directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 19:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

La militant de la JNC Mireia Huerta, nova integrant de la direcció dels joves liberals europeus

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La presidenta comarcal de la JNC a l'Alt Urgell, Mireia Huerta, ha estat escollida membre del de la direcció de les joventuts del Partit Liberal i Reformista Europeu (ELDR) -del qual forma part CDC- durant el congrés que s'ha celebrat a Romania. Huerta ha estat escollida juntament amb Vedrana Gujic (Croàcia), Claudia Bechescu (Romania), Jeroen Bastiaan (Holanda) com a membres del bureau, mentre que com a president s'ha escollit l'alemany Alexander Plahr i la finlandesa Mette Lykke Nielsen com a vicepresidenta.
JNC, Mireia Huerta
Comparteix
   


Etiquetes
Mireia Huerta passa així a formar part de la direcció de l'organització que engloba 59 formacions polítiques liberals a nivell europeu, i augmenta la presència de la JNC a nivell internacional, on destaca la vicepresidència de la Federació Internacional de Joves Liberals (IFLRY) de Jordi Villanueva.

La candidata ha estat acompanyada per una delegació de la JNC, que ha encapçalat el seu president, Gerard Figueras.

'Els joves posem en marxa el canvi'
La JNC, d'altra banda, està organitzant durant aquest cap de setmana una conferència nacional amb el títol Els joves posem en marxa el canvi! amb l’objectiu de recollir propostes adreçades als joves perquè que s’incloguin en el programa de CiU per a les eleccions al Parlament de Catalunya.

Ahir a la tarda va celebrar un debat per recollir aquestes propostes emmarcades en Idees pel canvi, el mecanisme que CiU està utilitzant per recollir iniciatives que portin el canvi a Catalunya. Lluis Corominas, secretari executiu de territori de Convergència, va intercanviar opinions amb els assistents. Avui se'ls presentarà la precampanya de CiU Comença el canvi a càrrec del secretari de comunicació de Convergència, Jordi Cuminal; i posteriorment, es presentarà la Campanya Jove que tirarà endavant la JNC, juntament amb Unió de Joves.

Passades les 12 tindrà lloc la cloenda de la conferència nacional amb Felip Puig, secretari general adjunt de Convergència, Josep Poblet, cap de llista de CiU a la demarcació de Tarragona, alcalde de Vilaseca i President de la Diputació, i el propi Gerard Figueras.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.