directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 21:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Qui liderà el lerrouxisme a Catalunya, Navarro, Camacho o Rivera?

El lerrouxisme del segle XXI engloba avui els defensors de continuar a Espanya i, fins i tot, a entorns poc democràtics en contra el dret a decidir, a manca d’arguments els cal activar l’odi contra Catalunya

Comentaris 30  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

Albert  Rivera és en aquests moments el polític del unionisme més ben situat per liderar la  batalla final per impedir l’exercici del dret a decidir. Camacho li ha lliurat en safata de plata  un PP desarmat i tocat pels escàndols de corrupció i Pere Navarro ha decidit lliurar-se a les estratègies de Ciutadans per aturar el dret a decidir, malgrat que això li costi una greu crisi dins del PSC. Aquesta situació visualitza un Albert Rivera que amb el suport dels mitjans de l’odi el catapultaran a liderar electoralment i socialment l’atac contra la democràcia del dret a decidir. Però el seu èxit és efímer, ja  que el seu lideratge té data de caducitat, el dia que Catalunya sigui independent, els unionistes o lerrousxistes ja no tenen tema, en una Catalunya independent, Ciutadans, PP i l’actual PSC hauran de canviar d’estratègia.

Comparteix
   


Etiquetes
El PP de Camacho i el PSC de Navarro a remolc de Ciutadans

En el cas del PP és obvi, la decadència de la seva presidenta encara absorta pel cals de La Camarga,  els escàndols de corrupció que afecten al PP són un llast que difícilment podran superar els populars, però el cas del PSC és molt més preocupant, la seva deriva contra el dret a decidir els aboca a competir amb Ciutadans, amb un greu problema afegit, no tenen credibilitat.

Els actuals ideòlegs del PSC perfectament podrien militar a Ciutadans

El fet que la independència hagi guanyat la centralitat política i que el procés tingui la simpatia de la majoria ciutadana ha deixat sense arguments als ideòlegs socialistes, que han de crear un discurs sense argumentari que coincideix amb la demagògia lerrouxista de Ciutadans. Articulistes com Joaquim Coll o tertulians com Toni Bolaño radicalitzen el seu discurs i la ciutadania ja no els diferencia dels discursos de Rivera o Cañas, i per tant ,els partidaris de seguir amb Espanya trien l’original i Ciutadans acaba liderant els unionistes.

Rivera és el guanyador i, sense cap mena de dubte, acabarà fent el sorpasso a PP i PSC

Però serà una victòria reduïda i marginal, serà el líder dels unionistes que en cap cas representaran més del 25% dels votants, i a sobre seran derrotats a les urnes per la majoria democràtica a favor de la independència de Catalunya. Una amarga victòria.

Rivera una victòria frustrant que li obre les portes cap fer política a Espanya

Albert Rivera no és tonto, al  contrari, està en política i concretament a Ciutadans perquè sap que podrà ser líder, i per això també sap que a Catalunya políticament ho té tot perdut, i vol utilitzar el seu moment dolc per triomfar fent política a Espanya. El seu discurs unionista a Catalunya li serveix per ser considerat l’esperança blanca a Espanya, ell ho sap, perquè a més sap que Catalunya acabarà sent independent, però Rivera no serà ningú a Espanya amb una Catalunya independent.

Acabem amb aquesta piulada d'ahir a la nit  @Pous On han quedat els que s'oposaven a la independència d'Estònia, Letònia o Lituània. Oblidats per sempre més a les tenebres de la història.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#30
27 d'agost de 2013, 09.19 h

#29 El que sembla mentida és que quatre INÙTILS XIMPLETS I VAGOS com tu, en comptes de dedicar-vos a arreglar el vostre MERDÓS país d'Espanya, que fa aigües per totes bandes i és la vergonya d'Europa, sigueu tan ESTÙPIDS que intenteu retenir una Catalunya que sent FÀSTIC i VERGONYA de vosaltres, i proveu de retenir-la amb insults i ridícules amenaces infantils.

Així només aconseguiu demostrar que sou PURA ESCÒRIA DE L'ESCORIAL, colla d'INÚTILS INCOMPETENTS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
27 d'agost de 2013, 09.04 h

Parece mentira como la mayoria se deja manipular por unas manifestaciones que no van a servir para nada útil, solo perder el tiempo, eso si.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 18
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
ESPANYOLISTES EXPANSIONISTES = ESCÒRIA de l ' ESCORIAL fletxa CATALUNYA AVIAT SERÀ ESTAT INDEPENDENT
27 d'agost de 2013, 09.00 h


#27 Ermessenda, tens raò amb "eMbustes" però no pas amb "éstos", doncs va sense accent si és adjectiu, però accentuat quan és pronom: "estos hombres a mi derecha insultan a éstos que están a mi izquierda"

Veus, tot i conèixer-la bé, a mi la llengua castellana em repugna, i no per ella mateixa, sinó perquè em varen obligar a estudiar-la i a usar-la durant molts anys. I perquè encara es vanen d'haver-la imposat als pobres amerindis.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Ermessenda de Solsona fletxa Sant Llorenç de Morunys
27 d'agost de 2013, 00.06 h

#26
Si us plau, una mica de correcció amb la llengua de Góngora (fixi´s que no dic de Cervantes, perquè el seu cognom real era Servant, com vostè sabrà.
Incorreccions : Ninguno de éstos (estos) liderará nada, será el pueblo llano que (quien) se echará a la calle porqué (porque) está hasta los co..... de pamplinas y enbustes (embustes).
No cal donar-me les gràcies, doncs m´encanta la llengua castellana, però m´emprenya que la prostitueixin.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
26 d'agost de 2013, 17.32 h

Ninguno de éstos liderará nada, será el pueblo llano que se echará a la calle porqué está hasta los co..... de pamplinas y enbustes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
26 d'agost de 2013, 14.04 h

Comunicado de la Resistencia :

Desde la Resistencia Antiespañola expresamos al Gobierno Británico en particular ya la opinión pública en general, nuestro firme apoyo a cualquier acción política que garantice la defensa territorial y la salvaguarda de los ciudadanos de Gibraltar y el derecho inalienable a su soberanía.
También,deseamos dirigirnos al Gobierno español para INSTARLE a mover ficha y dar pasos para el reconocimiento internacional del territorio libre de Gibraltar y su volun... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Miquel A. Ferrer fletxa Vilanova i la Geltrú
25 d'agost de 2013, 20.33 h

#23 I a sobre, el submarí, fabricat al Ferrol, es va enfonsar. Els enginyers de les drassanes eren llests, també.




Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
meritxell fletxa catalunya
25 d'agost de 2013, 20.03 h

Ha,ha aquestos 3 són els que van segrestar un submari i van demanar 3.ooo.ooo d'euros i 3 paracaigudes,doncs son llestos si,si.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Ermessenda de Solsona fletxa Sant Llorenç de Morunys
25 d'agost de 2013, 17.36 h

#21
Hi torno a estar d´acord, però no hem d´oblidar que la nova situació serà únicament catalana i gens espanyola.
Però de fet la onada és la que relatem tots dos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
25 d'agost de 2013, 17.03 h

#18 Gràcies, Peppo. A mi fins fa poc també em semblava que l'opció natural dels espanyolates del PSC era C's, però hi ha un petit detall que m'ha fet variar la percepció d'aquesta hipotètica afinitat que, precisament, és la seva estructura no estatal. Per la mentalitat espanyolista, aquest detall, que de ben segur seria explotat per l'espanyolisme estructural, és un tema de primer ordre. Espantats per l'embranzida del moviment independentista, un elector amb mentalitat espanyola pot fe... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.