directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 02:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Referèndum sobre la independència doble fletxa

Herrera, Rull i Duran superats pel #concertllibertat

ERC recull els anhels de la ciutadania i insisteix en posar data i pregunta al dret a decidir i obre la porta a entrar al Govern en suport de Mas

Comentaris 28  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Les diferents reaccions dels partits catalans demostren que alguns encara estan a contrapeu de les demandes majoritàries de la ciutadania, el seny dels ciutadans i de la societat civil obliga als partits a deixar de fer “la Puta i la Ramoneta”, i  com més aviat ho facin més aviat recuperaran l’estima del poble, que té molt clar que tenim molta pressa per poder decidir. Esperar que Espanya accepti el joc democràtic avui és una quimera, agafar-se en aquesta quimera és una mostra de debilitat política, és l’hora de la valentia i els ciutadans, no només els 90.000 assistents al concert, volen “tossudament alçats” exercir el dret a decidir i volen ser partícips d’aquest nou estat que il·lusiona, ja que seguir amb Espanya ens aboca a una crisi permanent, econòmica i social. 



Comparteix
   

Herrera reclama que el Concert per la Llibertat tingui "solucions polítiques" però ICV/EUiA què pensa fer?

Segurament Joan Herrera hagués estat molt més creïble si hagués assistit  al concert, ni que fos una estona un cop acabada la seva escola d’estiu a pocs kilòmetres del Nou Camp, però bé és un gest que les seves paraules signifiquin un canvi en el seu discurs de dubtes en torn al dret efectiu a decidir. Cal esperar que l’èxit del #concertllibertat a que es refereix Joan Herrera faci que d’una manera clara exigeixin una pregunta clara i una celebració del referèndum per l’any 2014.

Duran demana a Rajoy que "faci una proposta" als catalans i "permeti la consulta" però això avui és encara una quimera. Canviarà UDC el discurs i s’implicarà clarament amb el dret a decidir?

Esperar a que Espanya accepti la democràcia és allargar el patiment dels catalans, i insistir com fa Duran en que Espanya i Rajoy accepti aquest exercici de democràcia és avui un impossible, quant abans Duran i el seu partit acceptin que cal donar  resposta al clam del poble de Catalunya, abans sortirem de la crisi actual.

I si Rajoy no contesta Sr. Duran?

"Si jo fos Rajoy, prendria la iniciativa i faria una proposta atractiva al poble català, un poble que, majoritàriament per sobre de tot, no vol diluir la seva identitat, tal com diu el president Mas i, per tant, afegeixo jo que permeti la consulta com a exercici de democràcia".  La solució és preguntar, consultar o eleccions plebiscitàries a l’any 2014.

Rull veu el concert com "una mostra d'esperança i llibertat” i creu que al Camp Nou es va comprovar que "el moviment és imparable" aleshores consulta el 2014?

Rull ha recordat que Convergència "sempre ha fet tot el possible per entendre'ns" amb l'estat espanyol però ha considerat que "ara l'entesa no és possible, ja no hi ha marge" perquè "Catalunya no és viable com a autonomia dins Espanya, però és perfectament viable com un Estat sobirà a Europa". Cal esperar que el clam del concert agilitzi el procés i el Govern Mas vagi cara a barraka i doni resposta clara i contundent a la voluntat de la ciutadania de Catalunya.

Rovira veu el "clam" del Camp Nou com una invitació a "posar data a la consulta el més aviat possible" i dins el 2014

La republicana assegura que els polítics catalans han d'extreure "el clam inequívoc de la ciutadania" en favor del dret a decidir. És en aquest sentit que Rovira ha assegurat que la "petició explícita" d'una consulta sobre el futur polític de Catalunya és la "demanda que han de rebre els principals partits". "La gent demana una consulta, tan aviat com sigui possible, per decidir quin país hem de tenir", ha sentenciat.

Estem preparats per celebrar la consulta o les eleccions plebiscitàries el 2014

En aquest sentit, ha optat per no retocar el calendari previst i amb els passos "necessaris perquè tot això surti bé". "En 2013 ens estem preparant per fer la consulta amb tot el rigor jurídic i polític, fins tenir-ho tot a punt per fer la consulta. I quan a desembre de 2013 tinguem tot preparat, no caldrà esperar ni un segon més, i cal posar data pel 2014", ha afirmat rotunda.

