comparteix
   


Etiquetes
 “Contra els fraus financers, canviem la Banca”

Aquest acció col·lectiva, que des d'AICEC-ADICAE creiem que és la la forma de donar resposta als reiterats escàndols de la banca, ha agrupat diverses plataformes d'afectats per d'abusos bancaris i financers: els afectats per les participacions preferets i deute subordinat; la Plataforma Hipotecària d'ADICAE; les famílies condemades a pagar més del que els toca per unes clàusules sòl abusives; els estafats pel cas Fórum, Afinsa i Arte y Naturaleza que porten set anys esperant una resposta que mai arriba; i tants d'altres casos d'enganys i estafes a petits estalviadors.

Des d'AICEC-ADICAE volem solucions. “Exigim un canvi polític que democratitzi l'economia, garanteixi els drets dels usuaris i els consumidors i acabi amb el genocidi financer que condemna a milers de persones a pagar una factura social provocada per la banca”, ha dit el Àlex Daudén, coordinador d'AICEC-ADICAEC, a més, “Cal posar fi a la impunitat dels responsables d'aquesta situació”.

Un exagerat dispositiu de seguretat

La manifestació ha acabat a la Plaça Sant Jaume, on hi havia preparat un exagerat dipositiu de seguretat per part dels Mossos d'Esquadra. Allà s'ha llegit el manifest que ha comptat amb el suport d'altres organitzacions socials, com UGT i Fedelatina, per demanar una resposta política per aquests abusos.

 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
pasbort fletxa Vila-real
23 de juny de 2013, 10.34 h

Fà anys que la DESOBEDIENCIA s´havés tingut que FER....ARA sols s´ha de FER una ADVERTENCIA......

M U L T I M I L I O N A R I ! ! !
PROU ! ! ! d´ATRACAR AL POBRE ! ! ! i....amportar-s´hi els DINERS A PARADISOS FISCALS els JUTGES NO PODRAN EVITAR EL QUE MEREIXEN MILIONARIS I BANQUERS ! ! ! PROU ! ! !, encara que els BOBOS i ELS MEMOS els VOTEN NO PODRAN EVITAR UNA NOVA REVOLUCIO MUNDIAL, jo de vostés procuraria REMEDIAR aquesta SITUACIO quan més AVIAT MILLOR ! ! !, perque a veure ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
23 de juny de 2013, 09.25 h

Ayyyy que pena, en mi familia todos hemos salido inutiles.... padres, hermanos, hermanas, tios, tias, etc....
Como no encuentro trabajo por inutil siempre estoy aqui para divertirme un poco.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
22 de juny de 2013, 23.21 h






Catalanes: qué pena me dabais y qué asco me dais

Catalanes: me dais casi tanta pena y tanto asco como... tanta pena como mi padre cuando mamá lo echaba de la cama pa meter en ella a su primer cliente diario, y tanto asco como cuando mamá me daba un beso sin lavarse los dientes después de hacer una docena de mamadas a sus clientes.

Cuánta pena y cuanto asco que me dais, papá y mamá, digo... catalanes





Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.