directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 16:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Navarro no se’n surt

El primer secretari assumeix que els díscols del PSC seran a la Via Catalana per la Independència i repta els crítics del partit a enfrontar-se amb ell en un congrés del PSC.

Comentaris 14  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

(ACN).- En una entrevista a l'ACN, el líder dels socialistes ha esperonat als díscols amb la direcció de la formació, i especialment aquells que tenen més rellevància mediàtica, a enfrontar-se a ell en un congrés o un consell nacional. "Que portin la seva proposta diferent pel partit i la confrontarem democràticament", ha dit Navarro. El socialista, a més, retreu que tot i que han aparegut diverses plataformes internes de crítics, "són sempre els mateixos però van canviant el nom". Navarro, a més, té assumit que de cara a la Diada "és possible" que alguns dels crítics participin a la Via Catalana, on el partit no hi assistirà. El PSC no preveu cap sanció pels socialistes si hi van.

Comparteix
   

Navarro vol sotmetre al dictamen general dels socialistes les propostes dels díscols.


Per Navarro la millor manera de contrastar les idees que hi ha per enfocar el partit és que els que “Si tenen una altra proposta diferent pel partit, que les expressin en el proper congrés o en el proper consell nacional, que es debati i que es pugui confrontar democràticament", i afegeix  "No els hi demano res que jo no hagi fet. Jo de vegades m'he quedat en minoria al llarg de la meva militància al partit", ha explicat Navarro, convidant als díscols a "fer el mateix" i sotmetre al dictamen general dels socialistes les seves propostes.

Enrocat en la vella fórmula de control de l’aparell

En aquest sentit, Pere Navarro ha considerat "curiós" que alguns dels més crítics amb la seva direcció tenen "un relleu mediàtic molt important", però en canvi, als òrgans interns del PSC "on s'expressa la democràcia del partit" la militància acaba donant suports molt majoritaris a la cúpula actual i les seves polítiques. "Per tant, el conjunt del partit té una línia molt clara, que és la que defensem", ha sentenciat Navarro.

Bufetada a Nadal i Tura

Navarro també ha retret de nou que alguns dels crítics més visibles als mitjans de comunicació "havien tingut responsabilitats al partit i no van fer en el seu moment el que ara prediquen". A més, Navarro dubta de la seva capacitat real d'adhesió entre les bases del PSC. "És veritat que hi ha determinats grups crítics, però sempre són els mateixos que van canviant el nom de les plataformes", ha explicat, tot afegint que "és legítim que expressin opinions crítiques amb la direcció, però també ho és que defensin la línia general quan el partit s'ha expressat democràticament". "Això seria bo pel partit i per la societat catalana", ha sentenciat.

 
La Via Catalana, un malson per Pere Navarro

D'altra banda, Pere Navarro ha descartat que el PSC "participi com a partit" en la Via Catalana que Òmnium i l'ANC estan preparant per l'Onze de Setembre. "Jo crec que en aquestes condicions, el partit no es pot involucrar en una activitat que serveix per dividir-nos", ha dit. Tot i això, el socialista té assumit que alguns dels crítics acabaran participant i per això diu que "és possible que alguns companys que estan a favor d'una consulta, com ho estic jo, diguin que es pot participar a la cadena humana, que no s'ha de deixar el carrer només per ells...".

 
El PSC no sancionaran als socialistes que participin a la Via catalana

Amb tot, Navarro ha volgut recordar-los que "el Concert per la Llibertat era per la independència", malgrat haver estat convocat amb el dret a decidir com a rerefons argumental. I és per això que, tot i que no preveu cap sanció si hi van, considera que els socialistes no tenen cabuda a la Via Catalana. "Si volen fer una cadena, que no dissimulin, que diguin que és per la independència i que la gent que hi vagi sàpiga a què va", ha conclòs en aquest sentit.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#14
Emili fletxa TERRASSA
12 d'agost de 2013, 18.17 h

