directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 15:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Welcome to Catalonia Europe's next independent State, és la salutació de Taxistes per la Independència als turistes que ens visiten

Els professionals del taxi per l’estat propi han engegat una campanya dirigida al turistes per explicar-los que Catalunya és una nació i el perquè vol ser un estat.

Comentaris 41  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 15 vots )
carregant Carregant

Taxistes per la independència és un grup de taxistes de professió de diferents ideologies i nacionalitats, agrupats a la sectorial  de “Taxistes per la independència” de l’ANC, que han posat en marxa una campanya dirigida als turistes que visiten Catalunya per explicar-los les raons per las quals volem un estat propi. A través d’un fulletó donen  la benvinguda als turistes que arriben per terra, mar i aire, on s’explica perquè volem la independència, quines són les nostres arrels i perquè som una nació ocupada, perseguida i espoliada i també quins són els nostre valors. En un manifest, Taxistes per la Independència subratllen que se senten “compromesos amb la difusió de la nostra cultura, la nostra llengua i la integració dels nou vinguts”, i que no volen quedar al marge “del procés més important que ha encetat Catalunya en 300 anys”.
 
Manifest dels Taxistes per la independència.
 
Els sotasignants, taxistes de professió de diferents ideologies i nacionalitats, agrupats a la sectorial “Taxistes per la independència” de l’Assemblea Nacional Catalana, units per aconseguir la llibertat del nostre país i que exercim la nostre professió amb dignitat arreu del territori català.
Compromesos amb la difussió de la nostra cultura, la nostra llengua i la integració dels nouvinguts hem decidit que davant l’onada de posicionaments exercits per diferents col•lectius, el sector del taxi no vol ni pot quedar enrera. 
Un sector tantes vegades etiquetat en l’espanyolisme més ranci i criticat per la seva poca implicació en les causes de país. Un sector on treballen diariament milers de persones arreu de Catalunya i que no pot quedar al marge del procés més important que ha encetat Catalunya en 300 anys, manifestem:
-    Que el poble de Catalunya té dret a decidir lliure, democràtica i pacificament el seu futur.
-    Que desitgem i lluitarem amb totes les nostres forces per aconseguir la independència de la nostra terra i convertir-nos en un nou estat d’Europa més just i pròsper.
-    El nostre suport absolut al lideratge del President Mas en el procés que la societat catalana ha començat cap a la creació d’un estat propi.
- El nostre suport als partits polítics que apostin per realitzar un referèndum d'autodeterminació i treballin fermament per fer de Catalunya un nou estat d'Europa.
-    Que ningú, ni tan sols un exèrcit, una constitució o un tribunal pot aturar la força d’un poble que vol viure en llibertat i que ha despertat després de molts anys adormit per ser un sol clam a favor de la llibertat nacional.
-    Que persistirem i no farem marxa enrera per molts entrabancs que ens posin pel camí, estem fermament convençuts que Catalunya serà un nou estat a Europa, per què si volem.. podem!
 
Visca Catalunya Lliure!
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#41
19 de juliol de 2013, 14.15 h

Comunicado de la Resistencia :

a los españoles:
desde la Resistencia al invasor español,luchamos por el reconocimiento del derecho a decidir de todos los pueblos que han pensado en su INDEPENDENCIA,que quieren ser libres,que no se sienten españoles,que quieren tener un futuro independiente y sin coacciones por parte del fascismo español del psoe y pp,upyd,etc
iNSTAMOS a los que se consideran españoles,a permitir,a tolerar,con mente abierta,que por fin,los pueblos puedan decidir sobre su f... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
mario fletxa barna
19 de juliol de 2013, 10.18 h

#27 Evidentment que molts taxistes catalans parlen a més del català i castellà i segur que els "pakis" també: anglès. francès, italià... jo ho he pogut constatar, no així els españols. O sento per tu que pel que es veu només saps el que saps i es dedueix que és molt poc.
Bé per els taxistes, a casa som així per això els que no s'hi senten no ho poden entendre. Jo ádhuc em sé el AU,AU,AU so onomatopeic que vol dir bon vent i PUNT


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
Maria Jesús fletxa La Garriga
18 de juliol de 2013, 19.33 h

Alguns de vosaltres rieu molt ara amb els nostres comportaments absurds i ridículs, segons dieu, pero penseu que el que riu últim riu millor i nosaltres ens en farem un fart quan siguem independents i vosaltres ja no pogueu dir tantes bejanades inclús veuren algun fer el farcellet i marxa cap a les espanyes demanant asil polític perque es ben segur que aquí no us hi trovareu bé.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
CATALONIA New European State fletxa Fem un Estat del benestar
18 de juliol de 2013, 18.35 h

http://www.youtube.com/watch?v=WNJM4xuTtLQ

Que tot el món ho sàpiga! CATALUNYA vol viure en LLIBERTAT

Difusió, difusió, difusió... convèncer per vèncer! Internacionalitzem vídeos en anglès com aquest per a què tot el món sàpiga que estem lluitant per la llibertat. FREEDOM FOR CATALONIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
18 de juliol de 2013, 16.30 h


#31 NO NOS BAMOS A MOBÉ!!!!

NOOOOOOOOOOOOOOOO, no nos moveraaaaaaaaaaan , no nos moveraaaaaan, igual que un cliente en el burdel de mamaaaaaaaa, no nos moberaaaaaang!!

(etto mi pasa en cuanti me tomo media cucharfadita de bino tintorro...)


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
Mossèn Blava Benbé fletxa Catalunya , Països Catalans
18 de juliol de 2013, 16.25 h



#32 No et pensis, fillet meu, que la manca d'intel.ligència és un càstic que l'Altíssim t'ha imposat pels teus pecats. No, tu podries ser gairebé com els altres sempre que no deixessis que la SUPERGUERIA (un dels pecats capitals)( també dita fanfarroneria o fanfarroneria barata) s'apoderés de la teva ànima.

Resa, fillet, resa molt i en especial a Sant Dionisi l'Areopagita, i demana que ell, que tan fanfarronet va ser abans de convertir-se, intercedeixi per tu a nostre Senyor, deman... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
18 de juliol de 2013, 16.16 h

#12 De debò pots arribar a ser tan estúpidament IMBÈCIL????????? és difícil mantenir aquest llistó de la ignorància tan alt, oi????


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
Jordi fletxa CATALUNYA
18 de juliol de 2013, 14.28 h

#21 I és per això que ets idiota,a més d'espanyol.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
JOSEP MARIA fletxa Barcelona
18 de juliol de 2013, 13.50 h

#26 I jo hi afegiré: Si tinc que utilitzar un taxi, només agafaré el que dugui la engaxina.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
Joan fletxa Barna
18 de juliol de 2013, 13.22 h

Ya lo que nos faltaba , otra ocurrencia ridícula más , que lo único que consigue es que se rían más de nosotros y que piensen que todos lis catalanes somos así de absurdos
Me gustaría saber quien es el ideólogo de esta mamarrachada


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.