directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 03:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSOE fa un brindis al sol per intentar reprovar Rajoy

El PSOE demana una modificació del regalament per tal de poder reprovar al president del govern, Mariano Rajoy

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Els socialistes lluny d'intentar una reforma íntegral del sistema, continuen posant pedaços amb els seus intents perquè Mariano Rajoy deixi de mentir. D'aquesta manera, els socialistes plantejaran una modificació del reglament del congrés per tal de poder reprovar al president espanyol tot i que no disposen dels vots suficients. Soraya Rodríguez, portaveu del PSOE al Congrés dels Diputats, ho ha enunciat avui així, argumentant que "un president que menteix en seu parlamentària no pot seguir ocupant el seu lloc". Per aquest motiu, des del PSOE s'ha presentat una proposta per pretén reformar tres articles del reglament amb l'objectiu d'obligar al cap de l'executiu a respondre directament les interpel·lacions realitzades pels diversos grups parlamentaris i a donar explicacions en "un termini màxim de 24 hores" per aclarir els suposats enganys de l'executiu.

PSOE, Congrés, Soraya Rodriguez
Soraya Rodríguez, portaveu del PSOE al Congrés
© publico.es

Comparteix
   


Etiquetes

Aturar les mentides del PP...

 

El PSOE ha presentat una proposa per modificar el reglament del Congrés i d'aquesta manera poder reprovar a Mariano Rajoy, a la vegada que se l'obligui a respondre directament les interpel·lacions i a donar explicacions en un període de 24 hores. En aquest sentit, la portaveu dels socialistes al Congrés, Soraya Rodríguez, ha assegurat en roda de premsa que “la mentida política no pot quedat impune” i aquest és un dels objectius de la modificació. De la mateixa manera, Rodríguez ha remarcar que la mentida de Rajoy se sustenta en les declaracions davant el jutge de la secretària general del Partit Popular, María Dolores del Cospedal, i les dels exsecretaris, Javier Arenas i Francisco Álvarez Cascos, així com en algunes informacions publicades recentment.

 

...però seguir-hi confiant


Per altra banda, els socialistes insisteixen amb la necessitat de que Rajoy torni a donar explicacions, i sol·liciten la seva interpel·lació de manera urgent, pretenent que finalment doni les explicacions verídiques sobre el 'cas Bárcenas' així com sobre "les falsedats" que, segons el president, existeixen en relació "al finançament il·legal del seu partit".

Tot i realitzar aquesta petició, la portaveu socialista ha reconegut que l'actual reglament del Congrés no comporta necessàriament la compareixença del cap de l'executiu ja que, segons la normativa de la cambra, "es tractaria d'una interpel·lació al govern". Tanmateix, els socialistes consideren "lògic" que sigui el mateix president espanyol qui doni les explicacions pertinents, i confien en els populars perquè prenguin la decisió adequada.

 

Amb aquest intent de reforma, com era d'esperar, el PSOE continua jugant a la política espanyola, confiant en un sistema cada dia més caduc, i el que és més, confiant en un partit com és el PP, que ja ha enganyat a tots els ciutadans de l'estat espanyol, un partit obscur, que encara no ha deixat sortir a la llum la veritat real del seu finançament.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
20 d'agost de 2013, 10.15 h

#1 Sigue tragandote lo que ponen delante,idiota.


Barcelona (ACN). - El presidente de la Generalitat, Artur Mas, y el expresident Jordi Pujol, además de su hijo, Jordi Pujol y Ferrussola, no tienen ninguna cuenta ni depósito en el banco Lombard Odier, según publica este martes varios medios catalanes que han tenido acceso a unas cartas que la propia entidad suiza ha enviado al gabinete de abogados que lleva la defensa de Mas y Pujol, en el que niega que en los últimos diez años hayan teni... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Qyety fletxa Torroella
20 d'agost de 2013, 07.23 h

Un nou capítol de la comèdia espanyola entre "bufons i puxinel·lis" que fan riure a tothom però que actualment són els nostres governants.

Ja estic farta de pallassos i pallassades i ja és l'hora de dir Adéu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Gloria fletxa Barcelona
20 d'agost de 2013, 06.36 h

Aquí mucho criticar al PSOE , pero por lo menos en la etapa del señor Montilla , no se llevó un € , ni como los de CIU , su president , con cuentas en suiza ! Que no sabía que tenía ! ??? Y lo de la familia mafiosa y millonaria de los Pujol es verdaderamente repugnante ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.