directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Catalunya, cada dia més preparada per a la independència

Catalunya la potència exportadora més gran d'Espanya així com el destí turístic més popular de l'estat espanyol

Comentaris 21  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

Catalunya, tal i com ha reconegut avui el secretari d'Estat de Comerç, Jaime García Legaz, ja és la principal exportadora de l'estat espanyol, i té un volum de moviments comercials cap a l'exterior que representen quasi el 25% del que mou el conjunt de l'estat. Les xifres mostren la voluntat exportadora de les empreses catalanes, així com la recerca de nous mercats per a un futur separats d'Espanya. Per altra banda, avui també s'ha conegut que Catalunya és el destí turístic principal de l'estat espanyol, amb 2,1 milions de turistes internacionals aquest passat Juliol. Aquesta dada, equival a un 26,7% dels visitants de tot l'Estat, i suposa un augment del turisme del 3,1% a Catalunya. Si analitzem aquestes xifres, podem veure com poc a poc, Catalunya ja està cada dia més preparada per la seva llibertat, amb un augment de les exportacions a l'exterior, i un augment del turisme, creant així un saldo positiu molt favorable per a l'economia del proper estat d'Europa.

Mapa dels Països Catalans
Mapa dels Països Catalans

Comparteix
   


Etiquetes

La gran exportadora

Com ha explicat el secretari d'Estat de Comerç, Jaime García Legaz, Catalunya és la “principal comunitat exportadora” de l'estat espanyol, però el que ell no ha comentat, és que Catalunya s'està preparant per esdevenir un estat independent. Les empreses catalanes cada cop busquen més sortides a l'exterior, creixent i fent-se fortes, augmentant les seves vendes i ajudant a donar a conèixer el país a nivell internacional. Ja som els principals exportadors d'Espanya, i cada dia estem més a prop de ser una potència europea per compte propi. La ciutadania ja està preparada per fer el pas, i ho demostrarà a la cadena humana de l'Onze de Setembre, però el més rellevant avui és que els empresaris també ho tenen tot apunt.

 

La més visitada

A la vegada, avui també hem conegut que Catalunya és la joia turística de l'estat espanyol, essent el principal destí dels visitants internacionals. De Gener a Juliol Catalunya ha rebut un 5,1% més de turístes que l'any passar en el mateix període, fent cada vegada més conegut el país a l'exterior. Cal destacar que la segona posició se l'emporten les Illes Balears, membres d'una mateixa nació, els Països Catalans. Per altra banda, una altre zona que ha viscut un augment del turisme ha estat el País Valencià, amb una pujada del 5,5%. Per contra, la comunitat de Madrid decreix un 10,7% i encadena tres mesos de caigudes.

Les dades mostren una clara consolidació dels Països Catalans com a destí turístic, i deixen veure que en un estat independent, el turisme no es veuria perjudicat, sinó que hi hauria possibilitats de que visqués un increment.

 

Tot apunt per a un país lliure

Cada dia està més assegurat l'èxit d'esdevenir el proper estat independent d'Europea, i ja hem pogut veure com ja no ens cal dependre d'Espanya a nivell comercial, ni a nivell turístic. Podem deixar enrere tota por de possible boicot l'endemà de la independència.

De la mateixa manera, veiem com es Països Catalans es consoliden com a destí turístic mostrant a l'exterior les característiques comunes i l'anhel de llibertat del poble català.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#21
Antonio fletxa Barcelona
26 d'agost de 2013, 13.13 h

#20

A ver si pones alguna tilde! Hay como unas 25 faltas de ortografía, algunas garrafales como os con H, o Ha mas a mas, e lugar de a más a más, etc.

Texto corregido:

No os engañéis, una gran parte de la Población en Cataluña también nos consideramos Españoles según las encuestas Nacionalistas prácticamente la mitad y a más a más no estáis contando para nada para la creación de el país tan deseado con los Castellano hablantes que son Mayoría en muchas Ciudades como Barcel... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
25 d'agost de 2013, 21.17 h

