directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 09:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La Cup rebutja qualsevol intent de dissolució de la Via Catalana

El diputat de la CUP, David Fernàndez, defensa la decisió de l'ANC de vincular la Via Catalana a la independència i condemna els diversos intents de dissoldre-la

Comentaris 14  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

La CUP condemna les actuacions de diverses formacions per intentar dissoldre la Via Catalana que travessarà Catalunya el proper Onze de Setembre, i mostren tot el seu suport a l'esperit independentista de la gran cadena humana. En aquest sentit, David Fernàndez, diputat de les CUP, ha qualificat "d'intents barroers" la intenció d'alterar "el moll de l'ós" de la cadena humana. Fernàndez ha fet referència a la carta enviada pel secretari general d'UCD, Josep Maria Pelegrí, a l'ANC i a Òmnium Cultural en la que els instava a centrar la cadena humana en la defensa del dret a decidir perquè és el que "uneix a tots", més que la independència. El diputat de la CUP ha mostrat el seu acord amb el lema que ha escollit el moviment social organitzador en assemblea i ha denunciat els intents de "buidar de contingut el debat de fons que és la independència política".

David Feràndez, diputat de la CUP
David Feràndez, diputat de la CUP
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes

Sí a la Via Catalana per la independència

 

Des de la CUP han volgut mostrar el seu acord amb el lema escollit per l'Assemblea Nacional Catalana, Via Catalana per la independència, i han condemnat els intents i pressions perquè aquest lema fos canviat. David Fernàndez, diputat de la CUP, ha reiterat que el seu partit respecte la decisió de la entitat organitzadora de la cadena humana pel que fa al debat de si aquesta ha de ser per la independència o pel dret a decidir, i ha mostrat el seu acord amb aquesta decisió.

 

Sí a les alternatives

 

David Fernàndez també ha volgut mostrar el seu respecte vers la resta d'iniciatives que han sorgit a banda de la cadena humana, com serien el moviment social que vol encerclar La Caixa, o la intenció de la xarxa de partits socials de Girona que volen rodejar l'Hospital Josep Trueta per demanar "un país millor i més just".

 

Fernàndez ha assegurat que respectar totes aquestes iniciatives diferents és la única manera existent per demostrar que Catalunya és “una pista de ball amplia que admet tots els estils” i on, segons Fernàndez, “només cal una única condició i una norma que és el respecte”

 

Finalment el diputat de la CUP ha denunciat a les “elits extractives que no han permès fer avançar el país" i ha volgut recordar que existeixen alternatives a la banca, com són les caixes cooperatives o les banques ètiques.

 

 

 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#14
21 d'agost de 2013, 15.01 h

Bones a tots els catalans! us convido a un joc gratuït i molt conegut que corre per internet de simulació política/econòmica/militar/periodísitica
El cas és que una gran comunitat de catalans ens hem reunit a l'Estat d'Egipte per fer-lo el nostre Estat Català ja que ni Catalunya ni Andorra estan al joc per ara... t'hi apuntes? Molts catalans ja hi som!
SI creus que et pot agradar la idea et passo l'enllaç del joc: htt... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
pasbort fletxa Vila-real
21 d'agost de 2013, 10.22 h

QUANTES, quantes MENTIDES ens venen desde MADRID? és QUE TOTS, TOTS SON MENTIROSOS ALLÍ? si, sí, però si fins els FORASTERS venen a ajudar als MADRILENYS a CASTELLANITZAR-NOS!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
pasbort fletxa Vila-real
21 d'agost de 2013, 10.14 h

Que BONIC que seria que TOTS ls PARTITS POLITICS QUE NO SIGUIN TIRANS INVASORS O BOTIFLERS que en tenim un FUM!!! estiguesin dins d´ANC....

VOLEU DIR?
Qué et sembla.- si el metge et digués tens un CANCER TERMINAL però NO ET PREOCUPES el 2014 t´operarem....VISCA OI? BON METGE!!! i MILLOR PACIENT!!!!----i....MOLTA GRISOR EN LA LLETRA D´INTERNET!!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Emili fletxa TERRASSA
21 d'agost de 2013, 09.26 h

#4 Els qui no hi van no compten per a res. ENLLOC. Ni en les votacions normals. Ja sabem que mai hi ha participació massiva en actes oberts. Se'n queden més a casa que no pas els que donen la cara. NO VAL AQUEST ARGUMENT, SPANAIR ! ! ! ! Veig quet'has passat al catalàescrit, me'n alegro i benvingut.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Ermessenda de Solsona fletxa Sant Llorenç de Morunys
20 d'agost de 2013, 23.22 h

En Fernández ha estat molt encertat quan ha dit :...a les elits extractives que no han permès fer avançar el País, els hem de recordar que existeixen alternatives a la banca, com són les caixes cooperatives o les banques ètiques...
Visca la República Catalana!


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
20 d'agost de 2013, 22.51 h

#4 Podriamos contar los que te consideran un imbécil,trozo de mierda,apenas con el cerebro de un aborto de berberecho,y no creo que la sociedad quedase demasiado dividiva.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
20 d'agost de 2013, 22.18 h

La Via Catalana cap a la Independència serà el millor altaveu que tenim per al Procés d'Alliberament Nacional. El Món ens contemplarà i la premsa d'arreu parlarà abastament, la gesta del Poble restarà per sempre gravada als anals de la Història i els polítics, les institucions i les empreses hauran d'actuar en conseqüència. Per això és tan important completar-la en cada un dels seus quatre-cents mil metres.

Cal que tot aquell que havent-se apuntat en el tram entre Malgrat i El Ve... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
CAGALANGUTÁN fletxa CALIFATO DE CAGALUÑISTÁN
20 d'agost de 2013, 21.38 h

POR LA DERIVA INDEPENDENTISTA, MADRID SE ESTÁN PARTIENDO EL OJETE DE RISA...

MIENTRAS EN MADRID SUBE UN 139,8%

La inversión extranjera en Catalunya cae un 24,7% en 2012

No es un fenómeno nuevo, pero se agudiza. Si en 2010 Catalunya recibió 4.012 millones de inversión extranjera productiva frente a los 5.221 de Madrid, en 2012 la diferencia se ha multiplicado. Catalunya sólo ha recibido 3022 millones de euros frente a los 12.520 de la comunidad de Madrid ( 55% del total ).

Un elemento ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 18
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
CATALONIA IS NOT SPAIN fletxa FREEDOM FOR CATALONIA
20 d'agost de 2013, 20.52 h

http://www.youtube.com/watch?v=aB0t-OGgrrs

Catalonia: Europe's Next Country?


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.