directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 21:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Bauzà es posa la medalla de ser el primer en liquidar la immersió lingüística

La lluita de milers d'alumnes, pares, professionals i sindicats en defensa de la immersió lingüística continua, malgrat la fatxenderia de Bauzá

Comentaris 24  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

ACN).- El president de les Balears, José Ramón Bauzá, ha volgut posar de manifest aquest dilluns en una conferència presentada per Mariano Rajoy -on han assistit també diversos ministres- que el seu govern és el primer en posar punt i final a un sistema d'immersió lingüística a les illes. Bauzá ha vinculat els mals resultats educatius amb la immersió tot recordant que Balears està "a la cua educativa d'Espanya i d'Europa" i "des de fa dècades tot el debat educatiu a les Balears havia caigut pura i exclusivament en la qüestió lingüística". Ha recordat que al setembre d'aquest any es posa en marxa per primera vegada el sistema "de tractament integral de llengües" que "acaba per complet" amb la immersió.



Comparteix
   


Etiquetes
El PP, genocida de la llengua en nom de la llibertat

Bauzá ha inclòs aquest missatge a la conferència que ha ofert a Madrid, on ha estat presentat per Mariano Rajoy .Segons Bauzá, aquesta "modificació" del sistema educatiu no va ser fruit només del PP, sinó que ho és "de la majoria de la societat" que "és la que dóna suport al projecte polític que vam presentar". Tot plegat, ha apuntat, dóna "per primera vegada llibertat als pares per escollir la primera llengua vehicular de l'educació dels seus fills", perquè "han de ser els pares els que han d'escollir el millor que considerin per als seus fills".

Bauzá s’oblida de l’oposició de milers de persones als seus plans per liquidar la llengua i la cultura catalana
 
El passat mes de maig unes 15.000 persones  es van aplegar a la Plaça Espanya de Palma per protestar contra la política lingüística del govern balear. "No permetrem que facin retrocedir la nostra llengua a l'administració, no permetrem que els nostres fills i néts no puguin gaudir d'una educació en català i no permetrem que la nostra llengua sigui una anècdota als mitjans de comunicació", expressava el manifest de la convocatòria.
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#24
Paco Pi fletxa Barcelona
23 de juliol de 2013, 21.01 h

#22 M'encantes!
Ostres, com demostres què i qui és España (en una bona majoria, perquè si no, no m'explico què fa el PP campant lliurement).
I Biiibaaaaa Eskxj,jfgpaññññaaaa...!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Carles fletxa Palma
23 de juliol de 2013, 14.24 h

#22 Així m'agrada, que encara que siguis un castellanista declarat, compris producte Català...perquè, com reconeixes, és millor.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Jordi fletxa CATALUNYA
23 de juliol de 2013, 14.13 h

#22
#23 A part del viagra necessites això per a que se't posi dura?quin pobre inútil!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
23 de juliol de 2013, 12.27 h

Entre chorizos espanyoles, Mariano de Barcenas, conde de Gurtel, marques de Bauzà, Duque de Camps, l'aristocràcia espanyola continua fent el que sempre ha fet. ROBAR I MATAR! Com es que cap país sudamerica accepta al Rey com seu? Entre els britànics i els espanyols nomes hi han 5 segles de civilització de diferencia; Chorizo Rajoy, GENOCIDA, LLADRE I ELEMENTAL HOMES DEL PALEOLITIC, prega ja i torna la pasta, LLADRE!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
jaume fletxa Barcelona
23 de juliol de 2013, 12.16 h

#9. JUAN ROJO de Patrena, Valencia.

En BAUZÀ és tan xoriço com el Juan ROJO de Patrena, València. Dos indocumentats que només saben fer mal i dir burrades:

1) el Bauzà és un mal parit perque sap molt bé el que es fa. Amb l'excusa de l'ensenyament trilingue (català/castellà/anglès) ens vol fer creure que ara donaràn un terç de les classes en anglès quan pràcticament ningú a España el parla bé, incclosos els pretesos professors. El que vol aconseguir és que el terç d'anglès... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
23 de juliol de 2013, 11.56 h

El Sr. Bauzà cobre diners públics per fer de genocida lingüístic i cultural. ÉS a dir per perjudicar, i molt, ciutadans i gent de bé. Europa té un cau de feixistes a Espanya. Si és tan democràtica que defensin els trets identitatis d'un poble. De fet, Espanya ja és una gran vergonya europea i líder en corrupció.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
23 de juliol de 2013, 10.16 h

No entenc com els illencs tenen de president a una porqueria nascuda a Madrid; es que a les illes no tenen algu amb un nivell intel·lectual que aquest madrinlenyo corrupte, xorisso i xulanga? va home, marxa a Madrid, que aquí a les illes ja has robat prou, CHORIZO!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
23 de juliol de 2013, 09.43 h

Per cert, Bauzà. Potser ara has fet mèrits per al teu partit i n'estas ben orgullós de ser un traïdor al teu poble. No en dubtis que en el futur, això et pasará factura. Ja en seguirem parlant, i el dia que així sigui, ens farem un fart de riure de la teva estupidesa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
23 de juliol de 2013, 09.37 h

#1 #2, teniu tota la raó. Sabeu que un tipus de negoci molt corrent a França i als EEUU, a Catalunya no es pot fer per que les lleis son del segle XVI?. No us ho perdeu, es un negoci -com qualsevol altre- que pot donar feina a molta gent i regularitzar situacions anòmales de molts de treballadors en atur. I no es pot fer per que les lleis ep.panyoles son arcaiques i fora de temps.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Paula fletxa Barcelona
23 de juliol de 2013, 08.45 h

#9 Señor: Con todos mis respetos,es usted tonto. Ya no existen regiones,existen autonomias. Usted sigue pasito a pasito lo que ha querido hacer el PP que es separar la lengua en zonas pequeñas,pequeñas,valenciano,balear,que no baleárico.... Mire usted hay países en los que se habla 3 idiomas,todos oficiales,y no representa ningún problema.
Pero con personas con usted es imposible la convivencia,ni nos apetece ya,porque nos duele el alma,porque nos atacan al corazón,a nuestro sentimiento... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 23   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.