directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 09:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Collboni qualifica el portal de la transparència de Mas com una simple “operació de màrqueting”

Jaume Collboni, Portaveu del PSC, acusa ha Mas d'estar realitzant una “operació de Màrqueting” al presentar el portal de transparència dos dies abans de la compareixença pel cas Palau.

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

El portaveu del PSC ha acusat avui en les seves declaracions al president de la Generalitat de Catalunya de realitzar una “operació de màrqueting” al haver presentat avui el portal de transparència, només dos dies abans de que el president comparegui al Parlament pel Cas Palau. Així doncs, Jaume Collboni ha lamentat que la compareixença no s'hagi realitzat abans i que es dugui a terme per les pressions de la resta de grups parlamentaris. El portaveu del PSC ha assegurat que estaran molt atents a la compareixença i que voldran respostes profundes sobre les presumptes comissions rebudes de Ferrovial, o el finançament de les campanyes electorals de CDC entre d'altres. Collboni ha lamentat que Mas no comparegui en un ple del Parlament, i ha assegurat que si es demostrés un finançament irregular Mas no podria “al·legar desconeixement dels fets” ja que quan s'haurien produït els fets era el qui tenia la màxima responsabilitat al partit.

Jaume Collboni
Jaume Collboni

Comparteix
   


Etiquetes

Una “operació de marquèting”

 

Jaume Collboni, portaveu del PSC, ha acusat avui a Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya d'estar duent a terme una “operació de màrqueting” al presentar el portal de transparència només dos dies abans de que tingui lloc la compareixença del president respecte el cas Palau. Els portaveu dels socialistes catalans ha volgut recordar que “La transparència no es materialitza a través d'una web sinó amb la compareixença”. En el mateix sentit, Collboni ha lamentat que la compareixença no s'hagi convocat fins a finals del juliol i que Mas comparegui “arrossegat per les circumstàncies i els grups parlamentaris”, demostrant, segons Collboni, ser un “president de la opacitat”.

 

El portaveu del PSC al Parlament, Jaume Collboni, ha expressat la seva convicció de que realitzar la presentació del portal de transparència dos dies abans de la compareixença de Mas pel cas Palau no pot ser casualitat i que es tracta d'una “operació de màrqueting del President”. Collboni assegura que Mas ha volgut aprofitar aquesta oportunitat, però des del seu punt de vista, les explicacions sobre el cas Palau s'haurien d'haver donat fa temps, i ha mostrat la seva decepció respecte a que el president del Parlament hagi de comparèixer per un “presumpte cas de finançament irregular del seu partit” quan el país viu una situació de crisi econòmica greu.

 

A l'expectativa de la compareixença


Collboni ha explicat que des del seu partit veuen com una “oportunitat” important de control parlamentari la compareixença d'Artur Mas, i assegura que estaran a l'expectativa per veure com anirà aquesta compareixença. El portaveu socialista assegura que exigiran respostes concretes, i afirma que "volem saber què hi ha del 4%” de les presumptes comissions de l'empresa Ferrovial a CDC, Montull i Millet i també si es van "distorsionar" els preus de les licitacions, o si "les campanyes electorals que van portar el president al poder es van finançar de manera irregular".



Segons el portaveu socialista, tot i que és positiu que Mas "s'expliqui davant dels ciutadans", pensa que ho hauria de fer en un ple al Parlament i no en la comissió d'Afers Institucionals de la cambra catalana com farà. Collboni ha acusat a Mas de "victimisme" i "d'allargar silencis" que, segons el portaveu del PSC, han generat "incertesa" en un cas que exigeix total transparència.


Collboni assegura que si es prova el finançament irregular de CDC, Mas "no podrà al·legar desconeixement" ja que era ell qui tenia "màximes responsabilitats polítiques" al partit quan s'hauria produït, i segons Collboni ens trobaríem en un cas de "robatori de tots els diners dels catalans".

Per acabar, Collboni ha anunciat que el PSC ha demanat la compareixença de la presidenta de la fundació de l'Orfeó Català, Mariona Carulla, al Parlament perquè també "doni el seu punt de vista institucional" sobre els fets ocorreguts.

 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
Ai Senyor! fletxa Barcelona
30 de juliol de 2013, 12.53 h

Hi ha polítics que no saben comunicar-se. Només, com els que pateixen estats de paranoidia, vomiten les seves interpretacions. La diferència està en que a diferència de la patologia, les fan amb prou consciència d'oposició per sistema i per interesos espuris de baixa politiqueria.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
30 de juliol de 2013, 12.23 h

"Jaume Collboni, Portaveu del PSC, acusa HA Mas d'estar realitzant ··" HA amb H?!! Si us plau, mireu-vos-hi una mica en escriure bé. Sembla que treballeu per a l'enemic del Català!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Joanot fletxa Ger de Cerdanya
30 de juliol de 2013, 11.32 h

Aquest dat pel sac "Collboni", o algun avantpassat seu, segur que es deia COLLBONY! Però li feia vergonya tenir un cognom català. Foteu el camp de la nostra Terra!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
mario fletxa barna
30 de juliol de 2013, 09.49 h

#1 Demana perdó al Seat Panda que a mi em va fer un gran servei. Només és un comentari. Crec tens tota la raó. Fotre hòsties no salvarà el nostre País, que és el que estan fent els PCS's, ells si que no fan res de res per salvar Catalunya que la duen sense remei a la gola del llop. Valdria més que callessin.
La ciutadania ja sap el que ha de fer, anem a anys llum dels polítics, quan ells van nosaltres ja en tornem, perquè no tenim res a amagar, les vies són quasi paral·leles, es po... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5

Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Bernat fletxa San Francisco
30 de juliol de 2013, 01.20 h

Aixo els hi han dit els informadors de metodo3.... ojo!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Pepo fletxa Terrassa
30 de juliol de 2013, 00.07 h

Aquests només els queda anar posant el ventilador davant la merda que també els ofega a ells i així ho empastifen tot, a veure si poden salvar algun moble.
Tots aquells que hagin incorregut en corrupció han de pagar el seu deute amb la ciutadania i per tant n´hi haurà per a tots.
Però alhora aquests persegueixen un altre objectiu, que és deixar-nos a tots en mans d´un estado español que acabarà amb nosaltres i amb els mateixos espanyols, sociates inclosos.
Doncs No Sr. Collboni, de c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
30 de juliol de 2013, 00.02 h

En Jaume Collboni hauria de llegir l'article d'en Salvador Cardús a l'Ara d'avui, i posar en pràctica el que s'hi proposa. Aquesta politica gallinàcia i d'atacs ad hominen, sense cap tipus de proposta minimament treballada és avorrida i cansa molt. Si no en sabem més, que pleguin


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
kita fletxa santpe
29 de juliol de 2013, 23.30 h

Collboni: crec que estàs més acabat que un Seat Panda !


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.