directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 16:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'ANC condemna al PPC per titllar la seva organització de nazi

L'ANC ha condemnat aquest matí les declaracions del PPC d'Altafulla en les que comparen la constitució de l'assemblea amb la constitució d'una organització nazi.

Comentaris 23  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

L'Assembla Nacional Catalana condemna a través d'un comunicat les declaracions del PPC d'Altafulla en les que es compara la constitució de l'Assemblea amb un acte nazi. L'assemblea troba inadmissibles les declaracions realitzades per els populars d'Altafulla i no dubte en empedre accions legals contra aquesta comparació mancada d'arguments, que banalitza el nazisme a la vegada que suposa una falta de respecte per a tots els simpatitzants de l'ANC i per les víctimes del nazisme.

© @acn

Comparteix
   


Etiquetes

L'Assemblea Nacional Catalana ha condemnat aquest matí les declaracions realitzades pel PPC d'Altafulla que s'han realitzat aquest matí a través del seu compte de Twitter. En la piulada, el grup espanyolista comparava la constitució de l'assemblea amb un acte nazi, banalitzant d'aquesta manera el nazisme, i el significat que aquesta paraula comporta. La comparació s'ha dut a terme a través d'un muntatge fotogràfic en el que es comparaven les dues fotografies i on els lectors, havien de trobar les 7 diferències entre la constitució de l'assemblea i l'acte nazi.

Com a resposta a aquestes acusacions l'Assemblea Nacional Catalana a publicat un comunicat en el que es valora la comparació duta a terme pels populars com a una banalització del nazisme, així com una mostra clara de la manca d'arguments dels espanyolistes d'Altafulla.

Des de l'organització s'ha definit com a lamentable “l'equiparació d'un acte democràtic, pacífic, obert i participatiu com és una assemblea general, amb el nazisme" a la vegada que suposa una "inacceptable manca de respecte tant pels membres i simpatitzants de l'ANC com per, sobretot, les víctimes del nazisme". Per altra banda, l'Assemblea no dubte en emprendre les accions legals necessàries per combatre aquestes acusacions de la mà del PP Català.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#23
3 de juliol de 2013, 22.50 h

El presumpte delicte pel qual es vol jutjar Marine Le Pen a França és haver comparat les assemblees de pregària musulmanes amb actes d'ocupació nazi. Em pregunto quina diferència hi ha entre aquelles injúries de l'ultradretana francesa i un delicte consistent en expressions i publicacions al mitjans contra l'honor, el prestigi i el crèdit dels qui som socis de l'ANC?
No cal començar a pensar en dur a la barra tota aquesta gen que ens ofèn?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Ll.B. fletxa Vallès Oriental. Països Catalans.
3 de juliol de 2013, 18.59 h

La veritat es que hi ha set diferencies i més entre ambdues fotografies. Per altre banda son actes públics i en comptes de l'ANC, s'hagués pogut possar una foto del Psoe, del PP o C's (fa uns anys no per que eren poquets). També s'hagués pogut possar aquestes fotos a l'altre banda per així poder-les comparar amb l'ANC. Però si volen veure 7 diferències, les hi diré:
- Una fotografia esta tirada des de les altures. L'altre des de terra.
- Una mostra tot el recinte, públic i escenari.... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
juan carlos fletxa barcelona
3 de juliol de 2013, 18.34 h

#1de que hablas tu de nazis si no tienes ni idea. nazis son los que tienen un objetivo de pais y cultura, y desprecian e intentan eliminar las otras que no son las suyas. la ANC lucha por la cultura catalana y el pueblo catalan, respetando a los que no piensan igual e intentando "convencer" no "vencer" que es lo que hacen los nazis autenticos como tu. que pena que haya gente como tu que no sabe lo que es democracia. os deseo una larga vida lejos de los democratas, que apestais a mierda fascis... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
pasbort fletxa Vila-real
3 de juliol de 2013, 10.41 h

Com esteu veient....(pensava que ja TOTS els BONS VALENCIANS estaven en CATALUNYA...i ací quasi tots els que tenen dos dits al cervell NO en quedava NI UN, (m´alegre que no sigue aixi) si més NO algú puga dir alguna cosa decenta sense que ho fatja en la COMUNA!!.
Com esteu veient JA NO EM NECESSITEU...ells ja fan més bé el que jo feia.... però aixís com hi tenim SORDS i CEGOS entre els ciutadans part d´ells TIRANS INVASORS i BOTIFLERS. els POLITICS ACTUALS els superen s´aferren a les ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
3 de juliol de 2013, 10.25 h

Sin exagerar coño, que todo lo veis del mismo color.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Sóm i serem fletxa Catalunya lliure
3 de juliol de 2013, 08.58 h

Totalment d'acord amb tú Jordi #17#. Ja n'hi ha prou de guardar les ungles !! Amb aquesta gentussa cal anar a mossegades !! És una burla constant i ja n'hi ha prou !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Jordi fletxa Sant Just Desvern
2 de juliol de 2013, 23.57 h

Menys condemnes i més querelles


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Synera fletxa Barcelona
2 de juliol de 2013, 22.33 h

Formem una plataforme per no haver de pagar Ilimpiades, mentre l'Estat no psgui els deutes a CAT. M'apunto ja! I si voleu diners, tambè.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Synera fletxa Barcelona
2 de juliol de 2013, 22.31 h

Denunciem a la UE per decorar als nazis de la Disión Azul, l'emblema dels qual és la creu gamada. Això no ho veuen aquest s franquistes. Espanya és ja tercer mon. Un regne bananer mol diferenciat de nosaltres. Ja hi ha qui inverteixi i L 'Estat ja no pot ni assegurar els 100,000 sls Bancs. Madriz no s'aguanta i encare, burrus, volen Olimpiades? Per sort, no els hi fonaran, sinó les hauriem de pagar nosaltres, com sempre. Allà son més pobres que les rates i si no marxem d'hora ens arrosse... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Jordi fletxa CATALUNYA
2 de juliol de 2013, 22.26 h

#9 De qui dius que no tens collons de dir el nom,mort de gana?vols fer una cosa útil?fes oposicions a adob orgànic,mort de gana.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.