directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 15:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Amorós: 'Els que volen enfrontar-nos perdran la batalla'

'Els que defensem la convivència guanyarem'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El secretari per a la Immigració de la Generalitat, Oriol Amorós, ha volgut donar un missatge positiu sobre la integració de la immigració a Catalunya. 'Els que volen enfrontar-nos perdran la batalla i els que defensem la convivència guanyarem', ha assegurat en declaracions a l'ACN. Amorós ha reconegut que hi ha 'conflictes de convivència importants' però ha dit que la convivència 'és l'única alternativa'. Ha afegit que s'ha de mirar a llarg termini i ha asseverat que el procés 'no és fàcil' però que s'han de continuar impulsant polítiques públiques, com la recent aprovació de la Llei d'acollida de les persones immigrades i retornades.
oriol amorós, secretari d'immigració de la generalitat
Comparteix
   


Etiquetes
'No és fent crits, no és dient coses que no van enlloc, no és enfrontant els uns contra els altres que solucionarem les coses', ha reflexionat el secretari per a la Immigració. Ha defensat que els immigrants que han decidit residir a Catalunya no tornaran al seu país d'origen. 'Com que es quedaran més val que aprenguem a viure junts, més val que donem eines per a la mobilitat social, per la igualtat d'oportunitats, més val que expliquem els drets i els deures perquè sinó no hi haurà manera de viure junts', ha declarat.

Amorós ha fet una crida tant a immigrants com a autòctons a apropar-se els uns als altres. 'La societat catalana acull però les persones que han vingut de fora han de fer un esforç per aprendre la nostra llengua i per apropar-se a la societat', ha resumit.

Crítica al PP
El Parlament de Catalunya va aprovar aquest dimecres la Llei d'Acollida amb els vots a favor dels partits del Govern i CiU, i l'oposició del Grup Mixt i el PP. El secretari per a la immigració ha estat clar al valorar l'actuació del PP, formació a la que ha acusat de voler 'dividir Catalunya'.

Actualment, i segons dades provisionals de la Secretaria per a la Immigració a 1 de gener d'aquest any, hi ha 875.912 empadronats extracomunitaris a Catalunya. S'estima també que hi ha 76.117 en situació irregular, una xifra amb tendència a la baixa des del 2005 i que es situa en el nivell del 2002.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
josep m fletxa Vilanova
2 de maig de 2010, 19.29 h

Saps com es força l'enfrontament, coi de sociata? forçant l'arribada massiva d'immigrants al Principat, deixant de pagar a les ONGs catalanes el que se'ls deu i retallant a sac els fons de cohesió per la integració de nouvinguts. Tot això HO HEU FET VOSALTRES SOLETS. Això és el que realment acabarà provocant l'enfrontament, matar de gana la gent que es porta a carretades. I no la xorrada del PP. Vosaltres sou el perill públic, sou un coi de psicòpates obsessionats amb Espanya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
atlasac fletxa Vila-real
2 de maig de 2010, 11.12 h

Teniu raó, els catalans de catalunya sols em guanyat unes hores, ara ja tornen a ser primers els castellans de les castelles, després colombia etc. i també fer castellans els de Rumania...etc. la questió és LA NOSTRA DESAPARICIO, sí, els catalans que NO SOM BOTIFLERS, SIII els que som XENOFOBS-RACISTES-FACISTES.....quina colla de mentiders........


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jofre fletxa Barcelona
2 de maig de 2010, 09.05 h

1000000 d'immigrants gairebé tots arribats durant el regnat de Zapatero i el Tripartit. Aquesta és la realitat. Ells són els responsables de l'actual conflicte. No calia mà d'obra barata i l'esquerra española -ERC inclosa- va fer un efecte crida amb la regularització. A l'esquerra l'interessa pq viu millor amb la conflictivitat i a més són un munt de vots garantits a mig termini.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.