directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 04:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El sector catalanista del PSC no pot seguir parlant i no fer res més

Nadal considera "una exageració" que Navarro asseguri que el procés sobiranista espanta els inversors estrangers. Podeu fer alguna cosa més per evitar aquesta deriva del PSC?

Comentaris 23  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

L'exdirigent del PSC i exconseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, ha considerat "una exageració" les paraules del primer secretari del PSC, Pere Navarro, que en una entrevista a l'ACN havia assegurat que el procés sobiranista i la inestabilitat política espanten els inversors estrangers. "No em consta i és probable que sigui Espanya en conjunt qui espanti inversors pel descrèdit de la política, per la corrupció que aparentment ho domina tot i pel fracàs del model que s'ha triat per fer créixer l'economia espanyola", ha assegurat Nadal en una entrevista a Rac1. Paral·lelament, l'exdirigent socialista ha recriminat al PSC "una ambigüitat" respecte al dret a decidir que li resta força, però no ha dit res de l’ambigüitat de l’actuació del sector catalanista del PSC.

Comparteix
   


Etiquetes
 "Però també és veritat que alguns missatges que s'emeten des del PSC posen aigua al vi d'aquest posicionament que per mi és molt clar"

Ha retret l'exconseller de Política Territorial i Obres Públiques, que ha assegurat que tothom qui cregui en la democràcia ha d'estar obertament pel dret a decidir, "en garantia de la llibertat individual i col·lectiva de tota Catalunya". De fet, Nadal afirma que el dret a decidir "és el mínim comú denominador que segueix garantint la unitat civil del poble de Catalunya".

Nadal considera que Navarro falta a la veritat. Però tenen pensat alguna cosa per evitar la caiguda del PSC?

Continuant amb la resposta a les declaracions de Navarro a l'ACN, Nadal ha negat que el procés sobiranista "faci por" als inversors estrangers li ha recordat que Catalunya segueix liderant l'economia espanyola, "continua exportant més que ningú i segueix representant el 20% del PIB". "Per tant, em sembla una exageració", ha reblat l'exdirigent del PSC, que també ha destapat que la relació amb Pere Navarro sempre ha estat cordial "però ara fa un any que és inexistent".

Nadal, Jordi Martí i el sector catalanista fan la puta i la Ramoneta amb la seva participació a la Via Catalana?

Pel que fa la cadena humana de la Via Catalana, Nadal assegura que encara no ha decidit la seva participació, la mateixa resposta que altres dirigents del sector catalanista. "La cadena humana està molt marcadament orientada a un objectiu últim. Com que el dret a decidir és previ a tot això, potser la gent entendrà millor el meu paper si no hi vaig. Però no ho he decidit", ha reflexionat en veu alta en declaracions a Rac1. Finalment, l'exdirigent del PSC s'ha sumat a les veus que no veuen sortida a la intransigència de l'Estat i ha assegurat que "si les coses segueixen com fins ara, ens estan portant cap a l'Estat propi a Europa".

Proper adéu de Nadal i altres al PSC?

Igualment, Nadal ha insinuat que s'està convertint en un independentista "arrossegat" més. "Jo sóc una persona que voldria altres solucions però em vaig convencent que la tossuderia d'alguns ens porta inevitablement a ser tossudament ferms en les nostres posicions aquí", ha conclòs.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#25
Raül Pérez Poza fletxa Sant Llorenç de la Muga
13 d'agost de 2013, 17.41 h

Ja fa molts anys que la unio PSC-PSOE ha deixat de tenir el poc sentit que tal vegada va tenir, i ha desparegut convertint-se en la federacio catalana del PSOE.

Durant molts anys els senyor Joaquim Nadal i donada la seva solida formació com a historiador no hi ha res que justifiqui la connivència que ha mostrat vivint a l'ombra del PSOE sense denunciar els atacs que patia Catalunya.

