directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 11:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Palamós es despulla per la independència

L'assemblea Nacional Catalana de Palamós i Sant Joan organitza una cadena humana naturista aquest proper diumenge a la Cala Estreta per reclamar el dret a decidir i la independència del poble català.

Comentaris 20  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

Palamós es despullarà per la independència aquest proper diumenge 4 d'Agost a les 12 del migdia a la Cala Estreta. La cadena serà organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana de Palamós i serà un assaig de la Via Catalana que recorrerà 400 quilòmetres de Catalunya el proper onze de setembre, diada nacional catalana. L'objectiu principal que vol aconseguir l'organització amb aquesta cadena és fer arribar més lluny i en altres àmbits l'anhel de llibertat del poble català, i aconseguir una imatge en la que es reclami la independència que faci la volta al món. Així doncs, des de l'ANC de Palamós s'ha trobat una altra via per internacionalitzar el conflicte i buscar més suport per assolir la independència del nostre país. En aquest cas doncs, tothom que hi vulgui participar, podrà formar part d'aquesta cadena naturalista, despullant-se i donant les mans a les persones que tingui al costat.

Despulla't per la independència
Despulla't per la independència

Comparteix
   


Etiquetes

El proper diumenge 4 d'Agost Palamós es despullarà per la independència organitzant una cadena humana naturista. L'acte es realitzarà a les 12 del migdia a la Cala Estreta de Palamós i estarà obert a tothom que hi vulgui participar. La cadena està organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana de Palamós i espera aconseguir una imatge que doni la volta al món, i ajudi a donar a conèixer la causa independentista catalana arreu del món.

 

Són molts i molts diversos els actes que les assembles estan duent a terme per tot el territori. Aquest cop però, l'ANC de Palamós i Sant Joan trencara esquemes amb la seva original proposta “Despulla't per la independència” i espera aconseguir una bona assistència i participació per tal de que la cadena humana naturista obtingui el ressò que es mereix.

 

Així doncs, des de l'organització s'apunta aquesta idea com a un assaig per a la Via Catalana que es realitzarà al llarg de Catalunya el proper onze de setembre. Aquest projecte, consistirà en una cadena humana de més de 400 quilòmetres, que anirà des de El Pertús fins a Alcanar recorrent un total de 86 municipis. La Via Catalana tindrà lloc a les 17.14h de la propera diada Nacional de Catalunya i servirà per mostrar al món, un cop més, la voluntat del poble català de realitzar el referèndum i avançar cap a la independència.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#20
Joan Montgó fletxa Dènia-Alacant
31 de juliol de 2013, 19.45 h

#17 Tu jugues amb aventatge,ja vas lobotomitzat de sèrie.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
F.Ibló fletxa ((*(( PPCC ))*))
31 de juliol de 2013, 17.21 h



#16 TU no ets UNA palada de merda, LUIS PAREDES, tu ets MITJA PALADA DE MERDA EN FORMA DE GALLINETA COVARDA I CAGADETA.

HUAH HUUUAAAHHH .... un altre "saBi", com el de #17, però aquest a més a més CORNUT COM UN LONGHORN TEXÀ !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
F.Ibló fletxa ((*(( PPCC ))*))
31 de juliol de 2013, 17.18 h




#17 El que et sembla a tu ni hi sé ni m'interessa gens, però allò que ÉS DE VERITAT és que la teva capacitat argumental i la teva CAPACITAT MENTAL no supera la d'un rull de PAPER DE VATER.

HUAH HUUUAAAAHHH HUUUUAAAHH, POBRE IDIOTA, QUINES PARIDES QUE DIU...



Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
31 de juliol de 2013, 16.38 h


Sembla que hi ha una competició entre els nazionalistes, a veure qui la fa més grossa. La veritat és que cada dia la xorrada nova supera l'anterior.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
31 de juliol de 2013, 12.53 h

AHÍ VA OTRA PALADA ME MIERDA PARA VUESTRA ORGIA SOBERANISTA,JA,JA,JA,...!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
31 de juliol de 2013, 12.52 h

La taradura mental, la mala educació i la falta de respecte ha arribat ja a uns nivells en algunes capes de l'espanyolisme tavernari, que és per a estudi de la comunitat mundial de psiquiatria. El nacionalisme espanyol treu el pitjor de cada persona. El radicalismes i l'obsessió per una bandera, un himne i una Espanya que a sobre mai va existir, fa que les persones caiguin cegament en els fems més pudent a nivell humà. És un horror el que comença a veure en comportaments, un horror!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
30 de juliol de 2013, 18.08 h

Ami me pasa una cosa cuan beix Dones despullades que se me possa mes forta i dura quel palo la bandera Balla poses la toalla i no cau he Clar aixo a les Dones els agrada mirar un home bien armado de sus partes riuen pero el miren he Fer una Cadena Humana en persones Despullades hu trobu molt be esperen hi baixin barias televicions i moltes persones sigui una llarga cadena humana ques beixi per tot el món per lo original ques he Aixo si els que Fumeu no ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
30 de juliol de 2013, 18.00 h

7) Jordi Com se sol dir Buen viento y Barca nova , estén de Pas per la Vida i estén de pas per el Directe.cat i per alla un poguen opinar . JO opinu alla un me deixen opinar en llibertat hi aquí en Directe .cat hu deixen fer altres llocs no , i no els fare propaganda dien els seus noms . Palamós Despulla ala INDEPENDENCIA Despulla als Independentistes Catalans despulla a les dones será fantastic anar alla he


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
30 de juliol de 2013, 17.47 h

#7 Com se sol dir estén de pas per la vida , tambe estén de pas per Internet avui hi son dema no ,unaltra ocupara el nostra espai temps .JORDI que alla un baixis disfrutis com disfrutabes aquí .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
F.Ibló fletxa ((*(( P.P.C.C. ))*))
30 de juliol de 2013, 17.41 h





No trobo gens escaient que se suprimeixin opinions insultants, en primer lloc perquè retraten molt bé el tarannà d'alguns sectors de l'espanyolam, i en segon, perquè ara #2 sembla obra d'un boig!!






Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.