directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 18:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC vol aturar ERC per acabar amb l’estat propi

Exclou ERC de la pantomima que vol crear d’un "espai de diàleg" amb membres de CiU, PP i ICV per "treballar" el document de Granada del PSOE

Comentaris 18  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

El PSC crearà un "espai de diàleg" amb caràcter "transversal" del que exclou ERC per poder "treballar" el document que els socialistes de tot l'Estat van aprovar a Granada i que senta les bases de la reforma de la Constitució espanyola que vol impulsar el PSOE, però que mai portarà a defensar. Així ho ha explicat el líder del PSC, Pere Navarro, en una entrevista a l'ACN, on ha detallat que en aquest fòrum hi participaran membres de CDC, Unió, el Partit Popular i ICV que consideren que el model territorial dels socialistes "amb el que es pot treballar". El PSC busca desesperadament suport a una reforma que el mateix PSOE ja ha dit que no tirarà endavant, caldrà veure a quants incauts convencerà Pere Navarro, que per cert encara no ha contestat les dades que va donar sobre inversió estrangera a Catalunya.
El primer secretari del PSC, Pere Navarro, en un moment de l'entrevista de l'ACN.
El primer secretari del PSC, Pere Navarro, en un moment de l'entrevista de l'ACN.
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
Pocs adeptes pot trobar Pere Navarro a una proposta que ni el PSOE va aprovar

El passat 6 de juliol, els socialistes de tot l'Estat es van reunir a Granada per debatre i aprovar el document que posa les bases que haurien de guiar la reforma constitucional en sentit federal que vol impulsar el PSOE. Ara, però, el PSC vol recollit adeptes a aquest model, i no només entre el seu espai clàssic.  "Hi ha persones de diferents partits que s'han interessat pel model del PSC, i aquestes persones han de tenir un espai per poder-se expressar, per opinar", ha explicat Navarro en una entrevista a l'ACN. Segons el socialista, hi ha "persones del PP, de CDC, d'Unió, i d'ICV que creuen que aquest és un model amb el que es pot treballar", i per això el PSC vol oferir-los "aquest espai per poder-ho fer".

El fracàs del document de Granada, no pot il·lusionar a cap polític català

El document de Granada ha estat el darrer dels acords al que han arribat els socialistes del PSC i del PSOE. Però les cúpules tenen sobre la taula un altre pacte que, de moment, segueix encallat. Es tracta del protocol que ha de marcar la relació parlamentària que han de tenir els diputats al Congrés del PSC i del PSOE. El darrer Comitè Federal dels socialistes va acordar ajornar-ne la seva aprovació i crear la comissió de coordinació que, teòricament, el redactarà.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#18
pallas-so fletxa Varcelona
17 d'agost de 2013, 17.59 h

Veig que el "Pallasso Cagarro" està de guàrdia aquest estiu. A casa ens ho passem la mar de bé escoltant les seves pallassades dia sí dia també. Aviam, ICV ja va riure´s de la proposta federal del psoe-psc, CDC, considerà insultant dita proposta, el PP només vol una españa i no ciento una, igual que C´S. Així que ja em dirà vostè de què carai vol parlar. Però, continuï, segueixi, que a casa és el nostre ídol (només superat pel programa "humor amarillo"). Això sí, jo de vos... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Emili fletxa TERRASSA
16 d'agost de 2013, 16.58 h

#14 Pedro, ESTÀS MEANDO FUERA del tiesto ! ! ! ! No tens ni idee de res . . . .saps que ets a Catalunya, oi? Saps que volem ser lliures, oi? Saps que és la llibertat,en aquest cas? Ras i curt, VOL DIR QUE ELS 40 MILLONS d'€ QUE CADA DIA VAN A MADRID, DEIXIN D'ANAR-HI. Això és el que destrueix el nostre País. Vivim d'engrunes (migajas) que ens RETORNA Madrid. HAS ENTENDIDO ALGO ? ? ? ? CONTESTA'M PER FAVOR ! ! ! !


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Josep Boba fletxa Mataró
16 d'agost de 2013, 16.00 h

#14 El regimen nacionalista español; Esta clarisimo


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Pedro fletxa Terrassa
16 d'agost de 2013, 15.10 h

#10

Este vecino de Hospitalet no es mas tonto porque no se entrena, lleva 40 años en Cataluña y no es capaz ni decir media palabra en Catalán, como quiere que nos creamos lo que dice si tan sólo repite lo del régimen nacionalista.

Espabila y aprende el idioma de los amos que te dan de comer, charnego agradecido y TONTORRON.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Pedro fletxa Terrassa
16 d'agost de 2013, 13.56 h

A la gentuza de ERC (son de derechas) ni agua, el tripartito no funcionó por culpa de ellos, poniendo palos en la rueda en todo momento.

Además en que país se ha visto que el partido de la oposición sea aliado del gobierno y cómplice de las políticas de derechas y recortes en contra de los trabajadores.

El Régimen nacionalista está hundiendo Cataluña.




Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
mario fletxa barna
16 d'agost de 2013, 12.11 h

Diàleg transversal? que vol dir això? i sense ERC, què vol dir això? No es deu recordare que gràcies a ERC ( que així li va anar ) per primera vegada i crec la última, va poder tenir dos presidents de la Generalitat ( amb problemes pel PSOE ) per més INRI.
Què vol dir, si és que sap dir quelcom ?... AI ! PENA PENITA PENA ME DAS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Ll.B. fletxa Vallès Oriental. Països Catalans.
16 d'agost de 2013, 09.30 h

Si els senyors del PSC volen l' espanyolització de Catalunya, haurien de tenir en compte que aquesta no pot ser gratis. O al menys que no ens enganyin. Es a dir "l'estat federal" que propugna el PSOE no té res de federal. Per tant per claudicar a canvi de res o d'una miseria ja estariem bé com estem. Ells tenen tot el dret a sentir-se espanyols i a voler "espanyolitzar-nos, però que no ens enganyin amb les ETIQUETES. DE FEDERAL RES DE RES. O SINO QUE DEFINEIXIN QUE ENTENEN PER FEREDAL.
- HI... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
JORDI fletxa GRANOLLERS
16 d'agost de 2013, 08.23 h

Aquest noi del psc-PSOE no s'entera, va pel camí del tonto, el camí s'acaba i el tonto segueix. Com se'ls hi ha d'explicar als d'aquí que els d'allà no volen cap confederació ni cap mena d'administració que no sigui controlada per ells mateixos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
" con la independencia Catalunya subiría como un cohete " fletxa La independencia de Cataluña según un vecino de Hospitalet de Llobregat.
16 d'agost de 2013, 06.22 h

http://www.youtube.com/watch?v=FCFZ1jtgHkg


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
anseso fletxa Esplugues de Llobregat
16 d'agost de 2013, 00.43 h

Volen aturar l'estat pròpi per fer-nos uns desgraciats lligats a espanya tres o quatre segles més?. Quins grans catalans amb Pere el cruel II al front.


Valora aquest comentari:   votar positiu 25   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.