No hos engañeis, una gran parte de la Poblacion en Cataluña tambien nos consideramos Españoles segun las encuestas Nacionalistas practicamente la mitad y ha mas a mas no estais contando para nada para la creacion de el pais tan deseado con los Castellano hanlantes que son Mayoria en muchas Ciudades como Barcelona Hospitalet Cornella Sant Boi y muchisimos pueblos del Baix llobregat, total no canteis victoria antes de tiempo mas que todo para no llevaros una desilusion.Creo que el exito de la ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
jaume fletxa Barcelona
23 d'agost de 2013, 13.29 h

BERNARDO EL TONTORRÓN. (# 3, 5, 8, 12), CATALUNYA ÉS PRIMERA DIVISIÓN

Ja tenim el bilbáino atontat españolista, el BERNARDO. Pobre noi. Si tot va bé (que hi anirà tot i ser difícil), Catalunya serà independent, i els del País Basc us podeu quedar amb el cony d'España, un país de fracassats, incloent el País Basc.

El BERNARDO, apart d'atontat, és un indocumentat. El Suarez MAI va oferir al Pujol un Concert Econòmic, perquè en aquells moments el Pujol no manava RES a Catalunya.... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
23 d'agost de 2013, 13.23 h

Desde la Resistencia Antiespañola expresamos al Gobierno Británico en particular ya la opinión pública en general, nuestro firme apoyo a cualquier acción política que garantice la defensa territorial y la salvaguarda de los ciudadanos de Gibraltar y el derecho inalienable a su soberanía.
También,deseamos dirigirnos al Gobierno español para INSTARLE a mover ficha y dar pasos para el reconocimiento internacional del territorio libre de Gibraltar y su voluntaria vinculación con el Reino ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
23 d'agost de 2013, 11.54 h

#3
#5
#8
#12 Este pobre cuyo autentico nombre es Antonio Jesús Heredia de Todos los Santos,de las 3000 viviendas de Sevilla, no duraria ni 5 minutos un sabado por la noche en Hondarribia.Lo mas vasco que ha visto alguna vez habrà sido una xistorra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
22 d'agost de 2013, 19.27 h


Aquest bernardo bengoetxea és un pobre ignorant xulet barat que es vol fer el savi. L'Antoni de Valls #15 li ha explicat perfectament el per què és estúpid tot el que diu de la constitució. Però ha oblidat dir que la constitució es va votar sota la pressió dels franquistes, l'exèrcit, la policia, els jutges, tots eren franquistes a finals dels 70 quan es va votar la constitució. Ja em direu quin valor democràtic pot tenir una llei així.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Antoni fletxa Valls
22 d'agost de 2013, 19.23 h

#3 Tu estás obsessionat en demostrar que només saps repetir TÒPICS trets de la premsa madrilenya. Fas pena, titit, se't nota que tens un cervell inferior al d'un escarbat. La constitució, no la veren votar a favor el 90% dels catalans, AIXÒ ÉS UNA ESTUPIDESA D'IGNORANTS COM TU, el que SÍ varen votar a favor (o així consta a la història) més del 80% de catalans va ser el REFERENDUM DE FRANCO SOBRE LES "LEYES FUNDAMENTALES", i ja veus com han acabat. Si ets un IGNORANT, al menys NO SIGU... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
22 d'agost de 2013, 19.22 h

#8 " CASTRATI "

Nosaltres els catalans, ja ens coformem amb la nostra sanitat, i amb la " LLIBERTATTTTTTTTTTTTTTTTTTT ! ! ! ! ! ! ! ! !
el Pais Basc per els bascos i Navarra per els navarressos.
Catalunya per els catalans,amb la sanitat de merda,que tenim,ja sabem qui en te la culpa,pero
" I N D E P E N D E N C I A "


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Antoni fletxa Valls
22 d'agost de 2013, 19.17 h

#12 Si només saps repetir els quatre TÒPICS copiats de la premsa madrilenya, pobre IGNORANT, val més que CALLIS i deixis de fer el TITELLA RIDÍCUL.


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
22 d'agost de 2013, 19.08 h

El presidente Suarez propuso a Papa pitufo Pujol el mismo trato fiscal a Cataluña que a Euskadi y Navarra pero el honorable lo rechazó diciendo que eran antiguallas. Este señor al cual mitificais y que ha sido nefasto para Cataluña .......... Bueno para su familia no!!!!! La cual si que ha disfrutado de un buen concierto económico ................... Por cierto un hijo suyo como buen catalán mucha estelada mucha independencia pero el domicilio fiscal en Madrid.........


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 34
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.