directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 12:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La caverna mediàtica atia la violència contra el dret a decidir

Les pintades a la façana de el Punt/Avui no són cap casualitat, forma part del joc brut contra la democràcia que vol exercir la majoria dels catalans, davant la manca d’argument, atien la violència

Comentaris 22  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

La caverna mediàtica dels grans mitjans acompanyada de la fatxenderia de diferents digitals nascuts per mentir sobre Catalunya i amb el suport d’alguns mitjans catalans tous amb els insults que patim els catalans i catalanes deixen l’escenari perfecte pels objectius marcats. Els grans mitjans de la caverna, el Mundo, La Razón, ABC i les televisions privades juntament amb les més ultres es dediquen a intoxicar, mentir, presentar els catalans com una colla d’energúmens que es passen el dia plorant i pidolant. Els mitjans més radicals hi posen la cullerada d’allò que els grans no s’atreveixen però que abonen, en un clar intent d’introduir la violència en l’escenari del dret a decidir, a manca d’arguments cal atiar la por i l’amenaça de la violència. La manipulació del dibuix d’en JAP n’és una prova més i les informacions sobre la pintada insultant a la seu del diari El Punt una mostra d’aquesta estratègia de la caverna
Captura d'un dels mitjans de la caverna
Captura d'un dels mitjans de la caverna

Comparteix
   


Etiquetes
Assumir un fals error porta conseqüències

Caure en la trampa de sentir-se culpable com ha fet el diari El Punt/AVUI és un greu error, i més quant en cap cas la vinyeta d’en JAP no insulta als morts i familiars de les víctimes de l’accident. Ara la caverna en vol més, és ara que toca ser valents i explicar les coses i dir amb tota la força estem amb tu JAP.

La Voz de Barcelona: “Atacan la sede barcelonesa de ‘El Punt Avui’ tras publicar la polémica viñeta”

Ni condemna, ni res per l’estil, incitació a la pintada per publicar una vinyeta que critica la Marca Espanya i el model espanyol de nous rics. Aquest tractament és el que avui prolifera a les capçaleres mediàtiques espanyoles, o com l’altre expert en insultar-nos cada dia com el periodista Hermann Tertsch que acusa al diari català de ser Nazi, o mitjans catalans que no dubten en fer-se ressò d’aquestes acusacions sense cap condemna als atacs.

Convertir el no de Catalunya al sostre de dèficit en una incitació a l’odi contra els catalans

És el que han fet avui la majoria de televisions espanyoles per explicar el posicionament del conseller Mas-Colell en contra del sostre de dèficit assignat a Catalunya. Alguns dels periodistes inciten clarament a l’odi contra els catalans en la manera com enfoquen el posicionament català.

La caverna mediàtica converteix fins i tot una baralla entre veïns o una discussió de transit en un atac independentista contra els unionistes

Ho hem vist en les darreres setmanes, partits com Ciutadans i Partit Popular converteixen una baralla de veïns en un atac d’independentistes contra els seus afiliats, tant sols que un d’ells parli català ho expliquen com un atac i els mitjans de la caverna i aposten, desprès ja no s’han sap res mes. Una pintada o dibuix urbà és converteix en l’atac d’una nova terra lliure que mou els fils contra els unionistes, o una discussió d’escala de veïns també es converteix en un atac independentista i sectari, juguen en foc i atien l’odi perquè saben que és l’única arma que tenen per intentar boicotejar la voluntat democràtica i majoritària dels catalans.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#22
Ll.B. fletxa Vallès Oriental. Països Catalans
6 d'agost de 2013, 12.15 h

Si no volen que ens riem que posin un altre eslogan.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Jordi fletxa CATALUNYA
3 d'agost de 2013, 09.59 h

#20 Te gràcia el gosset feixista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
anto33 fletxa montcada i reixac
3 d'agost de 2013, 02.02 h

#15 Vosotros sois los fascistas,porque celebráis los ataques contra "l'espanyolam".


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Emili fletxa TERRASSA
2 d'agost de 2013, 20.34 h

El Punt AVUI, FEU MOLT BONA FEINA, endavant malgrat tot. En JAP i també tot l'equip que teniu del ram de l'acudit, són genials. Mai hi he vist befa punyent i sí crítiques molt reals. Crec que els que mouen això ja tenen por del referendum i els convé empastifar Catalunya encara més. MOLTES GRÀCIES PER EXISTIR, malgrat les dificultats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Marcel fletxa Vilafranca del Penedès
2 d'agost de 2013, 13.08 h

#7 Home, parlar de que als mitjans catalans hi ha unanimitat en el discurs.....Jo més aviat diria a l'inrevés de premsa catalana n'hi ha d'independentista i que no ho és (La Vanguardia sense anar més lluny o La Razón que s'edita aquí) de dretes i d'esquerres. Però em pots dir un sol diari madrileny a favor del dret a decidir dels catalans?
I a mi que em perdonin SI que es pot parlar de caverna quan surten missatges absolutament falsos continuament sobre suposades persecucions lingüísti... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Joanot fletxa Ger de Cerdanya
2 d'agost de 2013, 12.48 h

Encara no heu posat fre als comentaris dels feixistes espanyols? No és una diari CATALÀ aquest? I doncs...? No em digueu que això forma part del joc democràtic, perquè, si ha de ser així: A LA MERDA AQUESTA DEMOCRÀCIA DE CAN PIXA!
Què és aquest llibertinatge que permet el feixisme/nazisme sense immutar-se? Els temps del dictador ja han passat..., o no...?
Això és una guerra d'insults! És un desastre de barri baix! Si us plau, publiqueu la notícia i llestos.
Per altra banda, no ten... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
2 d'agost de 2013, 12.40 h

Comunicado de la Resistencia :

a los españoles:
desde la Resistencia al invasor español,luchamo s por el reconocimiento del derecho a decidir de todos los pueblos que han pensado en su INDEPENDENCIA,q ue quieren ser libres,que no se sienten españoles,que quieren tener un futuro independiente y sin coacciones por parte del fascismo español del psoe y pp,upyd,etc
iNSTAMOS a los que se consideran españoles,a permitir,a tolerar,con mente abierta,que por fin,los pueblos puedan decidir sobre su... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Jordi fletxa CATALUNYA
2 d'agost de 2013, 09.55 h

#14 Te gràcia el gosset feixista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
anto33 fletxa montcada i reixac
2 d'agost de 2013, 05.02 h

¿"Baralla de veins"?¿ASÍ DENOMINÁIS LOS ATAQUES A LOS PARTIDOS OPUESTOS AL CATALANISMO?¿Pero cómo podéis tener tanta cara?A ver si os dan más,que ya os tocaba recibir después de todo lo que vuestras juventudes hitlerianas y camisas negras(CUP) LLEVAN TIEMPO HACIENDO.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 32
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Jordi fletxa CATALUNYA
2 d'agost de 2013, 00.24 h

#7 Per això volem un referendum,per tenir clar de qui costat està la majoria i acceptar la seva voluntat,això és la democràcia,no en teniu a espanya d'això?


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.