directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 09:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Mónica Terribas al @maticatradio

El Grup Godó i Duran i Lleida han perdut la batalla per impedir que Mónica Terribas passi a dirigir el programa líder de Catalunya Ràdio

Comentaris 18  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 14 vots )
carregant Carregant

Tal i com vam explica al directe!cat, Mònica Terribas va rebre una proposta per dirigir el matí de Catalunya Ràdio en un intent de fer una competència més ferma a Jordi Bastè i el seu programa El món a Rac 1. Quant semblava que la resposta estava en mans de l’actual editora del diari ARA, va sorgir un problema afegit, l’entrada de pànic al Grup Godó i de Duran i Lleida que va intentar boicotejar la proposta. Posar Mònica Terribas al capdavant del programa estrella de Catalunya Rádio és un cop massa fort pel Conde de Godó, sempre preparat a lluitar per tal que el seu imperi periodístic sigui majoritari a Catalunya.

Comparteix
   


Etiquetes
La competència és bona, Terribas i Basté un luxe per la ràdio en català

Finalment ha guanyat l’ala sobiranista de CDC, que amb el suport d’ERC han convençut a Mónica Terribas. A partir de setembre la competència farà millor la ràdio en català, Mònica Terribas i Jordi Basté al capdavant dels dos principals programes de ràdio en català tot un luxe.

Ara toca la competència a les tardes, un Bassas amb competència amb en Cuní o quelcom semblant

Seria una bona notícia pel país, tips i cuits del posicionament de Cuní vers el procés sobiranista en que està immers el país. I és que Cuní, amb una actitud inflexible i poruga es resisteix a acceptar els canvis que s’acosten irremediablement i posa bastons a les rodes sempre que pot. D’antologia són les tertúlies unioniostes i destructives del procés sobiranista de 8aldia amb José Antich, Montserrat Nebrera i Juan José López Burniol, per posar un exemple.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#18
5 d'agost de 2013, 14.10 h

#16 Si este comentario lo haces sabiendo que su marido es paralítico eres un hijo de la gran puta, basura inmunda de la humanidad, das asco, bonehead español de mierda, menos mal que especimenes como tu no son mayoritarios. Que Dios impida que tengas prole y si ya tienes hijos los veas en su situación!!! Sino lo sabías, retiro casi todo lo dicho.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Jordi fletxa CATALUNYA
1 d'agost de 2013, 19.39 h

#16 santi-cagalló,la gallineta setmesona del III reich,la rentaxones de l'eva braun,la trinxera sense fons de la wehrmatch,al que li cau sempre el sabó a les dutxes de les ss,CREUS QUE ES MANERA DE PARLAR AIXÍ DE TA MARE?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
1 d'agost de 2013, 18.52 h

Hay que reconocer que la mal folla se lo ha montado bien, lleva toda su vida viviendo del dinero público.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
1 d'agost de 2013, 14.46 h

Mónica Terribas ja molesta molt a RAC--1 a BASTE Tambe molesta a 8TV de JOSEP CUNI Ja no podrá presumi del éxito del triunfo de RAC--1 Ara el Triunfo será altre vegada per el MATI DE CATALUNYA RADIO Gracias a Mónica Tarrides una catalana com una casa de Pages ,, com las que queden poques en el periorisme Català . Tambe Silvia Copulo tindria que ser Directora de TV--3 Ho be fer un bon programa JOAQUIM MARIA PUJAL , ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Fonts fletxa Barcelona
1 d'agost de 2013, 12.38 h

#13 El Grup Godó té mala premsa, però els seus treballadors i opinadors són (en general) força competents. Sí, hi ha de tot, des d'independentistes fins a en De Carreras ;) Però aquesta varietat, que de vegades s'entén com a "traïció a la pàtria", és també marca de la casa. És millor disposar d'opinions contraposades; si sempre escoltem allò que volem escoltar, perdem el món de vista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Català Emprenyat fletxa Les Planes del Montsià
1 d'agost de 2013, 12.34 h

No dubto de la professionalitat de la Terribas. Dubto de la seva tendència política... Qui la va posar al cap davant de TV3? Qui hi va passar pel govern mentre hi va ser? Penseu-hi. TV3 i la 'corpo' encara estan en mans socialistes pels contractes signats a la recent època dels tripartits... A compte de que penseu que venen els ERO que hi volen aplicar? És una manera de renovar plantilla i recuperar el control perdut amb la fi de l'era Pujol...

En canvi tinc seriosos dubtes de l'afirmació... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Fonts fletxa Barcelona
1 d'agost de 2013, 11.39 h

Me n'alegro per la Terribas. Però sobre aquest suposat complot del Grup Godó i en Duran (segur que no hi eren La Caixa i Abertis també?), quines proves en tenim? (Simplement demano rigor periodístic, espero que no em censureu el comentari per això).


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Francesc Vivas Llorens fletxa Sant Pol de Mar
1 d'agost de 2013, 07.37 h

Una gran notícia i encert de Catalunya Radio. Sens dubte, els oients i el país guanyerem amb qualitat informativa d'aproximitat. Felicitats, Mónica...! Èxits.


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Pepo fletxa Terrassa
31 de juliol de 2013, 18.31 h

Per definir com em sento: Ara que des de la marxa d´en Bassas, vaig redescubrir un nou Basté matinal, amb les lleganyes del llevar-me i les estones de cotxe durant el matí, s´obre un dilema davant meu, doncs per res del món (el món he he he), em vull perdre la fera ferotge de la Terribas al Matí de Catalunya Ràdio no al MCR definició absurda d´aquests dos darrers anys, per un programa que no per (federalista) sinó per pesat ere inaudible.
Hauré d´anar posant les banyes a una i a l... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
31 de juliol de 2013, 17.54 h

Basté, el requetè, nomes per espanyolistes de la colla del torcido Condecito de Godó del Caudillo i la subvenció convergent, té els dies comptats, com el Sandrito el chorizin del condecito de Godó del Caudillo, i per cert, com es que el delinquent comú i família Jose Luis Nuñez y Navarro encara no ha entrat a presó amb la seva família de lladres? Justícia nomes es una estafa, que castiga als pobres i fa que els delinquent visquin com reis; I la Fiscalia a Catalunya com es que prote... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.