directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 08:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Bosch a Rajoy: “Permetrà que votem o seguirà fent-se el suec?”

El diputar d’ERC recorda a Rajoy i al Congrés que tal i com cantava la gent del Camp Nou “Catalunya té molt poder", el poder de la seva gent.

Comentaris 18  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 13 vots )
carregant Carregant

El portaveu d’Esquerra Republicana-Catalunya Sí, Alfred Bosch, ha reclamat a Rajoy durant el discurs en el ple que feia balanç del darrer Consell Europeu que escolti les reivindicacions que arriben des de Catalunya perquè “demanem que ens deixi votar, i vostè ni tan sols dóna resposta”. “Permetrà que votem, si o no? Vostè diu que Espanya ha de ser escoltada a Europa perquè és una nació de pes”. Bosch li ha recordat que “el Camp Nou es va omplir de música i de més de 90.000 persones per demanar democràcia, justícia i dignitat” i ha advertit a Rajoy que “diu que Espanya ha de ser escoltada a Europa perquè és una nació poderosa. I jo li dic el mateix. Atengui al poble Català ... abans que el poble Català li ignori a vostè”.

Sr. Rajoy atengui al poble català
 
El portaveu independentista ha afirmat que “si vostè que està satisfet amb el resultat del Consell Europeu de divendres, me n’alegro per vostè. I me n'alegraré sobretot si afavoreix l'ocupació juvenil, i si altres anunciades realment es compleixen”. Bosch li ha etzibat a Rajoy que “Entenem que no és senzill convèncer algú que es fa el suec. I que és molt complicat obtenir respostes clares, la mateixa incomprensió que el seu govern ha trobat de vegades en l'Europa germànica, nosaltres la trobem en vostè”.
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#18
pep puig fletxa balaguer lleida
4 de juliol de 2013, 18.53 h

#14 bonsoms,si recordó quand varem votoar la ley organica del estado (entrabem per una porta ,el cridaben pe´l teu nom i unáltre en unáltra sala deia (SI),APA JA AVIES VOTAT (SENSE MENJAR NI VEURET-HO)


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
alacantì fletxa ALECANT PPCC
3 de juliol de 2013, 12.11 h

ESPEREN QUEL CONSTITUCIONAL FET DE FEIXIXTES DE ESTRMA DERETA PEL PP BOLTE EL SI A DESIDIR DELS CATALANS I A OTRA COSA MARIPOSA.....ESTE RAJOY ES UN TROS DE CABIRO....PERO NO ES EIXIRA ESTA BEGADA AMB LA SEVA COM EN EL ESTATUT..........SEREM INDEPENDENTS PERQUE NO ENS BOLEN MES QUE PER A TRAURE-NOS ELS CALES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
David C fletxa Font-Rubí
2 de juliol de 2013, 23.22 h

#10 Mira 'bejota', a part de lo que ja t'han dit, amb tota la raó. D'aquell 68% que va votar aquella Constitució, només en queden uns pocs de vius. Per tu les lleis tenen vigència infinita? Doncs encara estaríem tirant cristians als lleons hores d'ara, i lapidant infidels, etc. etc. Els temps canvien, les persones no són les mateixes (neixen i moren) i les lleis s'han d'adaptar a les persones vives que han de regir.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
cesc fletxa Manresa
2 de juliol de 2013, 22.49 h

#1 Encara no saps q el senyor del gran sueldo mariano Rajoy sempre ha posat pals a les rodes de les pretensions catalanes com l'Estatut, Pacte Fiscal i ara ens hem de buscar la vida?? Sí, s'ha gestionat malament anteriorment, però l?estat espanyol ens deu diners i no els torna. I ara pretén q les CCAA s'espavilijn o vindran els senyors de negre, quan ells són els q més dèficit han creat. L'únic q volem és marxar, i pels teus comentaris veig q no et caiem bé. Per tant tu a casa teva i j... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
2 de juliol de 2013, 17.53 h

#10 El teu argument és digne de subnormalets. Espero que tu no ho siguis, però ves amb compte, que t'hi apropes. Quan Franco va posar a votació en referendum la Ley Organica del Estado, varen votar que sí més del 98%. I la constitució es va aprobar sota la pressió dels franquistes que en 1978 eren els reis del mambo. Això ho saben hasta els nens d'escola, sembla estrany que tu no.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Jordi fletxa CATALUNYA
2 de juliol de 2013, 17.46 h

#10 Algun dia aprendràs a escriure correctament?
Tenint en compte el que hi havia abans t'estranya que es votés?,si es repetís ara quin resultat et sembla que sortiria?


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Pepo fletxa Terrassa
2 de juliol de 2013, 17.40 h

En Bosch està obligat a fer aquestes preguntes, per diverses raons i una d´elles fins i tot és per deferència al personatge, donat que li vol salvar el ridícul que acabarà fent davant el món sencer.
Ara ens venen amb les balances fiscals, per preparar el camí i poder enredar amb el nou finançament del que faran promeses siderals; per tant mentides segures.
De cara a la ciutadania tot això és perdre el temps, perquè en sabem la resposta abans de pronunciar-la el propi Rajoy. Si fins ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Fedor fletxa BCN
2 de juliol de 2013, 17.38 h

Escolta Aragonesesdemierda, quan et van fer la lobotomia ja et van explicar que amb el temps la teva esquizofrènia aniria empitjorant. Pels teus escrits calculo que deu fer ja, ben bé, vint que te la va fer. M'ho podries confirmar


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
bejota fletxa bcn
2 de juliol de 2013, 17.33 h

Sr. Bosch: El President Obama ha dit als texans (també volen l'independecia) que la Constitució n'ho permet.A Catalunya ,la Constitució ,fou votada pel 88% amb una participació de 68%.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 28
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Jordi fletxa CATALUNYA
2 de juliol de 2013, 16.23 h

#1 De qui dius que no tens collons de dir el nom,mort de gana?vols fer una cosa útil?fes oposicions a adob orgànic,mort de gana.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.