directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 20:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La loteria espanyola de Nadal ens costa 120 milions d’euros a l'any

Són els diners que Catalunya tindria per obres socials si els 440 milions d’euros que els catalans es gasten a la grossa espanyola se’ls gastessin a la Grossa catalana

Comentaris 34  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

El “guru” de la loteria espanyola i propietari de l’administració de Sort, Xavier Gabriel, s’ha equivocat, la seva airada reacció, generar dubtes sobre si es pagaran els premis, o l’actitud quasi virulenta contra la proposta, demostren la seva inseguretat. La loteria espanyola té un aire confiscador evident, cap dels beneficis que la loteria espanyola treu de Catalunya torna amb claredat al nostre país, tant sols que la gent agafi l’esperit solidari i reparteixi més equitativament la despesa en loteria, qui hi guanyaria seria el país i la gent amb més necessitats. Si en lloc de comprar un dècim de la loteria espanyola (20.-€) aquesta que diu vendre amb prepotència en Xavier Gabriel s’inverteix en la “grossa catalana” Catalunya hi guanya,  per cada euro invertit a la loteria catalana, 30 cèntims es queden per millores socials, per cada euro invertit a la loteria espanyola, zero de retorn a Catalunya.



Comparteix
   


Etiquetes
La Loteria espanyola en caiguda lliure

Segons les darreres dades fetes públiques la crisi i el nou impost sobre els premis superiors a 2.500.-€ han comportat una davallada en la venda de les loteries espanyoles, per primer cop en molts anys l’estat ha reduït els ingressos per aquest concepte. Ara és un bon moment per llençar la grossa catalana.

Xavier Gabriel pot dir missa i anar a la lluna, però aquest any vendrà menys dècims de la loteria de Nadal que l’any passat

És una clara evidència que la sortida de la grossa catalana farà davallar la venda de loteria espanyola,  si resulta que fins i tot és més fàcil que et toqui la loteria catalana que l’espanyola, perquè regalar diners a Espanya.

El Govern del PP preveu privatitzar la loteria espanyola

La crisi ho ha retardat, però el futur dels diners invertits en loteria espanyola acabaran en mans privades, i pocs dels diners d’aquesta loteria acabaran anant a la millora dels serveis socials i menys encara a Catalunya.

Tants sols que la meitat dels diners invertits en loteria espanyola es traslladin a la grossa catalana, augmentarà el benefici social d’aquest diners

Catalunya es gasta en loteria de Nadal espanyola més de 440 milions d’euros, 329 milions el País Valencia i 39 milions les Illes, tant sols que és produís aquest any una petita translació de diners a la loteria catalana, és  tindria una important quantitat de diners per a la millora dels serveis catalans. Per cada 100 milions d’euros traslladats a la grossa catalana, 30 milions per temes socials, és l’esperit de la marató de TV3, traslladat a la grossa catalana i a més en foment del comerç català.
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#36
12 d'agost de 2013, 21.19 h

Jo i la meva familia, solsament comprarem loteria de Catalunya i encoratjo perque o faixi tothom.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
Emili fletxa TERRASSA
12 d'agost de 2013, 16.49 h

JO JUGARÉ A LA NOSTRA LOTERIA ! ! ! ! i ho dic ben convençut CATALUNYA HI GUANYARÀ, només cal voler ajudar per si ens toca i prou.i si no ens toca cal tornar-ho a provar. No és pas obligat jugar-hi, però ens pot tocar oi?. Doncs . . . Visca Catalunya ! ! ! !


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
Pedro fletxa Terrassa
12 d'agost de 2013, 13.35 h

#28

Este vecino de Hospitalet no es mas tonto porque no se entrena, lleva 40 años en Cataluña y no es capaz ni decir media palabra en Catalán, como quiere que nos creamos lo que dice si tan sólo repite lo del régimen nacionalista.

Espabila y aprende el idioma de los amos que te dan de comer, charnego agradecido y TONTORRON.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Pedro fletxa Terrassa
12 d'agost de 2013, 13.24 h

Estos tíos de directe están muy enfermos y son una máquina de generar odio injustificadamente, la recaudación de las loterías del estado son para fines sociales, y entre otra ONGs está la cruz roja, que opera en toda España.

El régimen nacionalista está enfermando a la gente.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
12 d'agost de 2013, 13.15 h

Comunicado de la Resistencia : a los españoles: desde la Resistencia al invasor español,luchamos por el reconocimiento del derecho a decidir de todos los pueblos que han pensado en su INDEPENDENCIA,que quieren ser libres,que no se sienten españoles,que quieren tener un futuro independiente y sin coacciones por parte del fascismo español del psoe y pp,upyd,etc iNSTAMOS a los que se consideran españoles,a permitir,a tolerar,con mente abierta,que por fin,los pueblos puedan decidir sobre su fu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Núria fletxa Calafell
12 d'agost de 2013, 10.00 h

Aquest paio de Sort és un penques absolut!!! Ells s'ha fet millionari venent loteria espanyola i sap, millor que ningú, a on van a parar els calers.
El que hauria de fer és sumar-se i ajudar la Generalitat en tot el que pugui, la seva resposta és roïna i miserable.
A casa ens agrada fer muntanya al Pallars i sovint passem per Sort a comprar loteria per tota la família, no ho farem mai més, tant de bó que el negoci se li enfonsi per botifler, insolidàri i idiota.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
12 d'agost de 2013, 09.51 h

El de la Bruixa d'or és un magnífic exemple de com a quasi tothom confòn alló que li interessa personalment amb alló que és bo.
Aquest fa fortuna amb la loteria espanyola i ara es converteix en fervent defensor d'aquesta loteria i detractor de qualsevol competència. I segur que està convençut que és així.
Debilitats psicològiques que tenim els humans.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
JAUME fletxa L'HOSITALET DEL LLOBREGAT
12 d'agost de 2013, 02.57 h

No només tindrem un benefici social, sino que ademés tindrem un benefici economic important, perque ara el premi del "Gordo de Navidad" on es gasten 650 milions d'euros pot tocar o no tocar a Catalunya, pero el premi de la GROSSA toca fixe AQUÏ, lo qual implica que la pasta es gastarà AQUÏ i el benefici economic serà AQUÏ. Jo normalment amb gasto 60 euracos: 20 en un décim on treballo, 20 en un décim on treballa la meva dona i després un décim, peròaquest any el 20 euracos del déci... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
" con la independencia Catalunya subiría como un cohete " fletxa La independencia de Cataluña según un vecino de Hospitalet de Llobregat.
12 d'agost de 2013, 00.06 h

http://www.youtube.com/watch?v=FCFZ1jtgHkg


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
F.OTETES fletxa CALIFATO DE CAGALUÑISTÁN
11 d'agost de 2013, 21.03 h

¡¡¡¡¡¡¡¡CONSULTA SOBERANISTA EN CAGALUÑA YA!!!!!!!!!!!!!

Que conste que en Madrid, Valencia y Aragón estamos ANSIOSOS por que CAGAluña haga la consulta independentista y la secesión, si se lo permite el ejércit, ya SERÍA LA HO STIA.

Si solamente con decir que iban a hacer una consulta ya se logró todo esto...imaginemos la de empresas a las que tendremos que dar la bienvenida con un simple amago de secesión:

LUNGREN FLETZER: "VOLKSWAGEN-AUDI ABANDONARÁ CAGALUÑA EN CASO DE SE... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.