directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 08:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Vic i Tarragona avancen cap a la independència

Vic, Tarragona i altres indrets catalans organitzen aquest cap de setmana cadenes humanes per preparar-se per la Via Catalana de l'Onze de setembre

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Les Assembles Territorials de l'ANC a diversos indrets de Catalunya organitzen aquest cap de setmana diverses cadenes humanes que utilitzaran com a un assaig per preparar-se per la Via Catalana cap a la independència d'aquest Onze de Setembre. Així doncs, Tarragona, Vic, Castelló d'Empúries, Palafrugell i Saldes, són els indrets on es realitzaran cadenes humanes aquest cap de setmana. Amb aquests assajos els diversos municipis ja es van posant les piles per participar a la gran cadena humana que recorrerà Catalunya des de El Pertús fins Alcanar. Aproximadament 400 km de cadena que només seran possibles d'omplir amb la participació de tota la ciutadania catalana. Pel moment, les inscripcions són tot un èxit, amb més de 300.000 inscrits, però les viles catalanes i l'ANC continuen treballant perquè la Via Catalana surti a la perfecció, tingui un gran ressò internacional, i arribi arreu l'anhel de llibertat del poble català.

 

Cartell "En defensa pròpia"
Cartell "En defensa pròpia"


Cartell de la cadena humana a Tarragona
Cartell de la cadena humana a Tarragona

Comparteix
   


Etiquetes

Vic cap a la independència

 

L'Assemblea Territorial de l'ANC a Osona ha organitzat un assaig per el proper dia 11 de Setembre aquest diumenge 11 d'agost a partir de les 10 del matí. Aquesta cadena humana, que té com a lema “En defensa pròpia” anirà des de la Casa del Museu Verdaguer de Folgueroles fins al monument d'aquest mateix poeta a Vic. Es tracta doncs, d'una cadena d'aproximadament 7 quilòmetres, i que comptarà amb 6 punts de concentració. Tothom que vulgui participar-hi només caldrà que es dirigeixi a un dels 6 punts de concentració, i a partir d'allà es repartirà la gent entre els diversos trams. Els punts de concentració d'aquesta cadena seran la Plaça de Cal Rei de Folgueroles, la casa Nova dels Frares, el Pont d'En Bruguer, el col·legi Guillem de Montrodon, el Seminari i l'escultura de Verdaguer.

 

Aquest assaig per la Diada, no consistirà només d'una cadena humana sinó que durant el seu recorregut hi haurà diverses activitats de caire cultural com la lectura de diferents fragments de l'obra de Verdaguer amb la participació de la poetessa i rapsoda Anna Maluquer i l'actor Lluís Soler. Quan la cadena humana estigui completament enllaçada, s'ha previst que sigui el voltant de les 12 del migdia, una salva indicarà l'inici del Cant dels Segadors, cantat pel participants de la cadena. Finalment a la 13:00, es posarà fi a l'assaig amb els parlaments de Carme Forcadell, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Jaume Marfany, vicepresident de l'Assemblea i Jordi Ponsa, coordinador de l'ANC de Vic.

 

Vic no són els únics, Tarragona, Castelló d'Empúries i Saldes també!

 

L'Assemblea Territorial de l'ANC a Osona no és l'única que organitza una cadena humana aquest cap de setmana, sinó que al llarg de territori se'n realitzaran algunes més.

 

Un exemple és a Tarragona, on aquest dissabte 10 d'agost a partir de les 7 del vespre es durà una cadena humana al llarg de la ciutat. Aquest assaig de la Via Catalana anirà des del Pla de la Seu fins a la Plaça de la Font de Tarragona.

 

Castelló d'Empúries també és un altre dels indrets on es podrà participar en una cadena humana i comptaran amb la intervenció de Carme Forcadell un cop finalitzat l'acte. I per acabar, un dels altres indrets on hi haurà una cadena humana aquest cap de setmana, i el més curiós de tots, serà dalt del cim del Pedraforca a Saldes, on també es realitzaran assajos de la Via Catalana.

 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
11 d'agost de 2013, 13.21 h

Aquesta vegada lo que ban fer malament els partits politics Independentistes cuan no ban volguer fer la Coaliccio independentista , alla va falta LA UNITAT INDEPENDENTISTA Ara EL POBLE CATALÀ ha fet lo imposible ha conseguit aquesta GRAN UNITAT INDEPENDENTISTA Tots junts per una CATALUNYA LLIURE I CATALANA . Ami nomes me molesta volguin fer Oficial la LLengua Castellana quina perdua de temps será si tornen hafer oficial la llengua que FRANCO VA FER OFICIAL ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
11 d'agost de 2013, 01.16 h

#3 Atento,pequeña puta impotente,que le diras a tu macarra si pierdes el tiempo aquí el lugar de atender a los guiris borrachos en los lavabos del maremagnum?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Resolt fletxa Catalunya
10 d'agost de 2013, 20.53 h

#3 Què descrius, el teu Reino? Més paràsit que l'imperi espanyol poca cosa hi ha hagut al món. I mira que és llàstima amb tot el que vau arribar a tenir i no saber-ne treure profit. Així ho vau perdre: per incompetents i capsdebou.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
F.Ibló fletxa estat esPPanyol = FANFARRONERIA INCOMPETENT, ENGANY, CORRUPCIÓ = simulacre d’estat de dret = paròdia esperpèntica de democràcia
10 d'agost de 2013, 20.20 h



#3 LUIS MUR = F.OTETES, ja sabem que el teu pare et DONAVA PEL CUL cada vespre, perquè no gosava tirar-se la putarra de la teva mare, a causa de la sífilis. Però això no justifica que tu siguis una GALLINETA COVARDA cagada de por que fuges cada vegada que jo et cito. Però un dia (potser més aviat del que et penses) NO PODRÁS FUGIR...

ARRIEROS SEMOS Y POR EL CAMINO NOS ENCONTRAREMOS...


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
F.OTETES fletxa CALIFATO DE CAGALUÑISTÁN
10 d'agost de 2013, 10.18 h

Mario
-----------------
Sí, sois una aldea y una histórica mierda pinchá en un palo PARÁSITA, sí...
Y parece que eso vais a seguir siendo unos cuantos siglos más....


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 19
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
mario fletxa barna
10 d'agost de 2013, 10.06 h

Som un POBLE collonut! ENDAVANT COMPANYS, l'assaig fa que l'ACCIÓ surti perfecte i això els catalans ho sabem fer molt i molt bé. La nostrta UNIÓ vens tots els OBSTACLES!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
La independencia de Cataluña según un vecino de Hospitalet de Llobregat fletxa "con la independencia Catalunya subiría como un cohete"
9 d'agost de 2013, 17.10 h

http://www.youtube.com/watch?v=FCFZ1jtgHkg


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.