directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 14:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

"Catalonia is not Spain" més clar que mai gràcies al @FCBarcelona_cat

La Catalonofòbia contra la samarreta quatribarrada del Barça demostra que com a veïns ens tractarien millor que ara

Comentaris 46  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 20 vots )
carregant Carregant

La xarxa bull amb comentaris, insults i faltes de respecte diverses en motiu de l'ús de la segona equipació del Barça aquest vespre en el partit de la Supercopa contra l'Atlètic de Madrid. La samarreta quatribarrada que lluirà el Barça aquesta temporada com a segona equipació està causant furor entre la ciutadania catalana, però encara més entre els nostres veïns. Podem veure les reaccions a la xarxa d'alguns usuaris de twitter espanyols després de que el FC Barcelona anunciés la seva intenció de jugar amb la samarreta de la senyera. Aquests l'han qualificat de “merda”, o han assegurat que només podria servir per “mocar-se”. Un cop més veiem ben vigent la catalanofòbia d'alguns, que s'exalten simplement per la samarreta d'un equip de futbol. Clarament, potser ens entendran i ens tractaran millor quan passem a ser veïns de ple dret.

Captura d'una pagina web a favor del Madrid
Captura d'una pagina web a favor del Madrid

Comparteix
   


Etiquetes

La xarxa bull per la senyera

Després de que avui s'hagi fet pública la decisió de l'equip blaugrana de jugar amb la segona equipació, la samarreta de la senyera, no han estat pocs els insults que ha rebut a través de twitter el FC Barcelona i el conjunt de catalans. Sembla que la Catalanofòbia està més viva que mai, i estan portant les crítiques a l'extrem, quan el Barça ja acostuma a jugar des de fa temps al Calderón amb la segona equipació.

Alguns usuaris han criticat només la samarreta, altres han intensificat els seus insults, com alguns usuaris de twitter que han publicat als seus comptes comentaris com "Aquests fills de puta es posaran la senyera aquesta nit al Calderón... Els haurien de cremar" , "Quin fàstic de catalans, avui juguen amb la senyera. A la merda bastards, moriu-vos tots, fills de puta", o "Ho fan a posta. La Supercopa d'Espanya amb la puta senyera! Putos catalans!". Fins i tot, podem trobar comentaris de caire franquista com aquest: “Si Franco aixequés el cap i veiés al barça jugar la Supercopa d'ESPAÑA amb la senyera els cremaria a tots” o gent que es confon amb la política “Vergonya em fa que el Barça aquesta nit jugui amb la Senyera dels co...!! quina falta de respecte i de tot!! tot per la pu..política!!” i un gran etcètera de mostres de fàstic vers la ciutadania catalana.

Per altra banda també s'ha fet una crida a través de les xarxes perquè la gent assisteixi al Calderón amb banderes espanyoles i que xiulin al Barça pel fet de portar la senyera.


 

Només podem tocar el dos

Cada cop queda més clar, que amb Espanya no tenim futur, la nostra relació no funciona i només ens queda tocar el dos. Els comentaris que es poden trobar a les xarxes socials mostren clarament l'odi que es respira entre alguns espanyols, i una catalanofòbia més viva que mai. Ara bé, la ciutadania catalana ho té molt clar, i mostra també el seu orgull a les xarxes de poder veure el seu equip jugar amb la senyera, la bandera del nostre país.


 

Catalonia is not Spain gràcies al Barça

Si la segona equipació del FC Barcelona ha despertat tota aquesta polèmica en el primer partit, el conflicte entre Catalunya i Espanya cada cop es farà més present arreu, i l'afició futbolística internacional veurà cada cop, de manera més clara, que Catalunya i Espanya són dos Països diferents. La samarreta del Barça ens ajudarà a donar a conèixer arreu que “Catalonia is not Spain” i ens ajudarà d'aquesta manera a avançar cap a la independència del nostre petit país.


La reacció de Fainé no gaire diferent a la dels usuaris de twitter

Si recordem la reacció de Fainé després de veure la nova samarreta del Barça, veiem que no difereix massa de les reaccions dels usuaris de twitter que hem vist fins ara. El president de La Caixa va amenaçar amb retirar part del patrocini publicitari si no es rectificava la segona equipació, però per sort aquesta ja estava feta i compromesa. Fainé li va retreure a Sandro Rosell si s’havia begut l’enteniment en uns moments com els actuals que el dret a decidir i el sobiranisme estant molt forts i l’equipació de la senyera al club blaugrana suposa un cop d’efecte a nivell internacional a favor de la independència de Catalunya, als seus ulls inadmissible. Ara, Fainé haurà de veure el Barça lluint la senyera, i nosaltres podrem veure cada cop més a prop una Catalunya independent.