PERE ! ! ! ! Estàs canviant el significat de PSC. Ja sembla que vulgui dir Partit Sense Criteri


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
JM fletxa Si
11 d'agost de 2013, 01.50 h

Al final aquest home farà bo l'acudit del Polònia en el museu on el guia els explica als visitants que aquest paio va arribar a influir en el nostre llenguatge, com per exemple:

- La expressió "fotre's una hòstia" que en el futur es dirà "fotre's un pere navarro"


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Pilar Alegret Robredo fletxa Etxarri-Aranatz
10 d'agost de 2013, 18.09 h

És cada cop més patètic aquest personatge!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
10 d'agost de 2013, 00.08 h

#10 Tambien a comunistas,españolistas fascistas,juancarlistas....vamos que el último que apague la luz...obreros en el psc?como no sea la mujer de la lipieza!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 25   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Karlangas fletxa Terrassa - Vic Bobónica en 1714 (traidora a Cataluña)
9 d'agost de 2013, 23.25 h

El Sr.Navarro lo que tiene que hacer es expulsar a los pequeños burgueses catalanistas y todo lo que acabe en ista, enfrentarse a los nacionalistas y hacer políticas de izquierdas quizás de esa manera la clase obrera volverá a confiar en el PSC y a votar los.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 29
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Pepo fletxa Terrassa
9 d'agost de 2013, 18.44 h

Jo aconsello en Navarro, que promogui un Congrés extraordinari del psc-PSOE, cap a l´octubre d´enguany. Bàsicament el que hi veuriem seria com pateix una escisió important d´un 35/40% aproximadament i així els sociates que restin al partidet (psc), es podrán passar al partit (PSOE), quan des d´España pretenguin tornar a presentar-se com a "Federación Catalana del PSOE".
Això els deixaria clar amb ells amb qui compten i a nosaltres amb qui no hem de comptar.
El tema d´ICV darreramen... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
La independencia de Cataluña según un vecino de Hospitalet de Llobregat fletxa "con la independencia Catalunya subiría como un cohete"
9 d'agost de 2013, 17.23 h

http://www.youtube.com/watch?v=FCFZ1jtgHkg


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
F.OTETES fletxa CALIFATO DE CAGALUÑISTÁN
9 d'agost de 2013, 14.41 h

CALIFATO DE CAGALUÑISTÁN, ELS NOUS CAGALÁNS, EL NOU ESTAT LLIURE DEL MAGREB
Los datos estadísticos son demoledores. En los últimos 10 años, Cataluña ha pasado de tener 30.000 inmigrantes musulmanes a tener más de 400.000. Hoy la población musulmana supera el 20% en numerosas localidades de la comunidad autónoma. Los musulmanes marroquíes, argelinos y paquistaníes se estructuran en torno a 201 mezquitas, 200 oratorios y 19 madrazas.
Nada de esto habría ocurrido sin la entusiasta col... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 32
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
9 d'agost de 2013, 12.36 h

Navarro, fill, que no te'n adones?

Que una cosa és ser immigrant (o fill de) i altra ser imbècil?

Que una cosa és ser català i altra ser com tu?

Acabaràs esquilant figues de pala, sigui dit amb tot l'afecte personal.


Valora aquest comentari:   votar positiu 34   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Ambrosio fletxa EL ALCALDE DEL PUEBLO
9 d'agost de 2013, 12.11 h


A ese #2 que en realidad se llama LUIS MUR "PAREDES" , paisano mio, no le hagais mucho caso, catalanes, que està como una chota. En el pueblo sabemos que una enfermedad muy vergonzosa le ha estropeado los sesos. Pero no le culpeis, que él no tiene la culpa, el pobre, porque no es muy hombre, que digamos.

En el pueblo hay dos teorias, los unos dicen que se contagió al nacer, porque su madre era el putón del pueblo, que se lo hacia con cualquier pordiosero zaparrastroso.

Otros dicen que... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.