Navarro, Camacho i Rivera, la marginalitat política

Tots tres representen la veritable marginalitat política on el més espavilat de la classe nacional espanyola en traurà els seus redits, Rivera serà el gran beneficiat del paper marginal de Camacho i sobretot de Pere Navarro, però malgrat el seu èxit, Rivera i Ciutadans seran cada cop més marginals
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#28
Jordi fletxa CATALUNYA
1 de juliol de 2013, 14.34 h

#14 santi-cagalló,el ximpanzé setmesó del Tomelloso,com a a lluís mur, josep maria capdevila,roser fort(em fa gràcia recordar que deies:"queda amb mi si vols veure una dona de debó"),pere puig,santi de mataró,oscar crusat,joel de vinaroz..Jutjes als demés pel seu origen i et dediques a posar professions a les mares dels que escriuen aqui,si el psiquiatra que et tracta fos bo probablement et diria que t'avergonyeixes del teu origen i que per això et vols creure superior als demés inve... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Sóm i serem fletxa Catalunya lliure
1 de juliol de 2013, 12.29 h

Tal i com va dir Muriel Casals al concert ben alt i ben clar : AL SEGLE XXI NO ES POT NEGAR EL DRET DEMOCRÀTIC A TOT UN POBLE DE FER UNA VOTACIÓ !! Fer-ho seria la vergonya mes vergonyant de la història, a l'alçada de dirigents dictadors dels païssos africans !! Si volen fer-ho ells mateixos...... peró nosaltres votarem SI o SI.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
1 de juliol de 2013, 12.13 h



L'Herrera, descendent d'espanyols segons demostra el seu cognom, ha sabut fins ara no situar-se tan entre els enemics de Catalunya com ha fet el PSC, per exemple.

No és d'estranyar: a Madrid els ùnics que són un xic respectuosos amb la llibertat i la dignitat del poble català són els de IU, els antics comunistes.

I és que el marxisme, malgrat els seus importants errors teòrics i tràgics errors en la praxis de certs països, no deixa de ser una benintencionada teoria de l'alliberamen... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Sóm i serem fletxa Catalunya lliure
1 de juliol de 2013, 12.08 h

El que és mes clar que l'aigua és que el poble català està i estarà tossudament alçat i decidit a votar, i la majoria volen la independència. Per una altra banda hi ha els tossudament miopes que no volen veure un procés que no s'aturarà i que acabarà amb un resultat a favor de la majoria (independents). Són faves comptades i cada dia que passa és un dia menys que falta per la nostra LLIBERTAT !!
Tota la resta és pallofa, ja po... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
1 de juliol de 2013, 12.05 h





La gentola pancastellanista-franquista es desespera perquè veu que cada dia que passa està més clara la nostra INDEPENDÈNCIA. Jo no els hi diré que S'HI POSIN FULLES, sinó que s'hi posin BRANQUES D'ARGELAGA, que així comenceran a exercitar l'ESPERIT DE SACRIFICI que tan necessitaran per sobreviure en un futur MOLT, MOLT ,MOLT PROPER...




Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
1 de juliol de 2013, 10.16 h

#22 !!!
F . OTETES CONSIGUE PLAZA EN EL ÁREA DE SALUD MENTAL DEL HOSPITAL BENITO MENNI !!!
Cuando ya parecía todo perdido y creían q iba a tener que ir a Toledo , al final consigue plaza en este centro , sin tener que salir de Cataluña ...
!!! Enhorabuena , otetes !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
30 de juny de 2013, 20.42 h

Benvolguts contertulians: atès que ja està sonant massa això de que el 1er de juliol “ingresaré en un manicomi”, rumor fet còrrer per Mortadelos anònims i pel desgraciat de l’Aragoneses, és més que probable que em tornin a fer la jugada que ja em varen fer fa uns 18 o 20 mesos, de tallar-me l’accés a Directe!cat, suposo que amb el CARÍSSIM programa SITEL comnprat amb els nostres diners.

Espero que facin això, i no que prometin la impunitat a alguns malfactors de l’Europa d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
30 de juny de 2013, 20.24 h

2 ) Tranquil home que jugan a BRASIL , la Roja alla no se comera ni un rosco no podrá pas Guanyar hi me agradaría que NEYMAR Elimines a la Selecció Espanyola amb gols seus .Lo que no beix bé esque E.R.C. entri al Govern Català despres será tan culpable de tot lo que faixin els de C.I.U. Hosigui les Politicas Anti--Socials LA Consulta no justifica fer políticas de dretes he fer pasa gana als més pobres . Si Junqueres entra al Govern ja no pod... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
30 de juny de 2013, 20.24 h

2 ) Tranquil home que jugan a BRASIL , la Roja alla no se comera ni un rosco no podrá pas Guanyar hi me agradaría que NEYMAR Elimines a la Selecció Espanyola amb gols seus .Lo que no beix bé esque E.R.C. entri al Govern Català despres será tan culpable de tot lo que faixin els de C.I.U. Hosigui les Politicas Anti--Socials LA Consulta no justifica fer políticas de dretes he fer pasa gana als més pobres . Si Junqueres entra al Govern ja no pod... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
P.Unxó fletxa ((*(( P.P.C.C. ))*))
30 de juny de 2013, 19.42 h





#14 Nen: fins i tot quan t'has farcit les narius de cocaïna, no n'estas fart de suportar que tothom et ridiculitzi, que tothom se't PIXI A LA BOCA, que tothom es foti immensos farts de riure a costa teva?

Deus ser un pervers degenerat MASOCA. Segur.




Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.