directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 13:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

El Teatre de Bescanó altre cop a favor de la cultura

El Teatre de Bescanó, crea una nova iniciativa perquè els espectadors puguin gaudir dels espectacles sense que el seu cost sigui un problema.

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Els responsables del teatre de Bescanó ja van ser pioners amb la seva iniciativa en forma de pastanaga per evitar la pujada de l'IVA cultural, i aquesta vegada hi tornen amb una nova idea per fer més assequibles les entrades dels seus espectadors. En aquesta ocasió, des de l'organització del teatre s'ha decidit rebaixar el preu de les entrades fins a un 60% a aquells espectadors que les adquireixin durant l'estiu.

Teatre, Bescanó
El Rei Borni


Teatre, Bescanó, espectacles, cultura, descomptes
Iniciativa del Teatre de Bescanó: Tria el teu preu!

Comparteix
   


Etiquetes

L'organització del Teatre de Bescanó ha fet pública la seva nova iniciativa per tal d'aconseguir que el cost de les entrades no sigui una barrera que impedeixi a la ciutadania gaudir dels diversos espectacles que el teatre ofereix aquesta propera temporada. La nova iniciativa consisteix en reduir fins a un 60% el cost de les entrades d'aquells espectadors que les comprin durant l'estiu, i així permetre l'accés a la cultura a molta més gent.

D'aquesta manera, des de avui i fins el 15 de setembre, els espectadors tindran la possibilitat d'escollir el preu de la seva entrada ja que aquest canviarà depenent del mes en què decideixin comprar-la. Així doncs, en el cas dels espectacles destinats als adults, els espectadors podran gaudir d'artistes com Joan Pera, Lluís Soler o Albert Pla per només 6€, aconseguint així un estalvi de 10 €, si es compren durant el mes de juliol, a l'agost el preu serà de 8€; i fins al 15 de setembre de10€. Per altra banda els espectacles destinats al públic infantil i familiar es podran gaudir a partir de 2€. També s'oferiran descomptes de fins a 7€ en el teatre “de casa”.

Finalment, el Teatre de Bescanó, també reduirà el preu de la majoria de musicals un euro menys en totes les entrades anticipades que es comprin abans del 15 de setembre.

Dins la promoció, s'inclouen 15 dels 21 espectacles que el teatre ofereix durant la propera tardor, entre ells l'estrena de Paradís de la Cia. Divinas, actuacions de Temporada alta i el nou espectacle d'Albert pla, així com les produccions Smiley i El rei borni.



 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Pepo fletxa Terrassa
9 de juliol de 2013, 20.56 h

Cultura Cultura i Cultura contra Corrupció Corrupció i Corrupció.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.