directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 00:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El govern espanyol obsessionat en tenir una bandera a cada balcó

L'obsessió espanyola contra els ajuntaments catalans no s'atura i segueixen intentant denunciar ajuntaments per no complir la llei de banderes

Comentaris 26  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Sembla ser que el govern espanyol s'avorreix a l'estiu i té poca feina, i per passar les hores mortes es dedica a perseguir als ajuntaments catalans per assegurar-se que tots compleixin la llei de banderes, i que cap ajuntament s'oblidi de tenir penjada la bandera espanyola al balcó. La seva obsessió amb les banderes no s'acaba i aquest cop ha rebut l'ajuntament de Tortosa, al qual li han demanat un informe per demostrar que compleix la normativa relativa a les banderes oficials que onegen del balcó de la casa de la vila. Per la seva banda, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha recordat que l'Ajuntament ha respectat sempre la normativa mantenint la Senyera, la bandera espanyola i la local al balcó, i ha acusat a la subdelegació del govern de generar artificialment una "polèmica desafortunada" en "moments de dificultat".

Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa

Comparteix
   


Etiquetes

La subdelegació obsessionada amb els ajuntaments catalans

 

La subdelegació del govern espanyol a Catalunya es suma a la guerra de banderes, i durant els dies tranquils d'estiu, en els que han tingut poca feina i han passat llargues estones d'avorriment s'han dedicat a reclamar a l'ajuntament de Tortosa un informe justificant el compliment de la Llei 39/1981 que regula l'exposició pública de les banderes oficials als edificis consistorials. Així doncs, la subdelegació del govern, després de rebre una denúncia l'origen de la qual no ha estat especificat en cap moment, necessitava un informe per comprovar que la bandera espanyola onejava al balcó de la casa de la vila de manera correcte.

 

Persegueixen un ajuntament que compleix la llei al peu de la lletra

 

L'alcalde, Ferran Bel, ha qualificat aquesta reclamació de totalment “desafortunada” i ha assegurat que al balcó de l'ajuntament de Tortosa onegen permanentment les tres banderes oficials -la Senyera, la bandera espanyola i la local-, a excepció de la Diada de l'Onze de Setembre, quan només ho fa la Senyera de forma "simbòlica". L'alcalde ha recorda que "sempre s'ha tingut molta cura que estiguin totes les banderes perquè ho marca la llei i no s'ha de generar polèmica”.

Per altra banda, des de l'Ajuntament, també s'ha volgut denunciar que la subdelegació demani un informe sense explicar-ne la raó, i ha destacat que aquesta hauria de tenir mitjans per fer una comprovació ocular o demanar el parer a gent de confiança, sense necessitat de demanar un informe a l'ajuntament, que té moltes altres preocupacions i feines a fer.

 

Una obsessió que no s'acaba


És ben bé que aquesta reclamació és una mostra de la poca feina que té la delegació del govern espanyol a Catalunya, i reflecteix clarament, la poca utilitat d'aquesta. No pot ser que amb la situació econòmica i social actual, la delegació no vetlli pels ciutadans i es dediqui a perseguir ajuntaments que compleixen la llei, només per la seva obsessió permanent de tenir Catalunya ben espanyolitzada.


 

 

 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#26
Ll.B. fletxa Vallés Oriental. Països Catalans.
29 d'agost de 2013, 18.47 h

No he sentit cap comentari de Ciutadans per l'imposició NACIONALISTA ESPANYOLA que vol fer EL GOBIERNO ESPAÑOL obligant als ajuntaments catalans a tenir penjada LA BANDERA ESPAÑOLA. Si el Govern Català obligués, per cert que no li fa cap falta, a penjar la bandera catalana no em vull imaginar les propestes e insults de Nazis que rebrien.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Milà del Bosch fletxa Sant Vicenç de Montalt
29 d'agost de 2013, 17.37 h

Si mireu la bandera de la foto, al mig veureu la bandera d'Espanya. Ambdòs costats són la senyera de Catalunya i la Municipal de Tortosa. Si us fixeu a l'escut de la bandera d'Espanya, podreu veure com dintre hi ha una petita senyera, aquesta és la de la Corona d'Aragó . Quina bandera més bonica, aquesta la constitucional, la de tots els espanyols i espanyoles, la que suma els esforços dels regnes de Castella, Lleó, Navarra, Granada i la Corona d'Aragó. Les dues columnes d'Hercules i la... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
29 d'agost de 2013, 10.47 h

Ja venen paper de vater amb la sacra bandera espaniola.... Fem-lo servir !!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
28 d'agost de 2013, 14.11 h

LA RESISTENCIA ANTIESPAÑOLA SEGUIRÁ SU ACCION POLITICA Y DE LUCHA CONTRA LA INVASION ESPAÑOLA,POR EL FUTURO DE LAS NACIONES OCUPADAS POR LAS FUERZAS FASCISTAS ESPAÑOLAS.
REAFIRMAMOS NUESTRO ESPIRITU DE COMBATE CONTRA LA OCUPACION ESPAÑOLA,HASTA LA LIBERACION DE TODOS LOS PUEBLOS SOMETIDOS. VIVA LA INDEPENDENCIA DE EUSKALHERRIA,CA TALUNYA,GALIZA, CANARIAS,ETC.!! !


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Jaume fletxa Barcelona
28 d'agost de 2013, 11.12 h

L'OBSÉS ESPAÑOL. UN PUTO MALAT I PROU.

El que els passa a aquests 'españolitos' de la Delegació del Govern, començant per la Llanos de Luna o com coi es digui aquesta paia (??), i al mateix Gobierno de España, és que són uns obsessos, malaltía que consisteix en aferrar-se a una idea per damunt de la racionalitat o la volició pròpia. I el que vol dir és que són, com és evident en moltes altres coses, un poble i una gent ACOMPLEXADA i FRUSTRADA; és a dir, carn de psiquiatres.

Dei... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Lluis C fletxa Banyoles
28 d'agost de 2013, 11.06 h

Aquesta puta de la virreina acavarà malament...


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
28 d'agost de 2013, 09.08 h

#3 Majadero y tontorrón.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
28 d'agost de 2013, 06.55 h

#18 error: el riu no era IBAR (=riba) sinó IBAI, com sap qualsevol basc actual.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
28 d'agost de 2013, 06.53 h

#15 A mi se me'n fot que siguis un ignorantàs que només sàpigues escriure TÒPICS estùpids dels que dicta Madrid, però sisplau, LA PREHISTÒRIA NO ME LA TOQUIS.

HISPÀNIA és un nom estranger, un nom probablement feno-pùnic que els nostres avantpassats no coneixien. Els nostres avantpassats eren els "habitants de la riba"· o rIBERencs o ibarrarak, habitants de la IBARRA, la riba de l'IBAR o riu.

Eren aquí del del NEOLÍTIC ANTIC, és a dir aproximadament des d'abans del -5 500, fa 7 5... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
28 d'agost de 2013, 05.31 h

#15 Y que pasó con Lusitania,fantasma?


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.