directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 16:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Prou de pagar la festa, dret a decidir a Catalunya, o Madrid 2020 sense jocs olímpics

Si no hi ha Catalunya 2014, no hi pot haver Madrid 2020, campanya per denunciar que una Espanya que nega la democràcia als catalans no pot organitzar uns jocs

Comentaris 26  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

Avui s’ha presentat un manifest que amb tota claredat diu: “La majoria del poble de Catalunya ha expressat clarament la seva voluntat de decidir democràticament si vol esdevenir un Estat independent l’any 2014. Ho ha fet mitjançant grans mobilitzacions populars, i també a través de les urnes tot creant una majoria parlamentària a casa nostra favorable a aquesta idea. Donar la paraula als catalans ha esdevingut la premissa política que aglutina més adhesions entre la nostra gent. Aquest és el triomf de l’independentisme que ha perseverat amb coratge i intel·ligència durant els darrers anys. Però mentre els catalans apostem per la democràcia per solucionar-lo, Espanya continua negant-la. Les constants invocacions catalanes al diàleg i a la negociació són contestades amb repetides amenaces i coaccions.”

Comparteix
   


Etiquetes
Uns jocs olímpics en un país que practica el joc brut no tenen cap sentit
 
El manifest continua amb una crida a que Espanya respecti els principis democràtics del dret a decidir, “Però ara la situació ha esdevingut insostenible. El govern del PP, sobretot des de l'Onze de Setembre passat, ha engegat una ofensiva en tots els ordres adreçada a posar fi definitivament a les aspiracions catalanes. Per fer-ho està decidit a dinamitar la nostra convivència amb lleis i decrets que posen en perill la nostra personalitat nacional i les nostres possibilitats de desenvolupament econòmic. Davant d’aquests atacs continuats, què hem de fer? Continuem posant sempre l’altra galta?”
 
Resoldre el conflicte i que Catalunya pugui participar als Jocs Olímpics de Madrid 2020
 
Segueix el manifest dient, “Aquest és ja un conflicte obert, en què hem d’actuar amb dignitat per defensar la pàtria, la democràcia i, el que és més important, el futur dels nostres fills. Del nostre capteniment d’avui en dependrà l’esdevenidor de les generacions que ens seguiran. Per tant, ha arribat l’hora de dir amb rotunditat que si el govern d’Espanya continua negant-nos la possibilitat de votar el nostre futur col·lectiu, nosaltres farem el que calgui -pacíficament, però amb fermesa i constància- perquè la seu olímpica del 2020 no sigui la capital d’aquell Estat que està en contra de la legitimitat democràtica dels catalans.”
 
Campanya per denunciar el poc respecta a la democràcia del Govern Espanyol
 
El manifest denuncia l’afany repressor del Govern Espanyol i diu, “Per assolir-ho aprofitarem tots els mitjans al nostre abast per fer saber als membres del COI i a l'opinió pública internacional que un Estat que nega els drets democràtics d’una part important dels seus ciutadans i els amenaça amb l’ús de la força (com han fet alguns dels seus dirigents polítics i membres de l’exèrcit) no pot mai acollir un esdeveniment de fraternitat universal com ho són uns jocs olímpics. A més a més, és una bogeria intolerable que un Estat arruïnat i corrupte pels quatre costats vulgui assumir una despesa de la magnitud que suposaria Madrid 2020. Qui ho acabarà pagant? Els catalans ja n’estem farts, de sufragar la megalomania dels governs espanyols que només persegueixen projectes faraònics, que serveixen tan sols per voler treure pit davant la resta del món i perquè s’enriqueixin els politicastres de torn, la família reial, i l'oligarquia de sempre.
 
Recollida de signatures
 
No ens plau haver de prendre aquesta decisió però els catalans, en aquesta lluita, ens hi estem jugant la nostra supervivència com a poble. No ens tremolarà el pols a l’hora de plantar cara amb totes les conseqüències. La majoria de la nostra societat i dels nostres representants polítics estan actuant de forma escrupolosament democràtica, i davant d’això se’ns neguen els nostres drets i ens acusen, en moltes ocasions, de feixistes i nazis. Doncs ara toca respondre fermament, amb dignitat i coratge, i convidem als nostres compatriotes a fer el mateix, tot sumant-se a aquesta iniciativa popular.

Si no hi ha Catalunya 2014, no hi pot haver Madrid 2020.
 
