directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 13:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Cremar estelades, l’últim crit a les festes ultra

El faxistam espanyol escalfa motors i munta una festa a Madrid per fer calaix i poder organitzar una manifestació a Barcelona el 12 d’Octubre.

Comentaris 55  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

La ultrada unida en plataforma - La Falange, Nudo Patriota Español, Alianza Nacional, Movimiento Católico Español i Democracia Nacional- al crit d’Arriba España! organitza una festa a Madrid amb l’objectiu de captar joves i crear un bloc sòlid de gent jove disposada a lluitar contra els enemics d'Espanya i també recaptar fons per organitzar una manifestació el proper 12 d'octubre a Barcelona, lloc on ells han detectat es concentren els enemics de la pàtria espanyola. Un dels reclams de la festassa és “la gran cremada de draps separatistes” que els permet fer calaix, juntament amb la venda de marxandatge feixista a internet i en fires com “No solo Militaria”, tot compartint recinte amb el ministeri de defensa espanyol. 
La obssessió per la unitat d’Espanya els uneix
 
La feixistada desesperada s’uneix per posar “España en Marcha”, els grups ultres s’han organitzat i han creat la plataforma Espanya en Marxa, que compta amb un manifest conjunt, els ultres han considerat que davant la difícil situació per la qual passa Espanya calia unir esforços, ja que estan convençuts de que ha arribat l'hora d'una revolució nacional que ha de donar resposta als constants greuges i vexacions que, al seu entendre, pateix Espanya. El manifest llarg i feixuc comença amb un ¡Españoles!, i acaba amb un ¡ARRIBA ESPAÑA!.
 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#55
joan fletxa tordera
29 d'agost de 2013, 11.20 h

ESPERO QUE SE QUEMEN MAS DE UN MILLON DE BANDERAS INDEPENDENTISTAS, PORQUE A ESTOS RETRASADOS NADIE LES HA DICHO QUE ANTES DE QUEMAR UNA BANDERA HAY QUE COMPRARLA. GRACIAS POR FINANCIAR LA CAUSA ANTIESPAÑOLA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#54
Ll.B. fletxa Vallés Oriental. Països Catalans
27 d'agost de 2013, 16.52 h

#47 Primer hauriem de veure quin es el deficit fiscal de la zona metropolitana. Si bé es cert que genera molta riquesa, també genera moltes pensions i prestacions socials. El deficit fiscal no depén només de la quantitat de gent e industria (hi ha altres sectors). Girona podria patir més deficit que l'area metropolitana (el conjunt d'industria, turisme, agricultura i altres àrees i serveis poden fer als gironins més rics per càpita i a l'hora que pot-ser tenen menys aturats, menys pers... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#53
27 d'agost de 2013, 15.50 h

#52 Para mierda la que comes tu cada dia,pedazo de escoria española,sigue a 4 patas que ahora te traen el pienso para puercos de tercera!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#52
27 d'agost de 2013, 14.07 h

AHÍ VA OTRA PALADA DE MIERDA PARA VUESTRA BOCA,CATALANES DE LOS COJ... VAIS A SER ESPAÑOLES POR LO MENOS OTROS 500 AÑOS ,OS GUSTE O NO,QUE OS JODAN,JA,JA,JA,...!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#51
BLA BLA BLA BLA fletxa (així són els espanyolistes)
27 d'agost de 2013, 12.27 h

#4 Alejandro Garcia, tu fanfarronet com bon espanyolista, tu molt de bla bla bla i cara a cara no ets capaç ni de parlar-me mirant-me als ulls, mitja merda de caniju carquinyoli i pedant. Pobre de tu, que encara que fos a Madrid i envoltat de fills de promíscua com tu, aixequessis la mà davant meu... Ho estaries pagant tota la vida.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
l'Esteve fletxa Vallès Oriental
27 d'agost de 2013, 11.49 h

#47 No t'enteres de res... a les 24 hores de la INDEPENDÈNCIA de la nostra NACIÓ, el País Valenciano demanarà la independència respecta Espanya i lo mes fort es que ho farà des de una Generalidad Valenciana regida per el PP. Si, aquesta es la pura realitat, per que entre d'altres coses, els llevantins no san tant burros com la publicitat unionista ens vol fer creure i saben que federant-se amb una Catalunya lliure i independent, disposaran del tant anhelat corredor del Mediterrani lo que ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
Mossèn Blava Benbé fletxa Avui des de Ciutat del Vaticà
26 d'agost de 2013, 19.42 h

#47 Escolta, nena pecadora que busques el dimoni dins les braguetres dels opinants en aquest fòrum, recorda que amb l'ajut de Déu Nostru Senyor podràs superar aquesta carn viciosa que et confegeix el cos i t'obnubila l'esperit.

Barcelona, com qualsevol altra CIUTAT DEL MÓN, gran o petita, si el camp li tallés les infrastructures línies elèctriques, canalitzacions d'aigua, vies de tren, carreteres...) que tant molesten als pagesos en la seva feina i en els seus lleures, LA CIUTAT NO DURA... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 27   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
26 d'agost de 2013, 19.20 h

#47 poniendote a trabajar a ti podremos reducir ese "déficit",el de tus neuronas no tiene remedio ya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
26 d'agost de 2013, 18.43 h


#45 Al minuto siguiente a las Independencia de Catalunya, supongo que nos daréis la Independencia a los de BCN, ¿o nos seguiréis expoliando? ¿o tendremos que aguantar los de BCN el déficit fiscal respecto al resto de comarcas de Catalunya?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 33
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
Ll.B. fletxa Vallès Oriental. Països Catalans.
26 d'agost de 2013, 16.24 h

Deixem que els espanyols canalitzin la seva agresivitat expressant el seu odi a Catalunya. Mai han volgut escoltar-nos i ara sembla que no volen que marxem. Estem cosificats, per a ells no som més que una possessió. A nosaltres no ens vindrà de nou i a ells tampoc els servirà de gaire. Ja que el seu odi no s'haurà cremat amb aquest acte i persistirà. Per tant cal romandre tranquils i no excitar-se.
Però deixem que s'ho passin pipa i ensenyin el seu rostre més emocional al món. Qui es ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.