directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 12:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ana Pastor exigeix tallar ella les cintes malgrat els retards que provoca

Diverses obres acabades, resten a l'espera, i no s'obren al trànsit degut als problemes d'agenda de la ministra Ana Pastor

Comentaris 33  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

La ministre de Foment Ana Pastor, no troba cap forat a l'agenda, i manté tancades carreteres catalanes acabades perquè no troba data per inaugurar-les. És el cas de les obres de l'A-27 a Tarragona, i de l'enllaç entre la N-II i l'AP-7 a Fornells de la Selva. Després de sis anys de construcció, s'ha acabat el primer tram de l'A-27 entre Tarragona i el Morell. Han estat molts anys d'espera i inseguretat, ara l'obra està 100% acabada però no s'obra la circulació perquè que la ministra de Foment, Ana Pastor, no troba un dia a la seva agenda per fer-ne la inauguració. Així doncs, la societat catalana i sobretot els veïns tarragonins, resten a l'espera de que la ministra trobi un moment per venir a tallar les cintes de la construcció. El mateix passa en el cas de les obres d'enllaç entre la N-II i l'AP-7 a fornells de la Selva. Es tracta d'unes obres totalment acabades on només falta el vistiplau de Foment, i resten tancades al trànsit perjudicant a la gent que hi circula a l'espera del vistiplau.

Ana Pastor, ministra de Foment
Ana Pastor, ministra de Foment

Comparteix
   


Etiquetes

Més de sis anys en obres, i esperant carretera

 

La subdelegació del govern central a Tarragona va assegurar que la inauguració del tram de l'A-27 entre Tarragona i Morell està condicionada a l'assistència de Pastor, i va assenyalar que una possible data podria ser el proper dimarts 13 d'agost. Es tracta d'una inauguració que s'hauria d'haver dut a terme fa una setmana, però els portaveus continuen insistint en que la inauguració es realitzarà aviat, mentre subdelegació ha admès que potser haurien d'esperar dins a la primera setmana de setembre.

 

Sembla ser, que un cop més, el Govern espanyol ens deixa de banda, i posa per davant moltes altres prioritats abans que inaugurar un tram de carretera que uneix el port de Tarragona amb el polígon petroquímic nord, que és clau per l'economia del territori. No podem permetre que un obra tan necessària com aquesta, que s'ha tardat el doble del previst en acabar-la, i que per fi està completament llesta per ser utilitzada no es pugui obrir al públic pel simple fet de que la ministre té temps per inaugurar-la. El territori està indignat, i amb motiu, ja que s'allarga l'espera per posar aquesta via en marxa, ruta que permet grans relacions comercials entre les instal·lacions portuàries i les comarques lleidatanes en l'àmbit agroalimentari, i per altra banda, pel sector químic, sector de gran importància en aquest territori.

 

Indignació del poble Tarragoní

La població i sobretot el sector empresarial es reiteren assegurant que no és necessari que vingui la ministra. Segons Antonio Belmonte, president de la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona, “no és lògic que una obra que arrossega tants retards, i per la que s'ha treballat també durant els caps de setmana sense pausa, ara calgui esperar a que la ministre trobi un forat a l'agenda”. Les institucions Tarragonines compareixen aquesta opinió. Carles Castillo, tinent d'alcalde de Territori de l'Ajuntament de Tarragona ha assegurat que "És una falta de sensibilitat i d'educació que la infraestructura estigui paralitzada perquè la ministra no pot venir". En aquest sentit, l'Ajuntament enviarà una carta per exigir explicacions del govern aquesta mateixa setmana.

Fornells també a l'espera

Un altre cas indignant és el de les obres d'enllaç entre l'actual N-II i l'AP-7 a Fornells de la Selva. Les obres estan acabades, a l'espera del vistiplau del ministeri de foment, per poder-ne obrir la circulació. Les obres s'han acabat a finals de juliol com Acesa havia previst, però com que la ministra Ana Pastor no ha donat al sí, es resta a l'espera per a l'obertura.