Totes aquelles persones que vulguin signar aquest manifest i fer-lo arribar al President del COI, Mr. Jacques Rogge, poden fer-ho en aquest enllaç. Signant el manifest, Ara o mai!, Catalunya Acció, Comissió de la Dignitat, Fundació President Macià, Associació Germans Badia, Palestra, Plataforma pel Dret de Decidir (PDD), Societat Catalana de Lliure Opinió (SOCALL), Casal per la Llibertat i la Independència de Catalunya (CLIC), Moviment de Cultura Popular “El Sotrac” i Transversàlia
 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#26
Laura fletxa Barcelona
22 de juliol de 2013, 21.07 h

#19 Pena nos dáis incultos, bajeros,retrógradas, vuesta amabilidad es generar discordia entre la humanidad, franquistas de m....a,no necesitamos ir con metralletas ni semejanza, sólo con nuestra sana manera de ser, de proceder, de comportarnos, nunca nos llegaréis a la suela del zapato, nuestra inteligencia y nuestros valores son tan diferentes de los vuestros... Y digo, PENA NOS DÁIS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Leonardo fletxa Palermo
19 de juliol de 2013, 23.40 h



#19 Luigi Muro : la mierda la punxes amb un pal quan et fiques el pal al cul per sentir-te penetrada , truja! porca!

Els millors anys de ma vida, els 6 viscuts a Girona, on me vai casar.

VISCA CATALUNYA INDEPENDENT !


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Lluís Mur fletxa Tortosa, Tarragona, ESPANYA
19 de juliol de 2013, 23.32 h


#23 Que sí que tengo, pequeñitos pero los tengo, lo que pasa es que se me meten dentro de la barriga. Criptorquidismo, me ha dicho un médico amigo que se llama eso.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Xuliman el Masníficu fletxa Melarrotes Carotes
19 de juliol de 2013, 23.28 h






#19 AMB QUÈ? ... AMB UNA COSA QUE TU NO TENS, GALLINETA CAGADA DE POR I QUE NOSALTRES TENIM, UN PARELL DE C......






Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22

Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Jordi fletxa CATALUNYA
19 de juliol de 2013, 20.49 h

#19 santi-cagalló,la gallineta setmesona del Tomelloso,com a a lluís mur, josep maria capdevila,roser fort(em fa gràcia recordar que deies:"queda amb mi si vols veure una dona de debó"),pere puig,santi de mataró,oscar crusat,joel de vinaroz..Jutjes als demés pel seu origen i et dediques a posar professions a les mares dels que escriuen aqui,si el psiquiatra que et tracta fos bo probablement et diria que t'avergonyeixes del teu origen i que per això et vols creure superior als demés inv... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Ll.B. fletxa Vallès Oriental. Països Catalans
19 de juliol de 2013, 19.56 h

Si les olimpiades es fesin a Madrid seria molt demanar un boicot dels atletes catalans?, o que aquest portesin un braçalet amb les quatre barres i l'estelada?
Encara que el millor seria una campanya en contra, per una entitat cívica. Hi ha dos motius un es el de rentabilitat econòmica. Pot-ser no és el millor moment per fer unes olimpíades. Aquestes serien molt austeres. Però coneixent Espanya, derrotjaria els pocs diners que li queden. L'altre es que si Espanya ofega a Catalunya en tots ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Lluís Mur fletxa Tortosa, Tarragona, ESPANYA
19 de juliol de 2013, 19.55 h

Y quién va evitar que los juegos olímpicos se celebren en Madrid en el 2020 ?. Vosotros? o la madre que os parió a todos ?. Decidme quién?. Con pistolas?, con navajas ?. Con qué ??. O os vais a presentar todos en la Cibeles a tomar Madrid?.

Estos imbéciles integrales, cada día son más estúpidos, perjudiciales para el pueblo catalán y una mierda pinchada en un palo.

VIVA ESPAÑA, CABRONES !!!!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
18 de juliol de 2013, 19.46 h




Aragonèeesa, di che non é certo che tu no ti lava fin d'allora 3 TRE MESE !!!!! Porca Madonna!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
P.Unxó fletxa ((*(( P.P.C.C. ))*))
18 de juliol de 2013, 19.36 h



Aragoneses: molt parlar de piscines, molt parlar d'aigua de piscina però ...

... ... ... tu no et rentes "DESDE HACE MESES". Aragones"e"s ...

i com dèia la paròdia del Tenoriu: "hasta aquí llega el hedor"

HUAH HUAH HUAHH HUUUAAAAAHHHHH ...!!!

(ara m'agradarà veure com l'Aragonesa busca insultar-me ANÒNIMAMENT, COM SEMPRE...

HUAH HUUUAAAAHHH HHHUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAHHH!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.