Ara per a ell ja és massa tard, i el seu discurs és massa vell i ja fa molt temps que ha sigut superat per... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
13 d'agost de 2013, 13.17 h

FELICIDADES A GIBRALTAR POR LA ADMISION EN LA UEFA,GRACIAS A LOS SEÑORES DE LA UEFA POR TENER SENTIDO COMUN Y GANAS DE ACABAR CON UN CONTENCIOSO QUE DURABA DEMASIADAS DECADAS,A PARTIR DE AHORA GIBRALTAR PODRÁ JUGAR EN COMPETICIONES DE CLUBES Y SELECCIONES NACIONALES,QUÉ ALEGRIA,GRACIAS A TODOS LOS QUE HABÉIS HECHO POSIBLE PARA QUEESTE SUEÑO QUE SE HAGA REALIDAD
FELICIDADES !!! ENHORABUENA, GIBRALTAR !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
13 d'agost de 2013, 13.11 h

INSTAMOS A LAS AUTORIDADES NACIONALES CATALANAS,AL IGUAL QUE APROVECHAMOS PARA HACERLO CON OTRAS AUTORIDADES ,COMO LA DE EUSKALHERRIA,GALIZA,CANARIAS,ETC,.PARA QUE REDOBLEN LOS ESFUERZOS CON VISTAS A CONSEGUIR ,EN EL MAYOR PLAZO POSIBLE DE TIEMPO,QUE ESTA GRAN CANTERA DE DEPORTISTAS PUEDAN COMPETIR EN PRUEBAS INTERNACIONALES DEFENDIENDO LOS COLORES DE SUS NACIONES,QUE HOY DIA,SIGUEN OCUPADAS POR EL ESTADO ESPAÑOL.
RENOVAR ,UNA VEZ MAS,DESDE LA RESISTENCIA,NUESTRA APUESTA FIRME Y SIN FISURAS ,P... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Ll.B. fletxa Vallès Oriental. Països Catalans.
13 d'agost de 2013, 10.07 h

#20 Si fot fora al sector espanyol-ISTA es quedarà sense partit.
Hem preocupa seriosament la manca de consciència que tenen els espanyolistes dels seus pensaments i sentiments. NO FAN MÉS QUE INSULTAR ELS ALTRES PER QUE EL SEU ESPANYOLISME NO ELS PERMET ACEPTAR QUE ALTRES SE SENTIN PERTANYENTS A UN ALTRE CONJUNT O GRUP.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
13 d'agost de 2013, 00.30 h

#20 Juancarlista,españolistas,unionistas......obreros el el psc?como no sea la chacha de la limpieza!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Pedro fletxa Terrassa
12 d'agost de 2013, 16.28 h

#19

A la gentuza de derechas como tú, que mas os da lo que hagan los partidos de "izquierdas.

El Sr.Navarro lo que tiene que hacer es limpieza en el partido y expulsar a todos los pequeños burgueses nacionalistas, catalanistas y todo lo que acabe en ista, enfrentarse al Régimen nacionalista y recuperar el voto de la clase obrera y trabajadora.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Emili fletxa TERRASSA
12 d'agost de 2013, 16.22 h

Senyor Quim Nadal. . . encara hi serà a temps per a fer quelcom per Catalunya, però PRIMER s'hauria de deslliurar de la seva pròpia cadena.
PSC vol dir Partit Sense Cadenes?, No hi entenc, però ho pregunto.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Andreu fletxa Catalunya, nou estat d'Europa
12 d'agost de 2013, 14.04 h

#11 Apa possat a treballar i redacta alguna cosa nova, que aquest post ja està molt vist.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
F.Ibló fletxa estat esPPanyol = FANFARRONERIA INCOMPETENT, ENGANY, CORRUPCIÓ = simulacre d’estat de dret = paròdia esperpèntica de democràcia
12 d'agost de 2013, 12.05 h





#11 LUIS MUR = f.oTETES: la teva mare, que com tots sabem era PROSTITUTA, et va ensenyar malament el nom de CATALUNYA, i tu, acostumat a pronunciar malament perquè tenies la boca plena (amb les vergues dels teus companys d'escola) no has sapigut corretgir-te.

Jo estic esperant que em donin la teva adressa, I NO PATEIXIS NI ET POSIS NERVIÓS, PERQUÈ TINGUES PER SEGUR QUE JO T'ENSENYARÉ A DIR BÉ EL NOM DE CATALUNYA, t'hi pots jugar el que vulguis, GALLINETA COVARDA i MENTIDERA.




Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Pepo fletxa Terrassa
12 d'agost de 2013, 11.46 h

#11
AQUEST INDIVIDU COBRA 1.600 €/MES PER FER AIXÒ I NOMÉS AIXÒ.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.