Es tracta d'un tram de menys d'un quilòmetre que connecta ambdues carreteres, i completament acabat. Per el moment però els cotxes han de continuar desviant-se just abans de l'obra, i dirigir-se cap al polígon de Fornells o cap a la variant se Sant Daniel. El retràs en aquesta obertura posa en perill als ocupants dels vehicles que circulen per aquest tram, ja que la situació actual és més complicada i perillosa que l'enllaç nou encara no inaugurat.


 


 

 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#33
maria jesús fletxa La Garriga
9 d'agost de 2013, 17.53 h

Les dono per inaugurades i cinta tallada. A pasar tot hom.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
9 d'agost de 2013, 17.19 h

Fàcil solución,se apartan los pilones y todo el mundo a pasar por ahí.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Manel fletxa Agramunt
9 d'agost de 2013, 16.57 h

Quina barra!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
9 d'agost de 2013, 12.39 h

INSTAMOS A LAS AUTORIDADES NACIONALES CATALANAS,AL IGUAL QUE APROVECHAMOS PARA HACERLO CON OTRAS AUTORIDADES ,COMO LA DE EUSKALHERRIA,GALIZA,CANARIAS,ETC,.PARA QUE REDOBLEN LOS ESFUERZOS CON VISTAS A CONSEGUIR ,EN EL MAYOR PLAZO POSIBLE DE TIEMPO,QUE ESTA GRAN CANTERA DE DEPORTISTAS PUEDAN COMPETIR EN PRUEBAS INTERNACIONALES DEFENDIENDO LOS COLORES DE SUS NACIONES,QUE HOY DIA,SIGUEN OCUPADAS POR EL ESTADO ESPAÑOL.
RENOVAR ,UNA VEZ MAS,DESDE LA RESISTENCIA,NUESTRA APUESTA FIRME Y SIN FISURAS ,P... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
Ll.B. fletxa Vallès Oriental. Països Catalans.
9 d'agost de 2013, 12.38 h

" mentre subdelegació ha admès que potser haurien d'esperar dins a la primera setmana de setembre" ----------> NO ES QUE LA MINISTRA DE FOMENT NO PUGUI ATANSAR-SE UN MATÍ A TALLAR LA CINTA. TOT ES QÜESTIÓ DE CALENDARI POLÍTIC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
9 d'agost de 2013, 12.37 h

FELICIDADES A GIBRALTAR POR LA ADMISION EN LA UEFA,GRACIAS A LOS SEÑORES DE LA UEFA POR TENER SENTIDO COMUN Y GANAS DE ACABAR CON UN CONTENCIOSO QUE DURABA DEMASIADAS DECADAS,A PARTIR DE AHORA GIBRALTAR PODRÁ JUGAR EN COMPETICIONES DE CLUBES Y SELECCIONES NACIONALES,QUÉ ALEGRIA,GRACIAS A TODOS LOS QUE HABÉIS HECHO POSIBLE PARA QUEESTE SUEÑO QUE SE HAGA REALIDAD
FELICIDADES !!! ENHORABUENA, GIBRALTAR !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
mario fletxa barna
9 d'agost de 2013, 09.20 h

#25 Si, qui paga mana, els catalans som els "paganos" doncs apa a inaugurà s'ha dit. Aquesta subpersona de fomento està cagada de POR pel que puguin dir-li o fer-li els catalans, jo també estaria preocupat si fos tan inútil com ELLA. NO és una humiliació, és una "cagalera"


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Toni fletxa Ripoll
9 d'agost de 2013, 09.01 h

Aixó te fácil solució, es fa com van fer els Bergadans amb la variant d'Avià. van dir que ells l'inaugurarien el dia tal, i el conceller de torn ja va trovar el forat a l'agenda ja


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
9 d'agost de 2013, 06.53 h

paga mana.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
La independencia de Cataluña según un vecino de Hospitalet de Llobregat fletxa "con la independencia Catalunya subiría como un cohete"
9 d'agost de 2013, 01.19 h

http://www.youtube.com/watch?v=FCFZ1jtgHkg


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.