 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#46
Paco Pi fletxa Barcelona
24 d'agost de 2013, 00.01 h

#45 No sóc home de futbol, així, que desconec alguns detalls de les equipacions. No sabia, per exemple, que la segona equipació del València era la bandera catalana... amb blau (segons dius)! Que jo sàpiga, els "blaveros" no són l'expressió més fidedigna de la reivindicació quadribarrada catalana (d'on provenen les quatre barres, deixem-nos d'orgues!), ans al contrari. I que sigui una expressió "nacionalista valenciana", no és sinó una enorme abraçada a l'espanyolisme més ranci.
S... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
Rouco Varela Emprenyat fletxa Hostalets de Balenyà.
23 d'agost de 2013, 19.38 h

I la samarreta amb els colors d'Andalusia del Betis? I la segona equipació del València, amb una senyera amb el blau? I el Celta amb els colors de la bandera de Galícia? Etc, etc... Tooooots insulten Espanya.........aquests espanyolistes estan bojos..!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
23 d'agost de 2013, 13.22 h

Desde la Resistencia Antiespañola expresamos al Gobierno Británico en particular ya la opinión pública en general, nuestro firme apoyo a cualquier acción política que garantice la defensa territorial y la salvaguarda de los ciudadanos de Gibraltar y el derecho inalienable a su soberanía.
También,deseamos dirigirnos al Gobierno español para INSTARLE a mover ficha y dar pasos para el reconocimiento internacional del territorio libre de Gibraltar y su voluntaria vinculación con el Reino ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
23 d'agost de 2013, 11.17 h

#42 NO us hi emprenyeu amb aquesta gent de Directe.cat, són mesells, i més a més no saben ni escriure en català. Fan servir el traductor automàtic i Zaaas!!! surti com surti. Temps enrere jo m'hi emprenyava com vos, però no hi ha res a fer. No hi ha tampoc absolutament res a fer permentent els comentaris insultants i grollers que s'hi llegeixen. Als moderadors -si és que n'hi ha- del fòrum, també els hauria de caure la cara de vergonya. Visca Catalunya Lliure


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
Paco Pi fletxa Barcelona
23 d'agost de 2013, 00.18 h

Noiets del Directe.cat: voleu fer el favor d'escriure bé d'una vegada, i posar "AMB motiu de..." i no aquesta bajanada de "EN motiu de...", que no se sap d'on surt, si us plau?! Ja està bé!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
Gongylus fletxa Girona
22 d'agost de 2013, 21.21 h

#24 Ja entenc el que dius. Potser podríem discutir si el Barça té dret o no a lluir la senyera com a segon equipament, però en aquests moments aquests no és el cas. El que es dilucida aquí és la immensa catalanofòbia del poble espanyol i el seu racisme. Si en molts dels comentaris canvies la paraula catalans per negre o gitano, per exemple, t'adonaràs de què vull dir. Odi, per cert, que ja manifestava al segle XVII en els seus escrits, per ordre del rei, Francisco de Quevedo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
Josep Mª fletxa El Vendrell
22 d'agost de 2013, 17.14 h

Un gran honor veure el cabreig monumental que els provoca veure la senyera jo per a la temporada QUE be ja s'estudiaria el posar l'estelada directament perquè la seva ràbia s'incrementés, aquests franquistes no saben de la satisfacció que sent una Catalan el veure les seves rebequeries, hem de treure'ls tot el verí que tenen a la sang "panyola" jajajaja VISCA CATALUNYA LLIURE


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
Martí Zuviria fletxa Vic - Borbónica en 1714 (Traidora a Cataluña - Xenofoba en la actualidad)
22 d'agost de 2013, 13.38 h

#25

Si la mayoría de los comentarios en contra de Cataluña y catalanes lo hacen ellos mismo con otro nombre y población para que los nazionalistas-borregos se autoconfirmen, tenemos una sociedad enferma.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 28
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
Lluis C fletxa Banyoles
22 d'agost de 2013, 12.14 h

#30
De fet, per si no ho saps, és propietat dels Alemanys...


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
Lluis C fletxa Banyoles
22 d'agost de 2013, 12.12 h

#24 Suposo que opinaràs el mateix del València o del Manlleu, oi?. O del Betis o el Córdova, que porten la d'Aandalucía, o del Celta, que porta els colors de la bandera Gallega...Hi ha molts més exemples, tel's puc buscar si vols...
Els altres poden fer-ho i elBarça no?. Perquè?


Valora aquest comentari:   votar positiu 24   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.