directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 16:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Se suspèn un concert a la Festa Major de Manresa per amenaces de grups antisemites

El grup Amusic Skazz Band va suspendre ahir la seva actuació a la festa major alternativa de Manresa degut a les amenaces que van rebre de grups antisemites.

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Amusic Skazz Band, el grup de ska-jazz osonenc que havia de tocar ahir a la festa major alternativa de Manresa es va veure obligat a suspendre la seva actuació degut a diverses amenaces que van rebre provinents de grups antisemites. Entre aquestes, el més greu és la difusió d'un cartell tant per la xarxa com de forma impresa on hi apareixia la foto d'un dels integrants del grup, Eric Herrera, on hi deia “Fora sionistes, racistes, de les nostres festes”. L'atac anava dirigit a un dels components del grup per les seves opinions a favor d'Israel, i la seva participació en un acte públic de la commemoració del 65è aniversari de la formació de l'estat d'Israel. El grup ha fet públic avui un comunicat on s'exposen els motius de l'anul·lació del concert, i condemnen els atacs i insults rebuts des de l'anonimat.

Osona, música, grup, ska, jazz
Amusic Skazz _Band

Comparteix
   


Etiquetes

Concert anul·lat per amenaces

Ahir, el grup de ska-jazz Amusic Skazz Band, es va veure obligat a suspendre la seva actuació a Manresa en el marc de la Festa Major Alternativa, degut a les amenaces vers un dels integrants del grup per part de grups antisemites. Així doncs, el grup va prendre la decisió d'anul·lar el concert, després de que l'organització els informés de la impossibilitat de garantir-los la seva seguretat al cent per cent.

 

El grup perplex amb la reacció de l'organització

Amusic Skazz Band ha fet públic avui un comunicat en el que mostren la perplexitat i el surrealisme de la situació que van viure ahir a Manresa. En el comunicat expliquen que Eric Herrera no va estar ben rebut per algunes de les associacions organitzadores de la Festa Major Alternativa, per la seva participació en la commemoració del 65è aniversari de la formació de l'Estat d'Israel.

El grup, va estar realitzant les proves de só, esperant que les assembles organitzatives arribessin a un acord, que finalment no es va aconseguir. Tot i això, des de l'organització se'ls va recomanar tocar sense l'Eric.

Després de veure els cartells enganxats a les barres, els organitzadors sense cap voluntat de retirar-los, i la poca voluntat d'aquests de garantir la seguretat del grup, la banda de ska-jazz es va veure obligada a suspendre la seva actuació. Amusic lamenta aquest succés, com la barreja de la música amb les opinions personals del grup.

El que no s'entén de cap manera és que l'organització de la Festa Major Alternativa de Manresa decideixi contractar un grup en concret perquè toqui a les seves festes, i que en el moment de l'actuació aquest rebi amenaces i diverses i els organitzadors no puguin respondre de manera adequada retirant els cartells de les seves bandes no garantint la seguretat dels músics.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#12

Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
PereelDigne fletxa Granollers
2 de setembre de 2013, 10.02 h

L'organització de la festa alternativa de Manresa és mereix un zero. A veure si no es pot estar d'acord amb l'existència de l'estat d'Israel sense ser acusat de sionista? Una cosa és això i una altra és criticar les barbaritats d'uns i altres, tot i que qui rep més siguin els palestins.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
JOAN fletxa canet
1 de setembre de 2013, 11.23 h

#3 Tens raó que el terme antisemita és utilitzat de forma inexacta i abusiva. Ara bé, dir que Israel vulnera els drets humans és una mentida podrida. Israel és un estat que l'únic que fa és defensar-se per poder continuar existint i res més.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9

Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
1 de setembre de 2013, 00.17 h

#4 Palurdo cuidagorrinos:apelativo aplicado al paleto tercermundista,oriundo de una pseudonación bananera,que ante la falta de gónadas opta por usar el nombre de otros con la vana esperanza de que alguien que no sea un comemierda como el no note el cambio de estilo.

Antisemitismo?si,por parte de la pseudoizquierda formada por hijos de papá que en su puta vida ha trabajado y que solo les mola fardar de pañuelo palestino made in Zara.Muchos de ellos españolistas subvencionados

Quereis soci... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
JRRiudoms fletxa Barcelona
31 d'agost de 2013, 20.50 h

#3 Un insult és dir que ser sionista és igual a ser racista. I és ser totalitari el que ha passat a la FMA. I els de la FMA o són complices de la panda de fatxes aquests de la engantxada dels cartells, o són uns cagats (o les dues coses) Amb totes les lletres. Atentament


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
2 + 2 = 11 (en base 3, naturalment) fletxa CATALUNYA ESTAT LLIURE I INDEPENDENT ll*ll
31 d'agost de 2013, 20.15 h


#3 I els atemptats dels palestins, matant indiscriminadament nens i nenes, joves i vells, no són TERRORISME? No són millors els ASSASSINATS selectius dels israelites, pregunto? Són terrorisme o són AUTODEFENSA???


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
2 + 2 = 11 (en base 3, naturalment) fletxa CATALUNYA ESTAT LLIURE I INDEPENDENT ll*ll
31 d'agost de 2013, 20.13 h



#4 Per que fos creïble que això ho ha escrit el vertader "la puta calavera de Felipe V", caldria que en comptes de ser, com ets, un petit idiota estupiditzat per la teva ideologia digna de CRETÍ, tinguessis un IQ superior en 50 punts al que en realitat tens, ESCÒRIA PUDENTA FRANQUISTA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
31 d'agost de 2013, 18.57 h

Antisemita,palabra asociada al independentismo por este gran diario,nivelasso


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 25
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
31 d'agost de 2013, 13.58 h

Antisemita?¿?¿?¿
Com a mínim podrieu obrir un diccionari i intentar desxifrar el significat d'aquesta paraula. No és tant complicat entendre la diferància entre rebutjar una persona que defensa l'actuació terrorista de l'estat d'Israel o rebutjar una persona jueva pel simple fet de ser-ho. Jo estic totalment en contra dels pensaments antisemitistes perquè atempten contra els drets humans i des d'aquest posicionament considero inadmisible l'actuació de l'estat d'Israel perquè vulnera s... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 21
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.