directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 07:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

La PAH rere l'aval de 50 diputats per recórrer la llei antidesnonaments

LA Plataforma d'Afectats per la Hipoteca demana l'aval de 50 diputats per poder presentar un recurs contra la llei d'antidesnonaments per inconstitucional

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca reclama l'aval de cinquanta diputats ja que necessita el seu suport per poder presentar un recurs d'inconstitucionalitat contra la llei antidesnonaments. Ada Colau, portaveu de l'organització ho ha explicat així davant les portes del Tribunal Constitucional. La portaveu de la Plataforma ha assegurat que ja s'han posat amb contacte tots els partits polítics que tenen representació parlamentària per tal de demanar-los que s'adhereixin al recurs i els donin el seus suport. La PAH denuncia que aquesta llei va acompanyada de sis motius d'inconstitucionalitat, com a mínim, que vulneren els drets fonamentals dels ciutadans.

© @acn

Comparteix
   


Etiquetes

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca demana a tots els partits polítics amb representació parlamentària que els seus diputats els donin l'aval per a poder presentar un recurs d'inconstitucionalitat contra la llei antidesnonaments. Segons la Plataforma aquesta llei inclou com a mínim sis punts que vulneren la constitució, i els calen 50 avals de diputats per a poder recórrer-la. La portaveu de la PAH, Ada Colau, ha explicat avui des de les portes del Tribunal Constitucional que ja s'han posat en contacte amb tots els partits polítics catalans i que esperen aconseguir els suficients avals per presentar el recurs.

 

Des de la PAH, es considera que la voluntat de la societat civil amb aquest recurs és la de donar resposta i oposar-se a una llei que "no recull les demandes de mínims exposades per la ILP i perpetuen la condemna de les famílies a un patiment inadmissible i a la exclusió social". La PAH dóna aquests arguments en la missiva que dirigeix els diputats on també els vol recordar que la Iniciativa Legislativa Popular impulsada per la plataforma exigia la moratòria dels desnonaments, la dació en pagament amb caràcter retroactiu i el lloguer social i que aquestes peticions van rebre l'aval de més d'1.400.000 signatures per part del conjunt de la ciutadania. Així doncs la plataforma demana als diputats que els donin el seu suport, acció que “respon a principis bàsics de la democràcia, de la protecció i de defensa dels dret humans, i dels drets fonamentals de les majories socials d'aquest país".

 

La PAH la llei antidesnonaments comporta un seguit de condicions per a mantenir l'habitatge que no deixen cap cap marge a la interpretació, vulnera els drets del nen i els discrimina per edat, presenta inconcrecions en la constitució del fons social de l'habitatge, vulnera la tutela judicial efectiva, viola el principi d'igualtat de mecanismes processals i als recursos establerts per la llei i promou un mecanisme més ràpid d'execució que provoca una major indefensió.

Per aquests motius, des de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, demanen el suport dels diputats al seu recurs d'inconstitucionalitat abans del 16 d'agost, quan expira expira el termini per presentar el recurs davant del Tribunal Constitucional. Pel moment la PAH ja compte amb el suport dels diputats d'Esquerra Republicana, Esquerra Plural i Compromís.

 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
9 d'agost de 2013, 16.09 h

#5 Quizas tu te creas tus propias mentiras,pequeña puta impotente,de hecho eso es lo que te salva la vida,si tuvieses dignidad ya nos hubieses librado de tu puta mierda de chiste de vida.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Resolt fletxa Catalunya
8 d'agost de 2013, 12.22 h

#5 No et fa vergonya mentir tant?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9

Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Pepo fletxa Terrassa
8 d'agost de 2013, 00.33 h

#1
Vegileu amb aquest paio perquè es creu portador de la veritat absoluta i que es preparin els liders de DN, perquè aquest els atropellarà quan els passi per damunt amb les seves armes intel.lectuals.
Ara, que potser amb l´empanada que porta, aquestes armes intel.lectuals acabaran explotant-li el cap, de tant que "l´estruja", i les tres o quatre neurones que li queden perquè encara no han fugit de l´embafada SS de la que en fa gala aquest individu, doncs van funcionant cada vegada pit... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
F. Otetes fletxa CALIFATO DE CAGALUÑISTÁN
7 d'agost de 2013, 20.42 h

Javi, mira que creo que se te ha pasado el post Nº 5


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
7 d'agost de 2013, 20.41 h

#2 ¿Cuanto te pagan para atacar las noticies de ciertas tendencias? ¿Te sale a cuenta escribir tantes gilipolleces? ¿Puedes dormir bien por las noches?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
F. Otetes fletxa CALIFATO DE CAGALUÑISTÁN
7 d'agost de 2013, 20.40 h

Xavier Rodríguez Figueres
#3 Vete a rezar al Valle de los Caídos, tu casa?
--------------------------
RECIBIMIENTO A FRANCO EN BARCELONA

http://www.youtube.com/watch?v=BJOeVXxnByg

Lógico agradecimiennto al que estuvo induustrializando CAGAluña durante 40 años con el dinero de todos los españoles: Seat, Pegaso, Ebro, etc,etc,etc...

Concretamente 40 de cada 100 pesetas de todos los españoles iban a parar allí.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
7 d'agost de 2013, 20.38 h

#3 Vete a rezar al Valle de los Caídos, tu casa?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
F. Otetes fletxa CALIFATO DE CAGALUÑISTÁN
7 d'agost de 2013, 20.34 h

Y lo hacen sin darse cuenta de cómo ya está el independentismo CAGAlán intentado asociar a Teresa Forcades con la PAH y Colau y resaltar el ¡¡¡QUÉ GUAIS y solidarios somos!!!!
Sobre todo, viene bien, cuando estás diciendo que te inventas un país porque al que perteneces "te roba" siendo una comunidad principalmente receptora DATOS OFICIALES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
F. Otetes fletxa CALIFATO DE CAGALUÑISTÁN
7 d'agost de 2013, 20.31 h

Como siempre, veo a los borregos actuar y ME PAR.TO LA PO.LLA de cómo, por ser unas pobres víctimas de la propaganda y la manipulación izquierdosa y separata (para eso sí es buena la izMIERDA y los sepratas, los mejores), apedrean aplaudiendo con las orejas sus propios tejados como les han enseñado a hacer los que piensan por ellos.

Son más guais, o eso se creen:

¡¡Papeles para todos!!... Toooooooooma empleo precario y mataros por los empleos con inmigrantes con muchísima más capaci... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.